Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@ ts 

1. Τα χρήματα είναι δικά σου και τα κάνεις ότι θέλεις.....   Αλλά

2. Αυτοκίνητο εικοσαετίας  με γενική επισκευή κινητήρα από μάντρα  (= αλλάξαμε λάδια και φίλτρο λαδιού άιντε και κανέναν εξωτερικό ιμάντα , ίσως  και καμιά αντλία νερού αλλά αφήσαμε  ιμαντα χρονισμού τον  ίδιο γιατί έδειχνε καλός..)

3. Επιβεβαίωσε την καλή κατάσταση "κολλητός" από το ίδιο χωριό (που ξέρει από αυτοκίνητα).Καλού κακού έχε στο πισω μέρος του κεφαλιού σου ότι   ο "κολλητός"  ειναι πολύ πιθανό να είναι και "πιο κολλητός" με τον μαντρά μιας και βλέπονται συχνότερα.

4. Ο έμπορος κάνει όλες τις εξυπηρετήσεις/διεκπαιρεώσεις  και το φέρνει έξω από την πόρτα σου...

Προχώρα ... Απλά εύχομαι σε καμιά βδομάδα από την παραλαβή να μην ανοίξεις νήμα με θέμα  " Έπεσα θύμα απάτης- Έμπορος αυτοκινήτων από άλλη πόλη με εξαπάτησε. Τι λέτε να κάνω;"

Επεξ/σία από nik0laus
  • Like 3
  • Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nik0laus είπε

Προχώρα ... Απλά εύχομαι σε καμιά βδομάδα από την παραλαβή να μην ανοίξεις νήμα με θέμα  " Έπεσα θύμα απάτης- Έμπορος αυτοκινήτων από άλλη πόλη με εξαπάτησε. Τι λέτε να κάνω;"

Απαπα ..Συμβαινουν και τετοια ????????

Δημοσ.

τα πράγματα είναι απλά ...

στην ζωή όλα τα μαθαίνεις με τον easy ή με τον hard way που λένε και στο χωριο μου

εύχομαι να είσαι τυχερός στο κορώνα γράμματα που πας να παίξεις και να σου βγει easy

προχώρα πάντως μην μασάς αφού διαισθάνομαι πως το έχεις αποφασίσει 100% απλά θες μια επιβεβαίωση

σε κάθε περίπτωση θα είσαι κερδισμένος ότι και αν γίνει

α) αν βγει κομπλέ κονομησες αμάξι με 0 κόπο και αυτό που ηθελες

β) αν βγει μάπα, κονομησε ο μαστορας και συνεχίζεις να ζεις και την οικογένεια του, και έμαθες ένα σπουδαίο μάθημα ... λίγο ακριβό ... αλλά τα καλά πράγματα κοστίζουν

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nik0laus είπε

@ ts 

1. Τα χρήματα είναι δικά σου και τα κάνεις ότι θέλεις.....   Αλλά

2. Αυτοκίνητο εικοσαετίας  με γενική επισκευή κινητήρα από μάντρα  (= αλλάξαμε λάδια και φίλτρο λαδιού άιντε και κανέναν εξωτερικό ιμάντα , ίσως  και καμιά αντλία νερού αλλά αφήσαμε  ιμαντα χρονισμού τον  ίδιο γιατί έδειχνε καλός..)

3. Επιβεβαίωσε την καλή κατάσταση "κολλητός" από το ίδιο χωριό (που ξέρει από αυτοκίνητα).Καλού κακού έχε στο πισω μέρος του κεφαλιού σου ότι   ο "κολλητός"  ειναι πολύ πιθανό να είναι και "πιο κολλητός" με τον μαντρά μιας και βλέπονται συχνότερα.

4. Ο έμπορος κάνει όλες τις εξυπηρετήσεις/διεκπαιρεώσεις  και το φέρνει έξω από την πόρτα σου...

Ο κολλητός είναι δικός μου που έτυχε η εταιρεία η οποία εργαζόταν να έχει επαγγελματικές σχέσεις με την μάντρα δεν είπα πουθενά ότι ήταν από το ίδιο χωριό 

Συνήθως οι μάντρες έτσι κάνουν όλες τις διεκπαιρεωσεις με το αζημιωτο παντα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, czarjuly είπε

Συνήθως οι μάντρες έτσι κάνουν όλες τις διεκπαιρεωσεις με το αζημιωτο παντα

5 μεταχειρισμενα εχω αγορασει ποτε δεν εγινε ετσι .

Ενα που πουλησα σε Κερκυρα σε μαντρα ηρθε με το ΚΤΕΛ και το πηρε 

• Like 2
Δημοσ.

Εννοείται ότι δεν αγοράζεις αυτοκίνητο εξ αποστάσεως αλλά οφείλουμε να γνωρίζουμε ότι εφόσον η αγορά γίνει από έμπορο με κανονικά παραστατικά αγοραπωλησίας ο νόμος σου δίνει το δικαίωμα να κανείς αντιστροφή πώλησης εντός εξαμήνου νομίζω. 
Όχι ότι είναι λύση στην περίπτωση μας απλά το αναφέρω..

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί και να τρολλαρει ο OP,

Αλλά η αλήθεια είναι ότι γίνονται αυτά. Η βλακεία υπάρχει μπόλικη και οι άρπαγες άπατεωνες μαφιόζοι μαντραδεσ είναι ετοιμοπόλεμοι.

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Ολα καλα τοτε, αφου το λεει ο κολλητός 😁

Ξέχασες ότι εμπλέκεται και το πρώην αφεντικό του κολλητού :P

Κάτι τέτοιο νήματα με κάνουν ώρες-ώρες να θέλω να παρατήσω το μεροδούλι μεροφάϊ του μισθωτού και να ανοίξω κάποια "φάμπρικα". 

Αφού ορισμένοι τρώγονται να ρίξουν φράγκα στον οποιο τους πει μία παπάτζα

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, geodimis είπε

Εννοείται ότι δεν αγοράζεις αυτοκίνητο εξ αποστάσεως αλλά οφείλουμε να γνωρίζουμε ότι εφόσον η αγορά γίνει από έμπορο με κανονικά παραστατικά αγοραπωλησίας ο νόμος σου δίνει το δικαίωμα να κανείς αντιστροφή πώλησης εντός εξαμήνου νομίζω. 

Συνηθως οι εμποροι σε βαζουν να κανεις υπεθυνη δηλωση οτι τα βρηκες ολα οκ στο αμαξι 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, czarjuly είπε

Ήταν της δουλειάς άτομο σχετική με αυτοκινητα 

@Γιάννης Platanoδεν θέλω να αναφέρω λεπτομέρειες πριν κλείσω την αγοραπωλησια

Ναι... μην σου φαει κανεις την ευκαιρια!

9 ώρες πριν, geodimis είπε

Εχεις πραγματι. Οπως σε όλα τα κινητά αντικείμενα σύμφωνα με την νομοθεσια περι ευθύνης του πωλητή αν το αντικειμενο εχει πραγματικό ελλατωμα ή ελλειψη συνομολογημένης ιδιότητας.
Πηγαινε να το διεκδικησεις δικαστικά, γιατί κανείς μαντράς δεν θα στο κάνει.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...