Nefeli350123 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Γεια σας. Εχω το samsung A21s και θέλω να αγοράσω ενα μεταχειρισμένο iphone. Είμαι ανάμεσα στο xs max ή στο 11 Ποιο απο τα δύο μου προτείνετε να αγοράσω ; Και πως θα καταλάβω αν αυτό που θα αγοράσω είναι γνήσιο; Ευχαριστώ
sattack Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κατά αρχήν διαβασε αυτο το thread για αγορα μεταχειρισμενου iphone. Κι εγώ οταν ήθελα να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο iphone, μου εξήγησε αναλυτικα εκει ένας φίλος τι να προσεξω και τωρα το προτεινω σε οποιον βρισκεται στην ιδια θεση.. Εκει εχει απαντηση σε ολες τις αποριες σου τι να προσέξεις. Μετα, ανάμεσα στο απλό 11 και στο XSmax , από ότι έχω καταλάβει οι διαφορές δεν είναι μεγάλες, οπότε διάλεξε οποίο βρισκεις να σε συμφέρει οικονομικά. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2022 από sattack
Nefeli350123 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, sattack είπε Κατά αρχήν διαβασε αυτο το thread για αγορα μεταχειρισμενου iphone. Κι εγώ οταν ήθελα να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο iphone, μου εξήγησε αναλυτικα εκει ένας φίλος τι να προσεξω και τωρα το προτεινω σε οποιον βρισκεται στην ιδια θεση.. Εκει εχει απαντηση σε ολες τις αποριες σου τι να προσέξεις. Μετα, ανάμεσα στο απλό 11 και στο XSmax , από ότι έχω καταλάβει οι διαφορές δεν είναι μεγάλες, οπότε διάλεξε οποίο βρισκεις να σε συμφέρει οικονομικά. Ευχαριστώ
koutsis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nefeli350123 είπε Γεια σας. Εχω το samsung A21s και θέλω να αγοράσω ενα μεταχειρισμένο iphone. Είμαι ανάμεσα στο xs max ή στο 11 Ποιο απο τα δύο μου προτείνετε να αγοράσω ; Και πως θα καταλάβω αν αυτό που θα αγοράσω είναι γνήσιο; Ευχαριστώ Μεταξύ των 2 εγώ σίγουρα θα έπαιρνα xs max λόγω μεγαλύτερης και πολύ καλύτερη οθόνης και ας είναι ένα χρόνο παλιότερο. Βέβαια εξαρτάται και τι μέγεθος θέλεις μιας και το ένα είναι 6.1 " και το άλλο 6.5" Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2022 από koutsis 1
Elisavetb Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Στις 15/10/2022 στις 8:39 ΜΜ, koutsis είπε Μεταξύ των 2 εγώ σίγουρα θα έπαιρνα xs max λόγω μεγαλύτερης και πολύ καλύτερη οθόνης και ας είναι ένα χρόνο παλιότερο. Βέβαια εξαρτάται και τι μέγεθος θέλεις μιας και το ένα είναι 6.1 " και το άλλο 6.5" Καλησπέρα. Εγω ψάχνω το 11 αλλα βλέπω ότι προτείνεται και το xr ή το xs max. Ανάμεσα στα δυο τελευταία πιο να ψάχνω καλυτερα; ευχαριστω
koutsis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, Elisavetb είπε Καλησπέρα. Εγω ψάχνω το 11 αλλα βλέπω ότι προτείνεται και το xr ή το xs max. Ανάμεσα στα δυο τελευταία πιο να ψάχνω καλυτερα; ευχαριστω Ανάμεσα στα 2 τελευταία εννοείται το xs max ή το xs αν θες μικρότερο μέγεθος.
Elisavetb Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, koutsis είπε Ανάμεσα στα 2 τελευταία εννοείται το xs max ή το xs αν θες μικρότερο μέγεθος. Οκ τότε ακυρώνω την έρευνα μου για το 11 και συνεχιζω να ψάχνω το xsmax ή xs; 3 λεπτά πριν, Elisavetb είπε Οκ τότε ακυρώνω την έρευνα μου για το 11 και συνεχιζω να ψάχνω το xsmax ή xs; Ομως δεν βλέπω να Πουλιέται κανένα xs Max ή xs εδώ
koutsis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Elisavetb είπε Οκ τότε ακυρώνω την έρευνα μου για το 11 και συνεχιζω να ψάχνω το xsmax ή xs; Ομως δεν βλέπω να Πουλιέται κανένα xs Max ή xs εδώ Ίσως επειδή είναι παλιό μοντέλο. Και το 11 είναι πολύ καλό. Απλά υστερεί στην οθόνη. Αν δεν σε ενοχλεί αυτό, ειναι πιο καινούργιο από τα xs. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από koutsis
Elisavetb Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, koutsis είπε Ίσως επειδή είναι παλιό μοντέλο. Και το 11 είναι πολύ καλό. Απλά υστερεί στην οθόνη. Αν δεν σε ενοχλεί αυτό, ειναι πιο καινούργιο από τα xs. Ευχαριστώ πολύ
greekfox1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Εγώ θα έπαιρνα το 11, έχει «χειρότερη» οθόνη από το xs ή το xs max, μιας και είναι lcd και όχι amoled, αλλά είναι πιο καινούριο, άρα θα υποστηρίζεται περισσότερο, η οθόνη του είναι πολύ καλή έτσι και αλλιώς και έχει αρκετά καλύτερη κάμερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα