cd2matheos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Ειναι εποχες που προσπαθουμε να μειωσουμε την καταναλωση ρευματος απο οπου μπορουμε.... Στο σπιτι εχω βολευτει με 8 λαμπες WHIZZ των 7watt Λαμπες ειναι smart και τις διαχειριζομαι απο εφαρμογη στο κινητο. Για να ειναι ομως εφικτη η διαχειριση στο δικτυο ο διακοπτης πρεπει να ειναι συνεχεια στο ΟΝ Απορια μου ειναι περα απο την κλασικη καταναλωση standby που εχει καθε συσκευη στις συγκεκριμενες λαμπες το γεγονος οτι ο διακοπτης μενει παντα ΟΝ υπαρχει επιπλεον καταναλωση???
dtzgr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Υπάρχει, αλλά σε καμία περίπτωση τόσο που να σε προβληματίζει ή να φαίνεται στο λογαριασμό σου.
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Μην τρελενεστε με λαμπτήρες και λάμπες, δεν θα δείτε καμία ουσιαστική διαφορά στους λογαριασμούς για το μέσο σπίτι εκτός ειδικών περιπτώσεων και παραδείγματων. Για το ερώτημα του ts πάντως, ναι μια μικρή κατανάλωση υπάρχει, αμελητεα ως προς το ποσό που θα προκύψει ο λογαριασμός.
SilentVoice Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, cd2matheos είπε Ειναι εποχες που προσπαθουμε να μειωσουμε την καταναλωση ρευματος απο οπου μπορουμε.... Στο σπιτι εχω βολευτει με 8 λαμπες WHIZZ των 7watt Λαμπες ειναι smart και τις διαχειριζομαι απο εφαρμογη στο κινητο. Για να ειναι ομως εφικτη η διαχειριση στο δικτυο ο διακοπτης πρεπει να ειναι συνεχεια στο ΟΝ Απορια μου ειναι περα απο την κλασικη καταναλωση standby που εχει καθε συσκευη στις συγκεκριμενες λαμπες το γεγονος οτι ο διακοπτης μενει παντα ΟΝ υπαρχει επιπλεον καταναλωση??? 7watt καίει η λάμπα για το φως όταν είναι αναμμένη. Η κατανάλωση για την απλή σύνδεση στο wifi είναι κάτω από 0.5 watt κάτι που θεωρείται αμελητέο. Σημασία έχει να έχεις αλλάξει όλες τις λάμπες με led. Είναι πραγματικά 80-90% εξοικονόμηση από της παλιές πυρακτώσεως. Να σημειώσω πως μπορείς να αλλάξεις και τον διακόπτη σου με έναν wifi. Στο σαλόνι μου έχω βάλει έναν τριπλό και έχω ξεμπερδεψει με φως εισόδου, φως σαλονιού 1 και φως σαλονιού 2 Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2022 από SilentVoice
GeorgeKatz Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Μία Philips hue καταναλώνει περίπου 0.30 Watt σβηστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα