Sebu Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 24 minutes ago, GREG10ARIS said: Κι ομως, απο αρχες 2025 δε δεχεται καμια επιπλεον εκπτωση τους κωδικους νετφλιξ τουλαχιστον.. Παραξενο γιατι προ 2-3 ημερων μου ηρθε νεο μεηλ απο Eneba με εκπτωση για streaming υπηρεσιες και ειχε μεσα και την εικονα του Netflix. Δεν το χρειαστηκα γιατι ειμαι στακαρισμενος για τους επομενους μηνες. Σε λιγους μηνες που θα χρειαστω θα δοκιμασω. Μηπως ηταν καποιο θεμα στο pc σου με cookies ή καποιο ad-blocker ή κατι παρομοιο? Το συνημμενο ηρθε 20/1/2025 και εληγε 22/1 χθες για αγορες καρτων μεχρι 50 ευρω. Οπως ανεφερα δεν το χρειαστηκε και δεν το δοκιμασα. Χθες μου ηρθε και αλλος κωδικος μονο για 24 ωρες ο οποιος επισης εληξε τα μεσανυχτα. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου από Sebu 1
geofak Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Παίζει επίσης Σερβία και Βουλγαρία, μόνο vpn κατά την εγγραφή, 10€ premium 1
wpgoalkeeper Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Sebu είπε Παραξενο γιατι προ 2-3 ημερων μου ηρθε νεο μεηλ απο Eneba με εκπτωση για streaming υπηρεσιες και ειχε μεσα και την εικονα του Netflix. Δεν το χρειαστηκα γιατι ειμαι στακαρισμενος για τους επομενους μηνες. Σε λιγους μηνες που θα χρειαστω θα δοκιμασω. Μηπως ηταν καποιο θεμα στο pc σου με cookies ή καποιο ad-blocker ή κατι παρομοιο? Το συνημμενο ηρθε 20/1/2025 και εληγε 22/1 χθες για αγορες καρτων μεχρι 50 ευρω. Οπως ανεφερα δεν το χρειαστηκε και δεν το δοκιμασα. Χθες μου ηρθε και αλλος κωδικος μονο για 24 ωρες ο οποιος επισης εληξε τα μεσανυχτα. Επιβεβαιώνω πως ήρθε και σε μένα με mail ένας αντίστοιχος κωδικός και λειτούργησε κανονικά. Βέβαια έγιναν αρκετές αλχημείες για να πετύχω ποσό κάτω από 50€ (49,94€) και γλίτωσα την προμήθεια και περίπου 1€ ακόμα. Fair enough.
Con_stant1ne Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Πήγα Βιετνάμ τον Οκτώβρη και έκανα εκεί λογαριασμό. Έβαλα ρεβολουτ για πληρωμή. Ακύρωσα πρόσφατα την κάρτα στη ρεβολουτ και έβγαλα καινούρια. Βάζω την καινούρια κάρτα στο νετφλιξ όμως μου ζητάει να μου στείλει μήνυμα στον βιετναμέζικο αριθμό που πλέον δεν υπάρχει. Έχω αλλάξει στις ρυθμίσεις τον αριθμό και έβαλα τον ελληνικό. Υπάρχει καμια λύση σ' αυτό; Δεν μου δίνει επιλογή να μου στείλει κωδικό με εμαιλ.
yiankap Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Στις 23/1/2025 στις 5:17 ΜΜ, geofak είπε Παίζει επίσης Σερβία και Βουλγαρία, μόνο vpn κατά την εγγραφή, 10€ premium Το VPN χρειάζεται μόνο για την εγγραφή ή και για μετά?
dimpapilas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Στις 23/1/2025 στις 5:17 ΜΜ, geofak είπε Παίζει επίσης Σερβία και Βουλγαρία, μόνο vpn κατά την εγγραφή, 10€ premium πως πληρωνουμε την συνδρομη?
geofak Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 18 ώρες πριν, yiankap είπε Το VPN χρειάζεται μόνο για την εγγραφή ή και για μετά? Ναι μόνο 2 ώρες πριν, dimpapilas είπε πως πληρωνουμε την συνδρομη? Εγω εβαλα Πειραιώς 2
gregorykon Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Καλησπέρα μετά από 2 χρόνια βλέποντας Netflixε τουρκικές giftcardειχα σταματήσει να πληρώνω για 2-3 μήνες . Χθες πλήρωσα ξανάε gift card στην τηλεόραση δσνμε αφήνει να βγάζει αυτό το μήνυμα ξέρετε κάτι πάνω σε αυτό ; Μόνο με vpn από κινητό παίζει
vaggos88 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, gregorykon είπε Καλησπέρα μετά από 2 χρόνια βλέποντας Netflixε τουρκικές giftcardειχα σταματήσει να πληρώνω για 2-3 μήνες . Χθες πλήρωσα ξανάε gift card στην τηλεόραση δσνμε αφήνει να βγάζει αυτό το μήνυμα ξέρετε κάτι πάνω σε αυτό ; Μόνο με vpn από κινητό παίζει Λογικα τον επομενο μηνα θα ξανα παιξει χωρις vpn 1
gregorykon Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Μόνο με vpn από κινητό παίζει στην τηλεόραση παρόλο που έχω το proton ,vpn και μπαίνω με τα δεδομένα από του κινητού με wifi hot spot στην τηλεόραση δεν μου παίζει στην τηλεόραση
mclound Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Έβαλα άλλες 900 τουρικές λίρες με gift card από eneba στον λογαριασμό χθες, όλα καλά. Σε λογαριασμό που από την αρχή τον γεμίζω με gift cards. Έχει πάει 230 λίρες το μεσαίο πακέτο πάντως 6,73€ ο μήνας δηλαδή. Όσο μπορούμε να σώζουμε, σώζουμε.
Witcher1st Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Σε λιγο Τουρκια θα ειναι πιο ακριβο απο Ελλαδα! Τους εχουν πετσκοψει! 2
GREG10ARIS Δημοσ. Δευτέρα στις 11:56 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:56 πμ 2 ώρες πριν, Witcher1st είπε Σε λιγο Τουρκια θα ειναι πιο ακριβο απο Ελλαδα! Τους εχουν πετσκοψει! Το εχω πει σε προηγουμενο μηνυμα, οσο συνεχιζουμε να βαζουμε αυτοι θα ανεβαζουν τις τιμες, δε θα τελειωσει ποτε αυτο. Εγω εβαλα Νιγηριας στα 4.5 το μηνα και αν με πεταξει με πεταξε, δε χανουμε και κατι.
gregorykon Δημοσ. Τετάρτη στις 10:52 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:52 μμ Σιγά ρε παιδιά λίγο πάνω από 6 ευρώ είναι το μεσαίο πακέτο το θέμα είναι πως βάζω vpn στο ρούτερ για να παίξει η τηλεόραση
mclound Δημοσ. Τετάρτη στις 11:41 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:41 μμ 47 minutes ago, gregorykon said: Σιγά ρε παιδιά λίγο πάνω από 6 ευρώ είναι το μεσαίο πακέτο το θέμα είναι πως βάζω vpn στο ρούτερ για να παίξει η τηλεόραση τον πρώτο μήνα μόνο θες vpn, μετά όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα