Προς το περιεχόμενο

burnit.gr empeiries?

paravatis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως βλέπω ότι έχει καλές τιμές αλλά μεγάλο όριο για δωρεάν παράδοση.

Και μικρή ποικιλία για e-shop.

Θα δούμε και τις καινούργειες τιμές του RAMUNDA, που από όσα λέει, θα είναι εκπληκτικά χαμηλές και θα δούμε.

Δημοσ.

Λίγο εώς πολύ χλωμό να σου κάνει μλκς το συγκεκριμένο e-shop, με τους συγκεκριμένους ιδιοκτήτες, αν ρωτάς αυτό.

Από την άλλη θα ήταν ιδιαίτερα μεγάλη δυσφήμιση να πει κάποιος άσχημο λόγο στο ίδιο το forum που διαφημίζεται.

/sc

Δημοσ.
Λίγο εώς πολύ χλωμό να σου κάνει μλκς το συγκεκριμένο e-shop' date=' με τους [b']συγκεκριμένους[/b] ιδιοκτήτες, αν ρωτάς αυτό.

Από την άλλη θα ήταν ιδιαίτερα μεγάλη δυσφήμιση να πει κάποιος άσχημο λόγο στο ίδιο το forum που διαφημίζεται.

/sc

Συμφωνω και επαυξανω!!!!!Προχθες πηρα και την πρωτη μου παραγγελια και ηταν ΟΛΑ αψογα!!!!!! :D :D :D :D

Δημοσ.

Καλησπέρα,

όπως είπε και ο madsc, είναι απο πολύ χλωμό έως αδύνατο να κάνει μλκς το συγκεκριμένο e-shop.

Εμένα μου ήρθε άψογα η παραγγελία [την ώρα που είχα ζητήσει].

Προς το παρόν πάντως, η ποικιλία του, με καλύπτει σχεδόν πλήρως.

:D

Δημοσ.

Κάποιοι που αποφάσισαν να διαφημιστούν στο insomnia κ τους δέχτηκαν. :D

Έχει σημασία πως τους λένε; :?:

/sc

Δημοσ.

Εγώ πριν από λίγο καιρό έκανα την πρώτη παραγγελία μου και μόλισ σε 2 μέρες ήταν σπιτι, χωρίσς κανένα πρόβλημα. Φυσικά χώρισ πιστωτική κάρτα , αλλά με αντικαταβολή

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι,

Μάλλον χάνετε την ουσία του πράγματος που κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι η ενίσχυση του insomnia [αν αυτό πρέπει να γίνει μέσω του burnit, εγώ θα το κάνω], ώστε να παραμείνει γρήγορο και αξιόπιστο.

ΥΓ Δεν έχω ποσοστά απο το εν λόγω e-shop :D

Δημοσ.

madsc : καλά έκαναν και διαφημίστικαν και δε με ενδιαφέρει ποιοι είναι, απλώς είδα ότι εσύ τόνισες τους "συγκεκριμένους" και λέω μήπως ξέρετε κάτι που δεν ξέρει ο υπόλοιπος κόσμος.

Μακάρι να είναι φθηνοί και θα αγοράζω κι εγώ από αυτούς.

Παναγιώτη εγώ προσωπικά δε χάνω καμιά ουσία.

Δε με ενοχλεί ότι βάζουν διαφημίσεις για να πάρουν κανένα φράγκο, γιατί ξέρω ότι όλο αυτό που βλέπουμε εμείς οι χρήστες χρειάζεται δουλειά και χρήμα.

Απλά, όταν σου λένε ότι απαγορεύεται οι ιδιοκτήτες μαγαζιών να κάνουν post και να διαφημίζουν τα μαγαζιά τους γιατί έτσι είναι οι κανόνες του forum, εμένα αυτό μου φαίνεται "κάπως".

Ας το πουν ξεκάθαρα ότι τους πειράζει ότι δεν πληρώνονται από αυτό.

Αλλά τι κάθομαι και λέω και γίνομαι κακός κάθε φορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...