Tasos19s Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, kormos είπε Ε όχι και τόσο καλά... Η καλύτερη φόρτιση σε βάθος χρόνου αντοχής είναι η ασύρματη πάντως.... Τουλάχιστον αυτό έχω εντοπίσει σε δικές μου συσκευές που κάνουν μόνο ασύρματη φόρτιση (κατ επιλογήν) 🙂 Όσο πιο αργή τόσο πιο καλή
kormos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Tasos19s είπε Όσο πιο αργή τόσο πιο καλή Κάπως έτσι... 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 12 λεπτά πριν, Tasos19s είπε Όσο πιο αργή τόσο πιο καλή Δεν εχει σχεση που φορτιζει καποια παραπανω ωρα ομως? Δηλαδη με καλωδιο παει ας πουμε 90% σε 40 λεπτα και ασυρματα σε 1μιση ωρα. Οτι θα φορτιζει 50 λεπτα παραπανω δεν παιζει ρολο για το αν χαλαει η μπαταρια ή οχι?
Tasos19s Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε Δεν εχει σχεση που φορτιζει καποια παραπανω ωρα ομως? Δηλαδη με καλωδιο παει ας πουμε 90% σε 40 λεπτα και ασυρματα σε 1μιση ωρα. Οτι θα φορτιζει 50 λεπτα παραπανω δεν παιζει ρολο για το αν χαλαει η μπαταρια ή οχι? Αυτό είπα ότι όσο πιο αργά τόσο καλύτερα Δεν ανεβάζει και θερμοκρασίες που είναι ο κυριότερος εχθρός των μπαταριών Το καλύτερο είναι εάν δουλεύει η έξυπνη φόρτιση, να το βάλεις πριν κοιμηθείς να φορτίσει και μέσα σε 5-6 ώρες να φορτίζει παρά πολύ αργά ώστε το πρωί να το βρεις 100% 2 1
freegr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Έχω iPad έκτης γενιάς πήρε την 16,1 αλλά όχι το stage manager δυστυχώς τι συμβαίνει ρε παιδιά;
flyer Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, freegr είπε Έχω iPad έκτης γενιάς πήρε την 16,1 αλλά όχι το stage manager δυστυχώς τι συμβαίνει ρε παιδιά; iPad models that support Stage Manager You can use Stage Manager on these iPad models: iPad Pro 12.9-inch (3rd generation and later) iPad Pro 11-inch (1st generation and later) iPad Air (5th generation) https://support.apple.com/en-ke/HT213405
M A T R I X Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, freegr είπε Έχω iPad έκτης γενιάς πήρε την 16,1 αλλά όχι το stage manager δυστυχώς τι συμβαίνει ρε παιδιά; Δεν υποστηρίζεται στις απλές εκδόσεις και μίνι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα