GREG10ARIS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, akis_supernatural είπε Που τα βρίσκετε τα κουπόνια Eneba? Δεν έχω βρει ποτέ κάποιο να είναι valid Παλιοτερα αν πατουσες στο google eneba discount codes σου εβγαζε, τωρα πλεον δεν εχει τιποτα..
Sebu Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 1 hour ago, akis_supernatural said: Εχω κάνει λογαριασμό και αγοράζω από εκεί τις gift cards μου ωστόσο δεν έχω λάβει ποτέ email με προσφορές και κουπονια Παραξενο. Μηπως δεν εχεις γραφτει στη mailing list να σου ερχονται κουπονια και προσφορες? Ή πανε σε κανενα spam folder? Τα πιο προσφατα κουπονια που μου εχει στειλει Γενικα εχω παρατηρησει οτι η ταση ειναι εκει ανα 20 μερες μεσοσταθμικα να στελνει κουπονι ή συγκεκριμενες προσφορες. Συνηθως για παιχνιδια μου στελνει πιο συχνα μπορει και 2 φορες το μηνα. 1
iliasleon Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Καλησπερα!!!Με Ελληνικο λογαριασμο μπορει καποιος να τσεκαρει αν εχει μεταγλωττιση? Γιατι στο τουρκικο δεν εχει.
yiankap Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, iliasleon είπε Καλησπερα!!!Με Ελληνικο λογαριασμο μπορει καποιος να τσεκαρει αν εχει μεταγλωττιση? Γιατι στο τουρκικο δεν εχει. Mε ελληνικό λογαριασμό δεν το βλέπω καν στα διαθέσιμα....Στον τούρκικο λογαριασμό βλέπεις Famagusta? 1
iliasleon Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, yiankap είπε Στον τούρκικο λογαριασμό βλέπεις Famagusta ...οχι δεν υπαρχει.Ευχαριστω που το τσεκαρες....γλιτωσα την γκρινια απο τα παιδια!!
iliasleon Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Στις 8/1/2025 στις 3:10 ΜΜ, kallair είπε Υπαρχει καποιο παρομοιο free vpn για τηλεοραση, για να μην χρειαζεται να περιμενω 30 μερες μεχρι να δω εκει; στο κινητο το urban vpn δεν μου δουλευε σωστα και φανταζομαι καπως ετσι θα ειναι κ απο την android tv. https://seed4.me/ Σε tvbox έχω περάσει αυτό. Είναι free έχει και Τουρκία
kallair Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, iliasleon είπε https://seed4.me/ Σε tvbox έχω περάσει αυτό. Είναι free έχει και Τουρκία Αν θυμαμαι καλα, το seed4me ειναι δωρεαν για 7 μερες μονο. μετα θελει συνδρομη. το ειχα χρησιμοποιησει στο παρελθον. αλλαξε κατι; απο το site τους: Is Seed4.Me VPN free? No. Seed4.Me VPN is a premium VPN service, although a free 7-days trial is available when you download the application. Also there are always situations that we can get behind so if you think that yours is one of those - feel free to contact our support at [email protected] and explain the situation. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου από kallair 1
kosmasdel Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Καλησπέρα, Διάβασα το thread, μια ερώτηση για να δω αν κατάλαβα καλά. Αν επιλέξω πληρωμή με gift card δεν θα ζητήσει πιστοποίηση αριθμού κινητού;
iliasleon Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, kallair είπε Αν θυμαμαι καλα, το seed4me ειναι δωρεαν για 7 μερες μονο. μετα θελει συνδρομη. το ειχα χρησιμοποιησει στο παρελθον. αλλαξε κατι; ...δυστυχως εχεις δικιο τωρα το ειδα!
kallair Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 11 λεπτά πριν, kosmasdel είπε Καλησπέρα, Διάβασα το thread, μια ερώτηση για να δω αν κατάλαβα καλά. Αν επιλέξω πληρωμή με gift card δεν θα ζητήσει πιστοποίηση αριθμού κινητού; οχι δεν ζηταει. σε 2 λογαριασμους που εχω με τουρκικο λογαριασμο κ ανανεωση με giftcards δεν εχω βαλει ποτε τηλεφωνο. Το ζηταει στην αρχη αλλά το παραλειπεις ευκολα. 1 1
iliasleon Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 16/3 ειναι η επομενη πληρωμη καθως ολοκληρωνετε και το geoblock 30 ημερων. Ερωτησεις! -Δωροκαρτα βαζω νωριτερα? -Επισης αν εχω μπει στο ενδιαμεσο χωρις vpn και δω το γνωστο μηνυμα, παω εκ νεου για 30 ημερες?
Sebu Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 42 minutes ago, iliasleon said: 16/3 ειναι η επομενη πληρωμη καθως ολοκληρωνετε και το geoblock 30 ημερων. Ερωτησεις! -Δωροκαρτα βαζω νωριτερα? -Επισης αν εχω μπει στο ενδιαμεσο χωρις vpn και δω το γνωστο μηνυμα, παω εκ νεου για 30 ημερες? Βαλε δωροκαρτα νωριτερα. Μια μικρη ισα που για να τεσταρεις. Αν ολα καλα, ειτε στα καπακια μερικες μερες μετα το geolock lift στακαρεις και αλλη ή πριν ληξει η νεα που θα προσθεσεις βαζεις μεγαλυτερη αφου θα εχεις εξασφαλισει οτι το geolock πηγε περιπατο. Υπο κανονικες συνθηκες δεν κανει reset το geolock τουλαχιστον δεν εκανε σε εμενα οταν εμπαινα ανευ vpn απλα μου εβγαζε το μηνυμα λαθους. 1
teodgeor Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, iliasleon είπε 16/3 ειναι η επομενη πληρωμη καθως ολοκληρωνετε και το geoblock 30 ημερων. Ερωτησεις! -Δωροκαρτα βαζω νωριτερα? -Επισης αν εχω μπει στο ενδιαμεσο χωρις vpn και δω το γνωστο μηνυμα, παω εκ νεου για 30 ημερες? Θα σου πω και εγώ 3 Μαρτίου κλείνω μήνα και έχω μπει παρα πολλές φορές να δω αν άνοιξε έτσι από περιέργεια αλλά βλέπω το μήνυμα. 1
yiankap Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους! Μόλις έγινα και εγώ δοκιμαστικά "Τούρκος" (πλήρωσα 7,84 από Driffle) και Βόσνιος (πλήρωσα 7,99 € μέσω Revolut). Θα τα κρατήσω παράλληλα για κανά μήνα (να λήξει ο περιορισμός του geolocation στο Τούρκικο) και μετά θα δω σε πιο θα μεταβώ μόνιμα (αναλόγως του περιεχομένου). Πάντως το Βοσνιακό τρέχει κανονικά χωρίς VPN για την ώρα (φτου - φτου) Αυτό που πρόσεξα όμως είναι ότι με ενεργοποιημένο VPN (χώρα Βοσνία), δείχνει Βοσνιακό περιεχόμενο (π.χ δείχνει το Band of Brothers). Όμως με απενεργοποιημένο το VPN δείχνει Ελληνικό περιεχόμενο (π.χ. το Άνθρωπος του Θεού). Έτσι θα είναι και για το Τούρκικο όταν αρθεί το geolocation? Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από yiankap
iliasleon Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, yiankap είπε Όμως με απενεργοποιημένο το VPN δείχνει Ελληνικό περιεχόμενο (π.χ. το Άνθρωπος του Θεού). Έτσι θα είναι και για το Τούρκικο όταν αρθεί το geolocation? Έχω κάνει το ίδιο με Αλβανία...με vpn δεν εμφανίζεται famagusta ,χωρίς vpn εμφανίζεται κανονικά. Κάποιος με τουρκικό ας μας πει... Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από iliasleon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα