johnfree Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 τουλαχιστον πες μας το μοντελο να δουμε τι αυτοκινητο ειναι. δεν προκειτε να στο ΄΄φαμε΄΄ μην ανησυχείς.
Joshua21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 37 λεπτά πριν, johnfree είπε τουλαχιστον πες μας το μοντελο να δουμε τι αυτοκινητο ειναι. δεν προκειτε να στο ΄΄φαμε΄΄ μην ανησυχείς. 3 1
Dinos1973 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Υπάρχουν 2 περιπτώσεις στο συγκεκριμένο θέμα: 1. Τρολαρη όποτε μια χαρά πλάκα κάνουμε. 2. Είναι πραγματική ιστορία, που είναι τραγικό διότι έχει δικαίωμα ψήφου! 8 2 1
@pnea1973 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 16 ώρες πριν, czarjuly είπε Τώρα με πήρε ο κολλητός μου τηλέφωνο ,το πρώην αφεντικό του έχει επαγγελματική συνεργασία με τον μάντρά και τον ρώτησε για την κατάσταση του αυτοκινητου και τον διαβεβαίωσε ότι είναι εντάξει Πες του να σου το φέρει οδικώς.. Άμα ει Αι να βγει κάτι να το βγάλει στον δρόμο.. Και όσο μπορεί να το οδηγάει στο όριο!!!
czarjuly Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Dinos1973 είπε Υπάρχουν 2 περιπτώσεις στο συγκεκριμένο θέμα: 2. Είναι πραγματική ιστορία, που είναι τραγικό διότι έχει δικαίωμα ψήφου! Μην ανησυχείς ψηφίζω μικρό κόμμα δε θα σας χαλάσω την επιτυχημένη διακυβέρνηση των τελευταίων ετών
mak3don Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Μπορείς να στείλεις εταιρια να το ελέγξει υπάρχουν νομίζω 2 εταιρίες στην Ελλάδα ίσως και περισσότερες που κάνουν αυτήν την δουλειά
chrv80 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Σε συζήτηση που είχα πριν καιρό, για παλιό αυτοκίνητο που να γουστάρεις και να θες πολύ, η γνώμη μου είναι ότι το παίρνεις με δεδομένο ότι πολλά θα χρειαστούν φτιάξιμο και θα είναι σε κακή κατάσταση και θα ρίξεις λεφτά και δουλειά.. αν το πάρεις σκεπτόμενος έτσι, δεν θα ξενερώσεις τελείως ότι και να σου βγάλει.. αλλά μιλάμε να το γουστάρεις όντως.. αλλιώς βρες κάτι άλλο να κάνεις τη δουλειά σου, γιατί μαντράς από επαρχεία και όσα έγραψες, λένε ότι θα ζητήσει άμεσα λεφτά το αμάξι..
papapontikas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 15/10/2022 στις 1:18 ΜΜ, czarjuly είπε Είμαι στα πρόθυρα να πάρω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για μένα που έχω βρει σε μάντρα της επαρχιας,ο μαντράς μου είπε ότι έχει γίνει γενική επισκευή στο μοτέρ και η γενική εικόνα του αυτοκινήτου από τις φωτογραφίες που είδα φαίνεται αρκετά καλή Μου είπε ότι θα μου το φέρει στο σπίτι με φορτηγό και με τα χαρτιά έτοιμα Μπορώ να μη το παραλάβω αν από κοντά το δω ελαττωματικό τη στιγμή που θα έχει βγει η άδεια στο όνομα μου ή παίρνω γουρούνι στο σακί; Αν ενδιαφέρεσαι έχω και ένα MacBook του 2019 καμένο "με γενική επισκευή στη motherboard", θα σου στειλω και φωτογραφιες οπου εξωτερικα ειναι σε πολυ καλη κατασταση. Θα ερθω με το γιωταχι να στο φερω μαζι με το κουτι του... Γενικά πες μας πόσα χρήματα έχεις ακόμα να δούμε τι αλλά σαπάκια έχουμε να σου φορτώσουμε... Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2022 από papapontikas
Avatar_GR Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Στις 15/10/2022 στις 1:18 ΜΜ, czarjuly είπε Είμαι στα πρόθυρα να πάρω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για μένα που έχω βρει σε μάντρα της επαρχιας,ο μαντράς μου είπε ότι έχει γίνει γενική επισκευή στο μοτέρ και η γενική εικόνα του αυτοκινήτου από τις φωτογραφίες που είδα φαίνεται αρκετά καλή Μου είπε ότι θα μου το φέρει στο σπίτι με φορτηγό και με τα χαρτιά έτοιμα Μπορώ να μη το παραλάβω αν από κοντά το δω ελαττωματικό τη στιγμή που θα έχει βγει η άδεια στο όνομα μου ή παίρνω γουρούνι στο σακί; Βρες έναν μάστορα την πόλη που είναι το αυτοκίνητο και πες του να πάει να το δει και να σε πάρει τηλέφωνο. Τον πληρώνεις μέσω τράπεζας. Αν πεις ποια πόλη είναι όλο και κάποιος θα σε βοηθήσει εδώ μέσα με κάποιο γνωστό μηχανικό να πάει να το ελένξει (με πληρωμή φυσικά) 1 1
lele322 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Τι αμάξι ειναι ρε μαστορα? Γτ δεν μας το λες?? Αν εχει υγραεριο κανα 1800ρι θα ναι. Mercedes ειναι?
imr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τι ειναι τοσο σπανιο που δεν μπορεις να το βρεις Αθηνα? Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2022 από imr
korakios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 46 λεπτά πριν, imr είπε Τι ειναι τοσο σπανιο που δεν μπορεις να το βρεις Αθηνα? Spoiler
Axelq Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 "More red flags than a Chinese communist parade" 1. Είναι από μάντρα. 2. Βρίσκεται στην επαρχία και δεν μπορείς να το ελέγξεις. 3. Σου λέει πως έχει κάνει ρεκτιφιέ! Άμα είχα το θάρρος σου θα την έπεφτα στην καθηγήτρια μου στη 4η Δημοτικού. Επίσης, να είσαι σίγουρος πως θα σε καλέσουν στο "Ripley's Believe It or Not!" όταν ξαναβγεί στην τηλεόραση. 1
wesker Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Axelq είπε "More red flags than a Chinese communist parade" 1. Είναι από μάντρα. 2. Βρίσκεται στην επαρχία και δεν μπορείς να το ελέγξεις. 3. Σου λέει πως έχει κάνει ρεκτιφιέ! Άμα είχα το θάρρος σου θα την έπεφτα στην καθηγήτρια μου στη 4η Δημοτικού. Επίσης, να είσαι σίγουρος πως θα σε καλέσουν στο "Ripley's Believe It or Not!" όταν ξαναβγεί στην τηλεόραση. Τουλάχιστον τον ειπε οτι έχει κάνει ρεκτιφιέ! Κάποιος άλλος μπορεί και να μην το έλεγε καν. Κάτι τέτοιοι μερικούς σαν τον TS τους κάνουν καλό χαβά και μεροκάμματο.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα