maqqis Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Το τούρκικο account μετά τη λήξη του μήνα ban με geolock θα δέχεται μόνο ελληνικές ip ή οτιδήποτε ip ; Θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε VPN ή όχι? Δηλαδή το μηνιαίο ban είναι η προεξόφληση της χρήσης απο οπουδήποτε στον κόσμο?
Sebu Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Στις 6/4/2025 στις 11:31 ΠΜ, maqqis είπε Δηλαδή το μηνιαίο ban είναι η προεξόφληση της χρήσης απο οπουδήποτε στον κόσμο? Μεχρι σημερα ναι 1
souzerman2001 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Στις 6/3/2025 στις 7:44 ΜΜ, Ghost_Man2329 είπε δεν εχει ακομα δεν μου έβγαλε κάτι. Πως έκανες λογαριασμό; Εμένα μου ζητάει sms verification κι όλα τα γνωστά site δεν έχουν διαθέσιμο Βολιβιανό νούμερο.
iliasleon Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Στις 7/4/2025 στις 7:23 ΜΜ, souzerman2001 είπε κι όλα τα γνωστά site δεν έχουν διαθέσιμο Βολιβιανό νούμερο. vsim τσεκαρες?
GREG10ARIS Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Στις 7/4/2025 στις 7:23 ΜΜ, souzerman2001 είπε Πως έκανες λογαριασμό; Εμένα μου ζητάει sms verification κι όλα τα γνωστά site δεν έχουν διαθέσιμο Βολιβιανό νούμερο. Εγω εβαλα απο sms-activate world κανενα θεμα (λογικα δεν επιτρεπονται τα λινκς, στειλε μου αν θες)
souzerman2001 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Στις 7/4/2025 στις 9:44 ΜΜ, iliasleon είπε vsim τσεκαρες? Στις 8/4/2025 στις 8:00 ΠΜ, GREG10ARIS είπε Εγω εβαλα απο sms-activate world κανενα θεμα (λογικα δεν επιτρεπονται τα λινκς, στειλε μου αν θες) Vsim όχι δεν την ήξερα καν!!! Τελικά κατάφερα να βάλω από sms bus αλλά μετά δήλωσα το ελληνικό μου κινητό και δεν ερχόταν verification code με τπτ οπότε ξανανοίκιασα ένα βολιβιανό και μετά μπήκα στο account κι έσβησα το κινητό κι έχω μόνο e-mail στο λογαριασμό αυτό. Επειδή δε το έχω τσεκάρει καθόλου εδώ και 3 μέρες που έφτιαξα το λογαριασμό καθώς έχω και τούρκικο η Βολιβία έχει geolock ή παίζει κανονικά;
GREG10ARIS Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Στις 9/4/2025 στις 5:32 ΜΜ, souzerman2001 είπε Βολιβία έχει geolock ή παίζει κανονικά; Κανονικα απο πρωτη μερα, μεχρι να φαμε μαζικο μπαν οπως στη Νιγηρια 😅 4
nickol-us Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου (επεξεργασμένο) Τον τελευταίο διάστημα, που φαίνεται η κτήση vpn μονόδρομος...αξίζει κανείς να ψαχτεί για netflix από άλλη χώρα; Παίζει κομπλέ αν υπάρχει vpn; Μπορεί να σεταριστεί σε τηλεόραση ή θέλει κάτι άλλο (tcl-android tv); Ποιες χώρες έχουν τα καλύτερα τιμολόγια (ενδεικτικά τιμές για 1080p πακέτο); Επεξ/σία 12 Απριλίου από nickol-us
GREG10ARIS Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Στις 12/4/2025 στις 8:42 ΜΜ, nickol-us είπε Τον τελευταίο διάστημα, που φαίνεται η κτήση vpn μονόδρομος...αξίζει κανείς να ψαχτεί για netflix από άλλη χώρα; Παίζει κομπλέ αν υπάρχει vpn; Μπορεί να σεταριστεί σε τηλεόραση ή θέλει κάτι άλλο (tcl-android tv); Ποιες χώρες έχουν τα καλύτερα τιμολόγια (ενδεικτικά τιμές για 1080p πακέτο); Διαβασε τις τελευταιες σελιδες, εχουν απαντηθει ολα.
nickol-us Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Στις 12/4/2025 στις 10:26 ΜΜ, GREG10ARIS είπε Διαβασε τις τελευταιες σελιδες, εχουν απαντηθει ολα. Διάβασα από 90 και μετά, δεν βρήκα αυτά που ρωτάω, τουλάχιστον όχι ξεκάθαρα. Κάποιος που γνωρίζει και θέλει να βοηθήσει ας απαντήσει σχετικά.
iliasleon Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Στις 12/4/2025 στις 10:26 ΜΜ, GREG10ARIS είπε Παίζει κομπλέ αν υπάρχει vpn; Μπορεί να σεταριστεί σε τηλεόραση ή θέλει κάτι άλλο (tcl-android tv); Ποιες χώρες έχουν τα καλύτερα τιμολόγια (ενδεικτικά τιμές για 1080p πακέτο); εχουν απαντηθει ολα διαβασε που σου γραφει ο GREG10ARIS 1.Κανονικα(απο Τουρκια θα χρειαστεις vpn λογο geolock για τον πρωτο μηνα μονο) 2.Σε τηλεοραση θα πρεπει να πληρωσεις,οσο ειχα ψαξει δεν ειχα βρει κατι. 3.googlare 1
Evil13 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ρε παιδια η τιμη τουρκιας δεν ειναι περιπου ιδια με ελλαδα πλεον?Νομιζω δεν υπαρχει λογος για τουρκια,προσωπικα το σταματησα απο τελος νοεμβριου επειδη διεκοψαν τον διαμοιρασμο. Η διακοπη διαμοιρασμου ηταν το προβλημα και λιγοτερο η τιμη... Επεξ/σία 13 Απριλίου από Evil13
leo066 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Στις 13/4/2025 στις 12:27 ΜΜ, Evil13 είπε Ρε παιδια η τιμη τουρκιας δεν ειναι περιπου ιδια με ελλαδα πλεον?Νομιζω δεν υπαρχει λογος για τουρκια,προσωπικα το σταματησα απο τελος νοεμβριου επειδη διεκοψαν τον διαμοιρασμο. Η διακοπη διαμοιρασμου ηταν το προβλημα και λιγοτερο η τιμη... 7 με 16€ δεν είναι περίπου. 1
kormos Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Στις 13/4/2025 στις 12:27 ΜΜ, Evil13 είπε Ρε παιδια η τιμη τουρκιας δεν ειναι περιπου ιδια με ελλαδα πλεον?Νομιζω δεν υπαρχει λογος για τουρκια,προσωπικα το σταματησα απο τελος νοεμβριου επειδη διεκοψαν τον διαμοιρασμο. Η διακοπη διαμοιρασμου ηταν το προβλημα και λιγοτερο η τιμη... Τι διέκοψαν; 🤔🙄 ...κάνε ένα τσεκ πάλι τις τιμές γιατί απέχουν αισθητά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα