Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

22 λεπτά πριν, Sebu είπε

Με αυτο τον τροπο βλεπεις απευθειας Ελλαδα χωρις vpn ή παλι πεφτεις στην παγιδα του 1 μηνα region lock οπως με το αν κανεις νεο λογαριασμο με FUPS?

το ιδιο γινεται 

Εγω ειχα βαλει αυτο δωρεαν https://chromewebstore.google.com/detail/windscribe-free-proxy-and/hnmpcagpplmpfojmgmnngilcnanddlhb?hl=el&utm_source=ext_sidebar

Για να μην τρωει mb το ανοιγα πριν  αρχισει η ταινια και μετα το εκλεινα και επαιζε κανονικα  

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

34 λεπτά πριν, Sebu είπε

Περιμενουμε 28-30 μερες να ξεκλειδωθουμε. Δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο απο οτι εχω καταλαβει.

Εχει κλειδωθει σε region Τουρκιας ο λογαριασμος για ενα μηνα.

Με αυτο τον τροπο βλεπεις απευθειας Ελλαδα χωρις vpn ή παλι πεφτεις στην παγιδα του 1 μηνα region lock οπως με το αν κανεις νεο λογαριασμο με FUPS?

μετα θα ειναι ελευθερο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν κάνεις λογαριασμό για Netflix από Τουρκία, πάντα πληρώνεις "χαράτσι" ένα μήνα. Για να μπορέσεις να βάλεις τους κωδικούς σου σε όποια συσκευή θέλεις (PS, λάπτοπ, τηλεόραση, κινητό, τάμπλετ κτλ κλτ) και να βλέπεις απροβλημάτιστα χωρίς VPN.

Επεξ/σία από wpgoalkeeper

Στις 25/12/2023 στις 7:09 ΜΜ, Sebu είπε

Καλησπερα και χρονια πολλα

Και εδω μια απο τα ιδια. Σε λογαριασμο που ειχα χρονια να χρησιμοποιησω, εκανα σημερα συνδρομη τουρκιας με FUPS και ενω παιζει με vpn ανοιχτο, μολις κλεισω το vpn βγαζει το τρισκαταρατο "Netflix Error M7111-5095" και δεν παιζει ουτε σε pc ουτε στην τηλεοραση.

Αρα υποθετω οπως διαβασα σε προηγουμενα ποστς 1 μηνα locked σε Τουρκια και μετα θα ξεκλειδωσει αυτοματα?

Καλησπέρα, FUPS πώς έκανες; Δε θέλει ID πλέον;

Ερώτηση μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει.

Spoiler

έχω κάνει σύνδεση με Netflix πριν 2 μήνες και παίζει κανονικά. Επαιξε μετά από ένα μήνα όπως λένε όλοι. Έχω πάρει κάρτα FUPS την οποία την παρακολουθώ από το APP που έχω στο κινητό. Άλλαξα όμως συσκευή και στη νέα συσκευή δε μπορώ να βάλω πάλι την εφαρμογή γιατί μου ζητάει να κάνω 2fa στο νούμερο που έχει η άλλη.
Να σημειώσω ότι είχα πάρει temp SMS. Υπάρχει τρόπος να βρω υπηρεσία που να δίνει προσωρινό SMS για να μπορέσω να λάβω πάνω από 1 μήνυμα; 

Αν υπάρχει θα βάλω στην παλιά εφαρμογή το νέο νούμερο και θα βάλω και το ίδιο στην καινούργια και θα έρθει το SMS και όλα καλά. 

Από την άλλη αν δεν βάλω ποτέ την εφαρμογή τι σημαίνει; Ότι δε θα μπορώ να παρακολουθώ το υπόλοιπο. Σωστά; Θα μπορώ να τη φορτίζω κανονικά, αφού την κάρτα φορτίζω.

Δοκίμασα στο νέο κινητό τη διαδικασία με το χαμένο password, και αφού το έβαλα όλα τα στοιχεία μπήκε κανονικά στην εφαρμογή χωρίς να ζητήσει επιβεβαίωση του τηλεφώνου με SMS!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Geo_C said:

Καλησπέρα, FUPS πώς έκανες; Δε θέλει ID πλέον;

FUPS εχω κανει απο το καλοκαιρι μαλλον προλαβα οριακα.

Αλλα η δευτερη ερωτηση σου ενδιαφερει και εμενα, σε περιπτωση αλλαγης συσκευης κινητου τι γινεται?

Επεξ/σία από Sebu

5 λεπτά πριν, Sebu είπε

FUPS εχω κανει απο το καλοκαιρι μαλλον προλαβα οριακα.

Αλλα η δευτερη ερωτηση σου ενδιαφερει και εμενα, σε περιπτωση αλλαγης συσκευης κινητου τι γινεται?

Σου απάντησα μάλλον... Πιοο πάνω

• Like 1

Έκανα και εγώ χτές λογαριασμό μέσω της γείτονος χωρίς να έχω δει αυτή την συζήτηση.Κάνω λογαριασμό βάζω δωροκάρτα μπαίνω όλα καλά λέω.Μετά λέω ας βάλω ακόμα μία κάρτα να υπάρχει.Όλα καλά και με την δέυτερη.Μετά λέω ας βάλω κάτι να δώ.Και δεν είδα.Τζάμπα η χαρά

Σήμερα το Αιγυπτιακό μου έβγαλε να προσθέσω μέθοδο πληρωμής. Είχα κανονικά κάρτα Alpha Bank από Νοέμβριο και δούλευε. Τώρα δεν μπορώ να ολοκληρώσω τα βήματα, δεν έρχεται το sms.

Φυσικά τη διαδικασία την κάνω όπως και την προηγούμενη φορά.

Έτυχε και σε άλλους;

1 ώρα πριν, EchiDNA είπε

Σήμερα το Αιγυπτιακό μου έβγαλε να προσθέσω μέθοδο πληρωμής. Είχα κανονικά κάρτα Alpha Bank από Νοέμβριο και δούλευε. Τώρα δεν μπορώ να ολοκληρώσω τα βήματα, δεν έρχεται το sms.

Φυσικά τη διαδικασία την κάνω όπως και την προηγούμενη φορά.

Έτυχε και σε άλλους;

Σε τουρκια το εκανε σε ολους τους λογαριασμους που εχω ! ηθελε να προσθεσεις τηλεφωνικο αριθμο 

2 λεπτά πριν, agipaok είπε

Σε τουρκια το εκανε σε ολους τους λογαριασμους που εχω ! ηθελε να προσθεσεις τηλεφωνικο αριθμο 

Όπως διάβασα στο νετ έχουν κόψει (μάλλον) τις χρεωστικές κάρτες από international providers. Λειτουργεί μόνο με πιστωτικές.

Αν είναι έτσι, όσοι δεν έχουμε πιστωτική πάμε για άλλα!

Μόλις τώρα, EchiDNA είπε

Όπως διάβασα στο νετ έχουν κόψει (μάλλον) τις χρεωστικές κάρτες από international providers. Λειτουργεί μόνο με πιστωτικές.

Αν είναι έτσι, όσοι δεν έχουμε πιστωτική πάμε για άλλα!

Εγω ειμαι απο τους τυχερους που ειχα FUPS απο τις αρχες που βγηκε το κολπο ! οποτε εχω βαλει την FUPS ! Που και με αυτη βεβαια μου την κλειδωσε μεχρι να βαλω τουρκικο sms νουμερο ! Αλλα ολα καλα τωρα 

• Like 1

7 ώρες πριν, agipaok είπε

Εγω ειμαι απο τους τυχερους που ειχα FUPS απο τις αρχες που βγηκε το κολπο ! οποτε εχω βαλει την FUPS ! Που και με αυτη βεβαια μου την κλειδωσε μεχρι να βαλω τουρκικο sms νουμερο ! Αλλα ολα καλα τωρα 

Προσωπικά (παίζει να έχω κάνει μέγιστη χαζομάρα βέβαια), έχω βάλει τουρκικό με FUPS αλλά κινητό προσωπικό (ελληνικό εννοείται). Προς το παρόν όλα βαίνουν καλώς…

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...