IrisTIris Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Θέλω να κάνω πρώτη φορά εγγραφή στον ΟΑΕΔ... ξέρεις κανείς πως..?..έχω μόνο κωδικούς taxisnet ..τι άλλο θα χρειαστώ..?
st@kas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, IrisTIris είπε Θέλω να κάνω πρώτη φορά εγγραφή στον ΟΑΕΔ... ξέρεις κανείς πως..?..έχω μόνο κωδικούς taxisnet ..τι άλλο θα χρειαστώ..? τα βασικά ΑΜΚΑ, ΑΦΜ 1
IrisTIris Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 7 ώρες πριν, st@kas είπε τα βασικά ΑΜΚΑ, ΑΦΜ Και πως ακριβώς θα την κάνω την εγγραφή..?
st@kas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 18 λεπτά πριν, IrisTIris είπε Και πως ακριβώς θα την κάνω την εγγραφή.. Για ποιο κομμάτι θες να κάνεις εγγραφή; Αν θες πχ για ταμείο ανεργίας, θα πρέπει να πας στο μενού αιτήσεις και να επιλέξεις ΑΙΤΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΑΝΕΡΓΙΑΣ. 1
st@kas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 21 λεπτά πριν, IrisTIris είπε Να βγάλω κάρτα ανεργίας θέλω Θα πας στο "Έκδοση Δελτίου Ανεργίας" αν θυμάμαι καλά είναι στην αρχικό μενού 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα