LL_NEO Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Απο ό,τι είδα όλοι είπαν ότι το εν λόγω eshop είναι καινούργιο. Και όμως τα παιδιά που το έχουν (δεν τα ξέρω) είχαν τον επαγγελματισμό να αποφασίσουν να διαφημιστούν κανονικά. Jimako το γεγονός δηλαδή ότι καποιοι άλλοι προσπαθούν να καπηλευτούν τον κόπο ενός συγκεκριμένου για να διαφημιστούν στην ζούλα δε σου φαίνεται κάπως;
Warrior Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Παντως τα πραγματα που παραγγειλα εγω ηρθαν στην ωρα τους και ηταν αψογα , πηρα και δωρεαν το NEC 2500 επειδη εκανα μεγαλη παραγγελια. Και απο τι ειδα σημερα η δωρεαν αποστολη με courier αρχιζει απο τα 35 ευρω Παντα τετοια !!!!!!!!!!!!!!
madsc Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 H γκρίζα διαφήμιση "γκριζάρει" από μακριά. Η λάσπη λερώνει πρώτα αυτόν που την πέταξε. Όμως... εμπειρίες χρηστών (θετικές κ μη) είναι εύλογο & θεμιτό να κοινοποιούνται, αυτή είναι κ η φιλοσοφία των forum. Ισχύ εν την ενώση. Για τους απανταχού μαγαζάτορες, γνωρίζετε ήδη πως η καλύτερη διαφήμιση είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες σας. Αυτό το είδος της "διαφήμισης" είναι ίσως το μόνο που μπορεί να περάσει στο Insomnia την παρούσα χρονική στιγμή. Moved. /sc
mkst Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Λίγο εώς πολύ χλωμό να σου κάνει μλκς το συγκεκριμένο e-shop' date=' με τους [b']συγκεκριμένους[/b] ιδιοκτήτες, αν ρωτάς αυτό. /sc Ποιοι είναι οι συγκεκριμένοι ιδιοκτήτες?
Asterakias Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 προχθές έκανα και την πρώτη μου παραγγελία... και λέω πρώτη μου γιατί θα ακολουθήσουν κι άλλες... Αγοράζω χονδρική για διάφορους λόγους... αλλά είπα να δοκιμάσω ... έδωσα ένα πελάτη λοιπόν, και μου είπε να του παραγγείλω ... 1. την επομένη ήταν σπίτι μου ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ... 2. κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας λαμβάνεις Mail με την κατάσταση της παραγγελίας σου ... πρωτότυπο και ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ... 3. Η ποικιλία δεν είναι μεγάλη... λείπουν κάποιες μάρκες που φίλοι μου χρησιμοποιούν... π.χ. Philips... αλλά σε ότι υπάρχει οι τιμές είναι πολύ χαμηλές... Σίγουρα θα ξαναπάρω... κι αν όχι εγώ σίγουρα πελάτες μου ... Δεν ξέρω ποιοι οι ιδιοκτήτες και πώς, το μόνο σίγουρο μπράβο στα παιδιά ! Κι ευχαριστώ και το insomnia που μου έδωσε τη δυνατότητα να το μάθω ... γιατί για μένα αυτό είναι forum ...χώρος συζήτησης που μέσα από αυτόν και τη συζήτηση μαθαίνεις πράγματα...
wert Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Από τη στιγμή που διαφημήστικε εδώ και είναι εξυπηρετικό νομίζω καλό θα ήταν να το στηρίξουμε όπως είδα και κάναμε πολοί από εμάς. Φυσικά μέσα και εγώ αφού βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο για εμένα. :wink: Και φυσικά αν αγοράζοντας από εκεί στηρίζω έστω ελάχιστα το φόρουμ τότε δεν κοιτάω αλλού. :roll: Για το αν είναι καλής ή όχι ποιότητας τα dvd δεν ξέρω ακόμα αφού δεν ξεκίνησα κάποιο ακόμα αλλά μια χαρά τα βλέπω...
Cyberbob Δημοσ. 5 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2004 Ωραία τα φτηνά dvd-r αλλά είναι ποιοτικά ?? ή σε λίγο καιρό δεν θα δουλέυουν ???
dreaming123 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Kαι έκανα μια παραγελλία και θα έχω σαν δώρο το nec2500 μόλις λάβω τα πράγματα RITEK Brand DVD-R 4X 200*0,82=164euro Datawrite 52X CD-R 80min 600*0,26=156euro ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ=320euro θα πω εντυπώσεις.Αλλα για να περάσει τα αυστηρά μέτρα του insomnia κάτι μου λέει οτι θα είμαι πλήρως ικανοποιημένος
dreaming123 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Μου ήρθανε τα πράγματα και έιμαι απόλυτα ικανοποιημένος
LL_NEO Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Α μη μας τα γυρίζεις. Πριν είπες οτι θα είσαι πλήρως ικανοποιημένος. Τώρα μας λες πως είσαι απόλυτα ικανοποιημένος. Πέφτεις σε αντιφάσεις. Κάποιο λάκο έχει η φάβα....
RootX Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Αν και δεν είμαι τακτικό μέλος του Insomnia, πρόσφατα έκανα την πρώτη μου αγορά από το συγκεκριμένο e-shop και δεν είχα κανένα απολύτως παράπονο/πρόβλημα.
therock Δημοσ. 12 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2004 Παντως τα πραγματα που παραγγειλα εγω ηρθαν στην ωρα τους και ηταν αψογα ' date=' πηρα και δωρεαν το NEC 2500 επειδη εκανα μεγαλη παραγγελια.Και απο τι ειδα σημερα η δωρεαν αποστολη με courier αρχιζει απο τα 35 ευρω Παντα τετοια !!!!!!!!!!!!!![/quote'] arxizei apo ta 35 evro!Ego giati den to proseksa pouthena?Diladi tora pou paraggeila 25 dvd tha fao kai ta 5 evro tou corier?Mporo na akiroso gia na kano paraggelia 35 evro tora?
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 12 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2004 ....Mporo na akiroso gia na kano paraggelia 35 evro tora? Έχω την εντύπωση, για να μην πω την βεβαιότητα, ότι ναι, μπορείς [εξαρτάται φυσικά από το πότε έκανες την παραγγελία], θα σου έρθει mail επιβεβαίωσης. Σε κάθε περίπτωση, γιατί δεν προσπαθείς να επικοινωνήσεις μαζί τους, ώστε να το διαπιστώσεις και μόνος σου?
sleepy_head Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 και εγώ θέλω να κάνω καμμιά παραγγελία εφόσον έχω βαρεθεί τα bulk από το πλαίσιο
atvelos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 kai emena enas filos pou paraggile tou irthan ola ta pragmata sosta kai me to doraki tou logo megalis paragelias kai grigora.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.