guardianx71 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Μήπως έχουν γενικό πρόβλημα? Εγώ προσθέτω την κάρτα, βάζω τον αριθμό κινητού αιγύπτου και όταν πατάω να στείλει το sms βγάζει σφάλμα. Δεν το βρίσκω λογικό να φταίει η κάρτα και να κολλάει στο sms
EchiDNA Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, guardianx71 είπε Μήπως έχουν γενικό πρόβλημα? Εγώ προσθέτω την κάρτα, βάζω τον αριθμό κινητού αιγύπτου και όταν πατάω να στείλει το sms βγάζει σφάλμα. Δεν το βρίσκω λογικό να φταίει η κάρτα και να κολλάει στο sms Το αφήνεις και προσπαθείς μετά από 24 ώρες. Αν ισχύει αυτό που διάβασα ότι κόψαν τις χρεωστικές κάρτες άλλων χωρών δεν θα δουλέψει ούτε μετά.
June Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Σε λογαριασμό που έπαιζε κανονικά κοντά στα 2 χρόνια (πληρωμή με fups) τον ακύρωσε μόνο του (ενώ είχε τραβήξει χρήματα πριν 5 μέρες). Δούλεψε μόνο με gift card και ενεργό VPN (σαν νέος λογαριασμός). Θα δείξει σε 1 μήνα αν φύγει το location restriction, αλλά το ιστορικό παρακολούθησης το έχει κανονικά, πολύ περίεργο... 1
wpgoalkeeper Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, June είπε Σε λογαριασμό που έπαιζε κανονικά κοντά στα 2 χρόνια (πληρωμή με fups) τον ακύρωσε μόνο του (ενώ είχε τραβήξει χρήματα πριν 5 μέρες). Δούλεψε μόνο με gift card και ενεργό VPN (σαν νέος λογαριασμός). Θα δείξει σε 1 μήνα αν φύγει το location restriction, αλλά το ιστορικό παρακολούθησης το έχει κανονικά, πολύ περίεργο... Μόλις μπήκα να γράψω το ίδιο!! Με banαρε κι εμένα σήμερα (που αύριο ήταν για ανανέωση από FUPS). Μπήκα με VPN, πλήρωσα πάλι με την ίδια FUPS (έκανα ξανά ενεργοποίηση τον λογαριασμό μου) και κλασικά έχω το 30ήμερο χαράτσι μπροστά μου.... Σαν να έκαναν απενεργοποίηση όλες τις FUPS και μετά πάλι όποιος είναι Τούρκος και validate σου λέει θα μπει και θα το ξαναπεράσει..... Το μόνο που έκανα τώρα διαφορετικό από ότι το καλοκαίρι που ενεργοποίησα τον Τούρκο πρώτη φορά, είναι πως ήθελε sms μόνο από τούρκικο τηλέφωνο. Μπήκα στα γνωστά και το έκανα από εκεί κατευθείαν το validation. Το ακόμα πιο περίεργο είναι πως αν και έκανα ενεργοποίηση τον λογαριασμό (ξανά) μέσω τούρκικου sms, στο προφίλ μου όταν το ανέκτησα, φαίνεται ενεργό ακόμα το ελληνικό που είχα κάνει από το καλοκαίρι με sms επιβεβαίωσης. Με έβαλε σε προβληματισμό για να μπω να αγοράσω gift cards να βάλω να υπάρχουν μέσα και να ανανεώνω έτσι. Απλά θα χάσω τις 20 λίρες επιστροφή από FUPS. Θα μου πεις κλάιν αν είναι να μην ξανα banαριστεί. Αλλά στους 10 μήνες ήταν σαν ένας μήνας δώρο. Εννοείται πως ιστορικό και λίστες είναι το ίδιο. Αφού έγινε ξανά ενεργοποίηση...... Μάλλον οι gift cards είναι μονόδρομος.
solid21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, wpgoalkeeper είπε Μόλις μπήκα να γράψω το ίδιο!! Με banαρε κι εμένα σήμερα (που αύριο ήταν για ανανέωση από FUPS). Μπήκα με VPN, πλήρωσα πάλι με την ίδια FUPS (έκανα ξανά ενεργοποίηση τον λογαριασμό μου) και κλασικά έχω το 30ήμερο χαράτσι μπροστά μου.... Σαν να έκαναν απενεργοποίηση όλες τις FUPS και μετά πάλι όποιος είναι Τούρκος και validate σου λέει θα μπει και θα το ξαναπεράσει..... Το μόνο που έκανα τώρα διαφορετικό από ότι το καλοκαίρι που ενεργοποίησα τον Τούρκο πρώτη φορά, είναι πως ήθελε sms μόνο από τούρκικο τηλέφωνο. Μπήκα στα γνωστά και το έκανα από εκεί κατευθείαν το validation. Το ακόμα πιο περίεργο είναι πως αν και έκανα ενεργοποίηση τον λογαριασμό (ξανά) μέσω τούρκικου sms, στο προφίλ μου όταν το ανέκτησα, φαίνεται ενεργό ακόμα το ελληνικό που είχα κάνει από το καλοκαίρι με sms επιβεβαίωσης. Με έβαλε σε προβληματισμό για να μπω να αγοράσω gift cards να βάλω να υπάρχουν μέσα και να ανανεώνω έτσι. Απλά θα χάσω τις 20 λίρες επιστροφή από FUPS. Θα μου πεις κλάιν αν είναι να μην ξανα banαριστεί. Αλλά στους 10 μήνες ήταν σαν ένας μήνας δώρο. Εννοείται πως ιστορικό και λίστες είναι το ίδιο. Αφού έγινε ξανά ενεργοποίηση...... Μάλλον οι gift cards είναι μονόδρομος. Το regional restriction απο που προκυπτει ? 2 χρονια τωρα δεν ειχα τετοιο θεμα με το τουρκικο. Εκανα και εγω οτι εγραψες παραπανω , αλλα ετσι και ξαναανεωσουμε τον αλλο μηνα και ειναι ακομα locked στην Ελλαδα τα κλαιμε.
wpgoalkeeper Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, solid21 είπε Το regional restriction απο που προκυπτει ? 2 χρονια τωρα δεν ειχα τετοιο θεμα με το τουρκικο. Εκανα και εγω οτι εγραψες παραπανω , αλλα ετσι και ξαναανεωσουμε τον αλλο μηνα και ειναι ακομα locked στην Ελλαδα τα κλαιμε. Αυτό είναι φίλε μου το ρίσκο που παίρνουμε όταν κάνουμε λογαριασμό από αλλού και όχι από την χώρα που είμαστε δυστυχώς!! Πιστεύω απλά ότι έκαναν ένα "clear cache" τις FUPS κάρτες και όσους έκοψαν (σαν εμάς) και δεν μπορούν να ξανανεώσουν, κέρδος είναι για αυτούς. Αν είναι "εθισμένος" ή είχε βολευτεί όπως όλοι μας ή θα ξανακάνει το ίδιο (αν μπορεί) ή θα πάει για συνδρομή στη χώρα του, μπορεί βέβαια φθηνότερη. Απλά επειδή έγινε σαν διακοπή (μονομερώς βεβαίως) και ξανά ενεργοποίηση χωρίς να χαθούν στοιχεία, σου λέει πάλι όπως είναι οι νέοι λογαριασμοί 30 μέρες χαράτσι. Αφού "ούτως ή άλλως είσαι στην Τουρκία δεν σε πειράζει" 😛 Το τίμημα τώρα είναι του πρώτου μήνα το χαράτσι και πιθανά και του δεύτερου τζάμπα πληρωμή, αν δεν δουλέψει τελικώς. Αλλά στη φάση που είμαστε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο να θέλουμε τον γείτονα. Πληρώνουμε και αναμένουμε. Προσωπικά απλά είμαι σε μεγάλο προβληματισμό για την FUPS (λόγω του κυνηγητού εκτός της χώρας της που τρώει) και μάλλον θα βάλω gift cards που δουλεύουν λογικά απροβλημάτισμα. 1
roentgen Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Γιατί δεν χρησιμοποείτε τη δοκιμασμένη λύση του gamsgo; εγώ τουλάχιστον εδώ και κάποιους μήνες έχω ηρεμήσει με το συγκεκριμένο αντί να ψάχνομαι με τηλέφωνα, sms, αναμονές κτλ. 2
4NIKOS1986 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Και εμένα ξαφνικά σήμερα σταμάτησε να παίζει ενώ πλήρωνα από πέρσυ αυτόματα με fups.Εβαλα δωροκαρτα για αρχή,έχει δοκιμάσει κάποιος να βάλει ξανά την fups η όχι;Δυστυχώς παίζει μόνο με vpn θα δούμε πόσο θα κρατήσει
wpgoalkeeper Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, 4NIKOS1986 είπε Και εμένα ξαφνικά σήμερα σταμάτησε να παίζει ενώ πλήρωνα από πέρσυ αυτόματα με fups.Εβαλα δωροκαρτα για αρχή,έχει δοκιμάσει κάποιος να βάλει ξανά την fups η όχι;Δυστυχώς παίζει μόνο με vpn θα δούμε πόσο θα κρατήσει Εγώ έβαλα πάλι ΤΗΝ ΙΔΙΑ FUPS και όλα κομπλέ (εν μέρη). Αλλά μάλλον θα μπαίνει δωροκάρτα για safe.
solid21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, 4NIKOS1986 είπε Και εμένα ξαφνικά σήμερα σταμάτησε να παίζει ενώ πλήρωνα από πέρσυ αυτόματα με fups.Εβαλα δωροκαρτα για αρχή,έχει δοκιμάσει κάποιος να βάλει ξανά την fups η όχι;Δυστυχώς παίζει μόνο με vpn θα δούμε πόσο θα κρατήσει εγω εβαλα την fups δουλεψε η πληρωμη - αλλα εχει region restriction
guardianx71 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Ενημερωτικά για Αίγυπτο που μου ζητούσε ενημέρωση τρόπου πληρωμής και χθες δεν μπορούσα με τίποτα να λάβω sms επιβεβαίωσης, σήμερα όλα καλά με την ίδια ελληνική κάρτα που είχα, έγινε ενεργοποίηση με sms, με χρέωσαν κανονικά και ήδη βλέπω ξανά. Τώρα αν αύριο ή τον επόμενο μήνα με ξανακόψουν , τί να πω
wpgoalkeeper Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 39 λεπτά πριν, 4NIKOS1986 είπε Άρα μόνο με vpn θα βλέπουμε 39 λεπτά πριν, guardianx71 είπε Ενημερωτικά για Αίγυπτο που μου ζητούσε ενημέρωση τρόπου πληρωμής και χθες δεν μπορούσα με τίποτα να λάβω sms επιβεβαίωσης, σήμερα όλα καλά με την ίδια ελληνική κάρτα που είχα, έγινε ενεργοποίηση με sms, με χρέωσαν κανονικά και ήδη βλέπω ξανά. Τώρα αν αύριο ή τον επόμενο μήνα με ξανακόψουν , τί να πω Η διαφορά από ότι καταλαβαίνω είναι πως η Τουρκία έχει τις 30 μέρες υποχρεωτικής προβολής μόνο μέσω Τουρκίας (μπορείς στο pc πχ να ανοίξεις το VPN να ξεκινήσεις αυτό που θέλεις να δεις, να κλείσεις το VPN και να συνεχίσεις να βλεπεις κανονικά) , ενώ στην Αίγυπτο που και εκεί παίζει να εγινε “clear cache” δεν υπάρχει αυτός ο περιορισμός. Σε τηλεόραση τώρα δεν ξέρω κάποιον τρόπο για VPN μόνο αν μπει στο ρουτερ με τη μια. Εγω τώρα που έχω το Adguard VPN πληρωμένο , δεν νομίζω να γίνεται. Άρα μόνο κινητές/σταθερες συσκευές που μπορούν να υποστηρίξουν VPN.
guardianx71 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 15 λεπτά πριν, wpgoalkeeper είπε Η διαφορά από ότι καταλαβαίνω είναι πως η Τουρκία έχει τις 30 μέρες υποχρεωτικής προβολής μόνο μέσω Τουρκίας (μπορείς στο pc πχ να ανοίξεις το VPN να ξεκινήσεις αυτό που θέλεις να δεις, να κλείσεις το VPN και να συνεχίσεις να βλεπεις κανονικά) , ενώ στην Αίγυπτο που και εκεί παίζει να εγινε “clear cache” δεν υπάρχει αυτός ο περιορισμός. Ναι, Αίγυπτο δεν έχει τον περιορισμο του vpn. Εγώ απλά ανέφερα την περίπτωση μου ώστε να γνωρίζουν και άλλοι που πιθανώς τους ζητούσε ενημέρωση και όταν το προσπαθούσαν κολλούσαν στο sms (μέσω smsactivator) να δοκιμάσουν καμιά μέρα αργότερα
taskon Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Και εμένα με πέταξε. Πάω να το ενεργοποιήσω ξανά, βάζω την ίδια FUPS και μου ζητά το τούρκικο νούμερο. Όταν μετά από κανά 20’ βρήκα τούρκικο αριθμό δεν το δέχονταν. ξανακάνω login μέσω VPN αλλά μου βγάζει error στην επιβεβαίωση της κάρτας. Δοκίμασα και απο διαφορετικές συσκευές browser κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα