konstantin79 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 53 λεπτά πριν, enterhere είπε Πως το ξεπέρασες το πρόβλημα; Έχω περάσει ελληνική πιστωτική κάρτα και λήγει σύντομα. ξεκίνα από τώρα να δοκιμάζεις να βάζεις αλλη κάρτα ως εναλλακτικό τρόπο πληρωμής 2
st@kas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Και εγώ στην αρχή είχα βάλει βάλει gift card και μετά προσπαθούσα να βάλω την revolut αλλά δεν την δεχόταν. Μίλησα στο chat και τους ανέφερα πως δεν δέχεται την κάρτα χωρίς να τους πω ότι είναι revolut και μου έδωσαν ενα link όπου πέρασα τα στοιχεία και την δέχτηκε κατευθει. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τούς τελευταίους μήνες, αυτή την διαδικασία την έκανα πριν 1.5 χρόνο περίπου 2
nick_athan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δεν ξερω αν μπορειτε να με βοηθησετε εδω, αλλα προσφατα εκανα τουρκικο epic games account και θελω να πληρωνω με debit card,την πειραιως και την revolut δεν την δεχεται και η fups τωρα θελει turkish id για να κανω λογαριασμο, να ψαξω ξερω εγω για να αγορασω turkish id για το fups η εχετε να προτεινετε καποια αλλη τουρκικη καρτα που να μην θελει turkish id?
kallair Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδες τα φωτα σας. προσπαθω να βαλω giftcard αλλά δεν προχωραει. μου βγαζει το μηνυμα Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την εξαργύρωση του δώρου - προσπαθήστε ξανά αργότερα. στο παρελθον δεν ειχα θεμα. εχω υποψια οτι φταιει το vpn μου. χρησιμοποιω το windscribe free. ποιο χρησιμοποιειτε εσεις; edit. εκλεισα το vpn και δοκιμασα παλι, κ τις πηρε κανονικα τις giftcards.. πως θυμομουν οτι επρεπε να εχω ανοιχτο το vpn για να τις βαλω;;; Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από kallair 1
andreaspA Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Στις 5/12/2023 στις 5:43 ΜΜ, kallair είπε στο παρελθον δεν ειχα θεμα. εχω υποψια οτι φταιει το vpn μου. χρησιμοποιω το windscribe free. ποιο χρησιμοποιειτε εσεις; Hola vpn σε extension του chrome. 1
mrvaggos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Είχα κάνει λογαριασμό μέσω Τουρκίας και σαν πληρωμή έχω κάρτα της εθνικής. Από την περίοδο κορονοιου. Αν αλλάξω κάρτα και βάλω eurobank θα υπάρξει πρόβλημα; Και πόσο είναι η προμήθεια; Αυτή τη στιγμή βλέπω στις χρεώσεις 6.50 + 1 ευρώ. Για το μεγάλο πακέτο. Ευχαριστώ
Dimitris156 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Εμένα τώρα μου ζήτησε verification και μέσω gift card....... Εντωμεταξύ και σε αυτό το sms-activate ενώ βάζω το κινητό δε μου έρχεται ποτέ μήνυμα, είναι συνέχεια στο waiting for sms.
EchiDNA Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Dimitris156 είπε Εντωμεταξύ και σε αυτό το sms-activate ενώ βάζω το κινητό δε μου έρχεται ποτέ μήνυμα, είναι συνέχεια στο waiting for sms. Δοκίμασε το χωρίς vpn. 1
Billator Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Dimitris156 είπε Εμένα τώρα μου ζήτησε verification και μέσω gift card....... Εντωμεταξύ και σε αυτό το sms-activate ενώ βάζω το κινητό δε μου έρχεται ποτέ μήνυμα, είναι συνέχεια στο waiting for sms. Πριν βάλεις gift card δοκίμασε αν ανοίγεις VPN και έλεγξε ότι όντως βλέπει τουρκία, διαφορετικά απενεργοποίησε τελείως VPN και δοκίμασε πάλι. Θα σου περάσει λογικά κανονικά. Πριν λίγο είχαμε το ίδιο πρόβλημα με έναν φίλο και του το πέρασα εγώ μέσω VPN. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2023 από Billator
Dimitris156 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, EchiDNA είπε Δοκίμασε το χωρίς vpn. Τρέχω τη διαδικασία για το gift card στο κινητό με vpn και όταν ζητάει verification μπαίνω στο pc χωρίς vpn στο sms-activate. 15 ώρες πριν, Billator είπε Πριν βάλεις gift card δοκίμασε αν ανοίγεις VPN και έλεγξε ότι όντως βλέπει τουρκία, διαφορετικά απενεργοποίησε τελείως VPN και δοκίμασε πάλι. Θα σου περάσει λογικά κανονικά. Πριν λίγο είχαμε το ίδιο πρόβλημα με έναν φίλο και του το πέρασα εγώ μέσω VPN. Είναι κανονικά στη Τουρκία αλλά δεν αλλάζει κάτι, πάλι ζητάει verification. Edit: Μετά από άπειρες προσπάθειες που έκανα το ίδιο πράγμα, τελικά σήμερα δούλεψε... Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2023 από Dimitris156 2
ababapanos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Έκανα νέο λογαριασμό μέσω Τουρκίας αλλά με αφήνει να δω μόνο με ανοιχτό vpn. Υπάρχει τρόπος να βλέπουμε χωρίς vpn η τσάμπα η συνδρομη?
agipaok Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, ababapanos είπε Καλησπέρα. Έκανα νέο λογαριασμό μέσω Τουρκίας αλλά με αφήνει να δω μόνο με ανοιχτό vpn. Υπάρχει τρόπος να βλέπουμε χωρίς vpn η τσάμπα η συνδρομη? Θα περιμένεις ένα μήνα και μετά θα βλέπεις κανονικά , αν δεν έχουν αλλάξει κάτι 1
st@kas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, ababapanos είπε Καλησπέρα. Έκανα νέο λογαριασμό μέσω Τουρκίας αλλά με αφήνει να δω μόνο με ανοιχτό vpn. Υπάρχει τρόπος να βλέπουμε χωρίς vpn η τσάμπα η συνδρομη? 1 μήνα υπομονή μετά θα είναι οκ
adi32 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Αν δε θες να πληρωνεις vpn βαζεις ενα δωρεαν και μολις αρχισει να παιζει η ταινια το κλεινεις για να μην καταναλωνει mb
PanosK212 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα στην παρέα. Έκανα Τουρκικο κανονικά με fups αλλά παίζει μόνο με vpn ενεργό κ στην τηλεόραση που το ήθελα περισσότερο δεν παίζει καθόλου βγάζει ότι είμαι σε άλλη χώρα κ δεν μου δίνει καμία επιλογή. Μάλλον τσάμπα τα 6€ ε;; Αυτο που λέτε μετά τον πρώτο μήνα παίζει κανονικά ισχύει κ για την τηλεόραση θα αρχίσει να δείχνει κανονικά;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα