bebius Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, mrvaggos είπε @bebius Για την συγκεκριμένη τι γνώμη έχεις; BenQ Mobiuz EX3415r Φαίνεται αξιόλογο monitor με πολλά έξτρα και καλό ήχο. Βέβαια πάσχει από low contrast καθώς μερικοί που το μέτρησαν το βρήκαν στα 900 παρά κάτι, όπως τα LG nano-ips. Μέχρι €650-700 θα το κοιτούσα, αλλιώς πας στην μονή άλλη επιλογή με αντίστοιχα χαρακτηριστικά που βλέπω από σκρουτζ: https://www.skroutz.gr/s/24585846/LG-34GN850-B-Ultrawide-IPS-HDR-Curved-Gaming-Monitor-34-QHD-3440x1440-144Hz-με-χρόνο-απόκρισης-1ms-GTG.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giantzeron Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Λοιπόν την είδα την VA ... Την αντίστοιχη ips όχι άλλα είδα αντίστοιχη τις εταιρίας στις 32 ιντσες η οποία είχε εκπληκτική εικόνα και χρώματα. Προσωπικά εμένα η S3422DWG δεν μ αρεσε. Αρκετά ξεβαμενη θα έλεγα. Τσεκαρα όμως και αντίστοιχη VA από Huawei που έδειχνε εξαιρετική. Ίσως να ήταν και ο φωτισμός. Δε ξέρω. Πάντως η S3422DWG τρώει άκυρο από εμένα. Ίσως να αξίζει το κόπο να περιμένουμε λίγο την "μαύρη παρασκευή" Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2022 από giantzeron 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrvaggos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, giantzeron είπε Λοιπόν την είδα την VA ... Την αντίστοιχη ips όχι άλλα είδα αντίστοιχη τις εταιρίας στις 32 ιντσες η οποία είχε εκπληκτική εικόνα και χρώματα. Προσωπικά εμένα η S3422DWG δεν μ αρεσε. Αρκετά ξεβαμενη θα έλεγα. Τσεκαρα όμως και αντίστοιχη VA από Huawei που έδειχνε εξαιρετική. Ίσως να ήταν και ο φωτισμός. Δε ξέρω. Πάντως η S3422DWG τρώει άκυρο από εμένα. Ίσως να αξίζει το κόπο να περιμένουμε λίγο την "μαύρη παρασκευή" Ωραίος.. Που τις είδες αν επιτρέπεται; Ρωτάω κυρίως για την Huawei. Λογικά θα είδες το μοντέλο που βγαίνει με soundbar και χωρίς. Για την dell θα συμφωνησω και μενα δεν με εντυπωσίασε στα χρώματα αλλα δεν ξέρω αν εφταιγαν οι ρυθμίσεις που είχε ή ο φωτισμος του μαγαζιού που το επηρέαζε. (Περισσοτερο ήθελα να δω το ύψος του πανελ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Αν δείτε στο rting το review της Dell, θα δείτε ότι είναι άνω κάτω τα χρώματα πριν το calibration. Είναι συνηθισμένο αυτό στις VA. Γενικά όμως φαίνεται αξιόλογο monitor που τα πάει καλά στα επιμέρους σκορ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giantzeron Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, mrvaggos είπε Ωραίος.. Που τις είδες αν επιτρέπεται; Ρωτάω κυρίως για την Huawei. Λογικά θα είδες το μοντέλο που βγαίνει με soundbar και χωρίς. Για την dell θα συμφωνησω και μενα δεν με εντυπωσίασε στα χρώματα αλλα δεν ξέρω αν εφταιγαν οι ρυθμίσεις που είχε ή ο φωτισμος του μαγαζιού που το επηρέαζε. (Περισσοτερο ήθελα να δω το ύψος του πανελ) Στη dell στο mall στο Μαρούσι την είδα. Την Huawei την είδα στο Κωτσόβολο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giantzeron Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Υπάρχει καμια αλλη αντιπροταση μηπως μεχρι 500 ευρω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Για 1 μέτρο απόσταση, κανονικά θέλεις κάτι τέτοιο όχι 32άρα Εγώ θα πρότεινα να έκανες μία επένδυση σε 32-49" σε 4k, μιας και εργάζεσαι σε video editing, εκτός και αν το monitor που θέλεις να πάρεις τώρα είναι "προσωρινό". Το προτείνω από την άποψη ότι φαντάζομαι πως κάποια στιγμή οι ανάγκες θα αλλάξουν. Αν γυρίσεις σε 4k και όχι 1080, θα αλλάξεις πάλι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giantzeron Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Στις 20/10/2022 στις 3:40 ΜΜ, mrvaggos είπε Ωραίος.. Που τις είδες αν επιτρέπεται; Ρωτάω κυρίως για την Huawei. Λογικά θα είδες το μοντέλο που βγαίνει με soundbar και χωρίς. Για την dell θα συμφωνησω και μενα δεν με εντυπωσίασε στα χρώματα αλλα δεν ξέρω αν εφταιγαν οι ρυθμίσεις που είχε ή ο φωτισμος του μαγαζιού που το επηρέαζε. (Περισσοτερο ήθελα να δω το ύψος του πανελ) Εν τελη δεν αντεξα και αγορασα την ips. Με εξαιρεση τη βαση που κανει την οθονη να γερνει λιγο απο τη μια μερια ( οκ φτιαχτηκε ευκολα βαζοντας μονοπατα λιγο τσοχα κατω απο τη βαση ) το πανελ ειναι πολυ καλο - ξεκουραστο και με μηδαμινο ips glow 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrvaggos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 53 λεπτά πριν, giantzeron είπε Εν τελη δεν αντεξα και αγορασα την ips. Με εξαιρεση τη βαση που κανει την οθονη να γερνει λιγο απο τη μια μερια ( οκ φτιαχτηκε ευκολα βαζοντας μονοπατα λιγο τσοχα κατω απο τη βαση ) το πανελ ειναι πολυ καλο - ξεκουραστο και με μηδαμινο ips glow ωραιος!! καλοριζικη να την χαρεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα