Batman® Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Ας κάνω ένα μίνι review για το ρολοι του τίτλου Εχουμε και λέμε. Πρώτον άριστη ποιότητα κατασκευής μεγάλη οθόνη με πολύ ωραία φωτεινότητα και χρώματα. Ήχος ικανοποιητικός αν και θα θελα να έχει παραπάνω ένταση. Το ρολοι είναι πολύ premium στην κατασκευή του έχω την έκδοση με το ατσάλινο λουράκι το αρνητικό είναι ότι ειναι λίγο βαρύ. Πάμε τώρα στις μετρήσεις του επειδή είμαι στον χώρο της υγείας οι παλμοί και το οξυμετρο είχαν απόκλιση ένα με δύο παλμούς και το οξυμετρο μετρούσε το ίδιο στο οξυγόνο εδώ του δίνω δέκα στα δέκα. Συνδεσιμοτητα έχω xiaomi κινητό και έχω άριστη Συνδεσιμοτητα με το κινητό έχω δώσει όλες τις άδειες και δεν έχω καθόλου αποσυνδέσεις. Η εφαρμογή υγεία της huawei έχω κατεβάσει σπασμένη εφαρμογή και περνάω πολλά watcface. Τέλος θα θελα περισσότερες εφαρμογές μιας και είναι με καινούργιο λειτουργικό και θα θελα να απαντάω από το ρολοι όπως τώρα που έχω προκαθορισμένες απαντήσεις. Μπαταρία άνετα 8 ημέρες με όλα ανοιχτά. Εν κατακλείδι επειδή είχα wear os δεν την πάλεψα με την αυτονομία τους μια μέρα και μιάμιση και δεν βρίσκω τον λόγο να κατεβάζω άχρηστες εφαρμογές το ρολοι αξίζει με τα χίλια και σε σχέση με τον προκάτοχό του gt2 έχει μεγαλύτερη οθόνη καλύτερη ανάλυση και καλύτερες μετρήσεις το μόνο αρνητικό για μένα ειναι το βάρος που συμιθιζεται. Οπότε αν με ρωτάτε αξίζουν τα χρήματα που έχει τώρα θα λεγα και με το οαραπανω
forlorn_hope Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 καλησπερα , πηρα και εγω το gt 3 και με την εφαρμογη δεν την παλευω ,τα μισα ειναι κορεατικα, εξτρα faces δεν μπορω να βαλω αφου ουτε να αγορασω με αφηνει . αυτα που εχει ηδη ειναι πολυ φτωχα σε ενδειξεις> τι λυση εχουμε για αυτο το θεμα ? κατα τα αλλα οπως λες ειναι πολυ ομορφο ,καλες μετρησεις και τελεια μπαταρια
Batman® Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Φίλε μου εγώ έχω βάλει σπασμένη εφαρμογή υγείας και μέσω telegram περνάω ότι watchface θελω
forlorn_hope Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 δηλαδη μεσα απο το επισημο app δεν γινεται ? να αγορασω θελω κανονικα οχι τσαμπα
Xristospolo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Στις 17/10/2022 στις 4:24 ΜΜ, Batman® είπε Φίλε μου εγώ έχω βάλει σπασμένη εφαρμογή υγείας και μέσω telegram περνάω ότι watchface θελω Μπορείς να στείλεις link και τον τρόπο που το κάνεις;
Batman® Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μπες τελεγκραμ στο κανάλι huawei gt3 τα λέει όλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα