vaggos88 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:44 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:44 πμ 8 ώρες πριν, iliasleon είπε Έχω κάνει το ίδιο με Αλβανία...με vpn δεν εμφανίζεται famagusta ,χωρίς vpn εμφανίζεται κανονικά. Κάποιος με τουρκικό ας μας πει... Εχει famagusta εμενα με τουρκικο, αλλα ετσι και αλλιως Ελληνικο περιοχομενο βγαζει οχι Τουρκικο. 1
iliasleon Δημοσ. Πέμπτη στις 09:21 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:21 πμ (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, vaggos88 είπε Εχει famagusta εμενα με τουρκικο, αλλα ετσι και αλλιως Ελληνικο περιοχομενο βγαζει οχι Τουρκικο. ...μπαινεις με ελληνικη IP λογικο φαινεται. Να σε καλα που τσεκαρες... Επεξ/σία Πέμπτη στις 09:22 πμ από iliasleon
GREG10ARIS Δημοσ. Πέμπτη στις 10:54 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:54 πμ 10 ώρες πριν, yiankap είπε Βόσνιος (πλήρωσα 7,99 € μέσω Revolut). Με ενδιαφερει, πηρες και νουμερο για sms ή μονο με vpn + revo περασε;
iliasleon Δημοσ. Πέμπτη στις 01:39 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:39 μμ 2 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε Με ενδιαφερει, πηρες και νουμερο για sms ή μονο με vpn + revo περασε; Από Αλβανία που έκανα εγώ είναι ιδια τιμή 7.99 για το μεσαίο πακέτο 2 συσκευές. Vpn+revo+νούμερο απο vsim(είχα υπόλοιπο εκει).Πιστεύω και με sms activate μπορείς
wpgoalkeeper Δημοσ. Πέμπτη στις 07:47 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:47 μμ Από Τουρκία μεριά: Με VPN δεν φέρνει αποτέλεσμα FAMAGUSTA. Χωρίς VPN φέρνει και το βλέπεις κανονικά.
zast Δημοσ. Παρασκευή στις 12:04 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:04 πμ Παιδιά καλησπέρα να κάνω και εγώ μια ερώτηση έφτιαξα netflix Τουρκία με εθνική τράπεζα όλα οκ. Παίζει μόνο με vpn. Πρέπει να περιμένω 1 μήνα για να μπορώ να βλέπω χωρίς vpn? Πρέπει να βγάλω την κάρτα μου και να βάλω δώρο κάρτα? Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.!
kormos Δημοσ. Παρασκευή στις 12:28 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:28 μμ ...για όποιον χρειάζεται, από Eneba GET UP TO 11% OFF ON E-GIFT CARDS! USE CODE* : tc64c4ur14 2 1
akis_supernatural Δημοσ. Παρασκευή στις 04:53 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:53 μμ Και τους 2 κωδικούς μου τους βγάζει expired
kormos Δημοσ. Παρασκευή στις 05:05 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:05 μμ 11 λεπτά πριν, akis_supernatural είπε Και τους 2 κωδικούς μου τους βγάζει expired
akis_supernatural Δημοσ. Παρασκευή στις 05:22 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:22 μμ (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, kormos είπε Ίσως είναι προσωποποιημένη προσφορά; Επεξ/σία Παρασκευή στις 05:23 μμ από akis_supernatural
Billator Δημοσ. Παρασκευή στις 06:47 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:47 μμ 6 ώρες πριν, kormos είπε ...για όποιον χρειάζεται, από Eneba GET UP TO 11% OFF ON E-GIFT CARDS! USE CODE* : tc64c4ur14 Είναι προσωποιημένο, και σε εμένα έστειλαν (ίδια προσφορά άλλον κωδικό). Μέγιστη έκπτωση πετυχένεις στα 60ευρώ.
akis_supernatural Δημοσ. Παρασκευή στις 09:18 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:18 μμ 2 ώρες πριν, Billator είπε Είναι προσωποιημένο, και σε εμένα έστειλαν (ίδια προσφορά άλλον κωδικό). Μέγιστη έκπτωση πετυχένεις στα 60ευρώ. Εμένα δυστηχως πάλι δε μου έχουν στείλει τιποτα δε λαμβάνω email τους
Billator Δημοσ. Παρασκευή στις 09:42 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:42 μμ 22 λεπτά πριν, akis_supernatural είπε Εμένα δυστηχως πάλι δε μου έχουν στείλει τιποτα δε λαμβάνω email τους Ακριβώς έτσι ήταν και εμένα. "Γράφτηκα" εκ νέου πριν 2 μήνες και έλαβα πριν 5 μέρες την επιβεβαίωση εγγραφής στο newsletters και σήμερα το κουπόνι.
akis_supernatural Δημοσ. Παρασκευή στις 09:50 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:50 μμ 8 λεπτά πριν, Billator είπε Ακριβώς έτσι ήταν και εμένα. "Γράφτηκα" εκ νέου πριν 2 μήνες και έλαβα πριν 5 μέρες την επιβεβαίωση εγγραφής στο newsletters και σήμερα το κουπόνι. Που γράφτηκες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα