Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, czarjuly είπε Τώρα με πήρε ο κολλητός μου τηλέφωνο ,το πρώην αφεντικό του έχει επαγγελματική συνεργασία με τον μάντρά και τον ρώτησε για την κατάσταση του αυτοκινητου και τον διαβεβαίωσε ότι είναι εντάξει Τι αμαξι ειναι και ποσα χρηματα ?
czarjuly Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ολα καλα τοτε, αφου το λεει ο κολλητός 😁 Ήταν της δουλειάς άτομο σχετική με αυτοκινητα @Γιάννης Platanoδεν θέλω να αναφέρω λεπτομέρειες πριν κλείσω την αγοραπωλησια Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2022 από czarjuly
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, czarjuly είπε Ήταν της δουλειάς άτομο σχετική με αυτοκινητα @Γιάννης Platanoδεν θέλω να αναφέρω λεπτομέρειες πριν κλείσω την αγοραπωλησια Δικιο εχεις !!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν καταλαβα γιατι ρωτας εδω αφου εχεις ανθρωπο της δουλειας . 17 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Ξέρεις Γιάννη μη του φάμε την ευκαιρία ....Εχω σπασει το κεφαλι μου να φανταστω τι αμαξι ειναι αλλα δεν .....Μετα καποιοι διαμαρτυροντε οτι τους την εφερε ο μανταρας . @czarjuly Αυτοκινητο με υγραεριο πρεπει να το αναγραφει και η αδεια κυκλοφοριας εκει που λεει καυσιμο να γραφει : ΒΕΝΖ/ΥΓΡ Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2022 από Γιάννης Platano
czarjuly Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 15 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν καταλαβα γιατι ρωτας εδω αφου εχεις ανθρωπο της δουλειας .. @czarjuly Αυτοκινητο με υγραεριο πρεπει να το αναγραφει και η αδεια κυκλοφοριας εκει που λεει καυσιμο να γραφει : ΒΕΝΖ/ΥΓΡ Κουβέντα να γίνεται όλο και κάτι γόνιμο μπορεί να προκύψει (διασκεδάζω και με την ειρωνία ορισμένων) Ναι το ξέρω και στο προηγούμενο αυτοκίνητο που είχα είχε υγραεριο
wesker Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Μαντράς, γενική επισκευή μοτέρ (που ενας θεός ξέρει τι άλλαξαν και τι όχι), διαβεβαιωση επαρχιώτη μαντρά, ο οποίος θέλει να πουλήσει, οτι το αμαξι είναι εντάξει, χωρίς να εχει δει το αμάξι άτομο που εμπιστευεσαι από εμένα είναι ΟΧΙ. Και στην τελική δε μας λές ποιο μοντέλο είναι που αξίζει τόσο πολύ μια αγορά στα τυφλά. Τζάμπα χάνουμε τον χρόνο μας μου φαίνεται..... 4
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 17 λεπτά πριν, czarjuly είπε Κουβέντα να γίνεται όλο και κάτι γόνιμο μπορεί να προκύψει (διασκεδάζω και με την ειρωνία ορισμένων) Ναι το ξέρω και στο προηγούμενο αυτοκίνητο που είχα είχε υγραεριο Μηπως την προκαλεις αυτη την ειρωνεια ? Οταν λες οτι δεν θελεις να δωσεις στοιχεια αυτοκινητου κλπ λες και καποιος θα στο φαει τι να πω...
wesker Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μηπως την προκαλεις αυτη την ειρωνεια ? Οταν λες οτι δεν θελεις να δωσεις στοιχεια αυτοκινητου κλπ λες και καποιος θα στο φαει τι να πω... Εγώ πολύ θα διασκεδάσω να πάρει κανένα χρέπι, και να κλαιγεται μετά πόσα θα δώσει να το κάνει αμάξι, με τα χιλιάδες προβλήματα που θα του βγάλει. Κάποιος που ειναι τοσο σίγουρος για την αγορά που σχεδιάζει να κάνει δεν γράφει εδώ μαζευοντας γνώμες, αγοράζει όντας σίγουρος για την επιλογή που έκανε. 4
Jiakometi Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Από την στιγμή που το «ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΥ» να το πάρεις. Οτι κι αν βγάλει (αν βγάλει) μετά, το επισκευάζεις. Σε πράγματα που θελουμε πολύ δεν χωρούν δεύτερες σκέψεις και τσιγκουνιές. Δεν το λέω ειρωνικά. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2022 από Jiakometi 2 1 1
warewolf Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Στο νεαρό της ηλικίας μας αρκούμαστε στις διαβεβαιώσεις. Όταν μεγαλώνοντας , η ζωή μας μάθει 5 πράγματα, ζητάμε διασφαλίσεις. Πράξε αναλόγως. 8 1
wesker Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 13 λεπτά πριν, warewolf είπε Στο νεαρό της ηλικίας μας αρκούμαστε στις διαβεβαιώσεις. Όταν μεγαλώνοντας , η ζωή μας μάθει 5 πράγματα, ζητάμε διασφαλίσεις. Πράξε αναλόγως. Θα προτειμούσα να ζητάμε διασφαλίσεις και στο νεαρό της ηλικίας μας, και να μήν αρκούμαστε στις διαβεβαιώσεις. Καλό θα ήταν απο μικροί να ειμαστε πιο πονηροί και να αντιμετωπίζουμε το οτιδήποτε με καχυποψία. Πολλοί λένε ολοι ειναι καλοί μέχρι να σου αποδείξουν το αντιθετο Εγώ μεγάλωσα μέ το ολοι ειναι κακοί μεχρι να σου αποδείξουν το αντιθετο, και μέχρι τώρα στα 40 μου με έχει σώσει απο πολλές δύσκολες καταστάσεις.
BertaJourdan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, wesker είπε Εγώ μεγάλωσα μέ το ολοι ειναι κακοί μεχρι να σου αποδείξουν το αντιθετο, και μέχρι τώρα στα 40 μου με έχει σώσει απο πολλές δύσκολες καταστάσεις. Εξαρταται τι ζορι εχει ο καθενας να σου αποδειξει το αντιθετο. Ο περισσοτερος κοσμος εκει εξω προφανως και θε-στηκε πως τον ταξινομεις εσυ (οχι εσυ προσωπικα, γενικα το λεω)/ Αν εχω ζορι θα στο παιξω καλος μεχρι να γινει η δουλεια μου. Αν δεν εχω ζορι σε βαζω και τρεχεις. Οχι εσενα, γενικα παντα. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2022 από BertaJourdan 1
wesker Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, BertaJourdan είπε Εξαρταται τι ζορι εχει ο καθενας να σου αποδειξει το αντιθετο. Ο περισσοτερος κοσμος εκει εξω προφανως και θε-στηκε πως τον ταξινομεις εσυ (οχι εσυ προσωπικα, γενικα το λεω)/ Αν εχω ζορι θα στο παιξω καλος μεχρι να γινει η δουλεια μου. Αν δεν εχω ζορι σε βαζω και τρεχεις. Οχι εσενα, γενικα παντα. Αυτό φυσικά λειτουργεί αμφίδρομα. Ούτε εμένα με καιει ή έχω κάποιο ζόρι να σου αποδείξω κάτι, ή να σε έχω στην ζωή μου σαν φίλο, σαν συνεργάτη, σαν γνωστό. Και γενικά δεν νομίζω οτι "τρέχει" κάποιος άν δεν το θέλει ο ίδιος. 1
BertaJourdan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, wesker είπε Αυτό φυσικά λειτουργεί αμφίδρομα. Ούτε εμένα με καιει ή έχω κάποιο ζόρι να σου αποδείξω κάτι, ή να σε έχω στην ζωή μου σαν φίλο, σαν συνεργάτη, σαν γνωστό. Και γενικά δεν νομίζω οτι "τρέχει" κάποιος άν δεν το θέλει ο ίδιος. Ετσι ειναι. Προσφορα και ζητηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα