Uberalles_gr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας, εχτές το βράδυ μου ήρθε το παρακάτω email με αποστολέα [email protected] ΑΦΜ αποδέκτη: ΧΧΧΧΧΧΧΧ Σας ενημερώνουμε ότι o/η ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ έχει υποβάλει δήλωση πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης ακίνητης περιουσίας με αρ. καταχώρησης ΧΧΧΧΧΧΧΧόπου αναφέρεστε ώς ΜΙΣΘΩΤΗΣ. Παρακαλούμε να ανατρέξετε στα δηλωθέντα στοιχεία ,και σε περίπτωση που διαφωνείτε με όσα δηλώθηκαν, πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία με τον εκμισθωτή, προκειμένου να αποκατασταθεί η πραγματική εικόνα της μίσθωσης. Αν κρίνετε ότι κινδυνεύουν τα συμφέροντά σας, αρμόδια είναι τα Αστικά Δικαστήρια. Για να μεταφερθείτε στην εφαρμογή πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης δείτε τη διεύθυνση https://www.aade.gr/polites/eisodima/misthotiria-akiniton Μπήκα στο link που έχει στο τέλος του μηνύματος και μου βγάζει το επισυναπτόμενο Εγώ δεν έχω σχέση με καμία μίσθωση, τι μπορεί να έχει γίνει; Να έβαλε ο άνθρωπος λάθος ΑΦΜ και κατά λάθος το δικό μου; Ευχαριστώ, Βασίλης. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2022 από Uberalles_gr
Joshua21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Πρέπει να πατήσεις στο "Επιλογή" για να σου δείξει τη λίστα με τις δηλώσεις, και μόλις βρεις την επίμαχη μπορείς να κάνεις αποδοχή ή μη αποδοχή. Πάντως και τίποτα να μην κάνεις δεν σε επηρεάζει σε τίποτα.
DimVavas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Άνοιξε καλού κακού τη δήλωση μήπως είναι κάτι που δεν περνάει από το μυαλό σου. Αν τελικά δεν έχεις καμία σχέση με τη μίσθωση, τότε ναι, κάποιος εκμισθωτής πληκτρολόγησε λάθος ΑΦΜ, οπότε κάνεις "Μη αποδοχή".
Uberalles_gr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Πατάω στο επιλογή και με πάει μετά στο επισυναπτόμενο αλλά δεν βλέπω κάποια δήλωση Ευχαριστώ, Βασίλης.
iml Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Η λύση είναι "μη αποδοχή". Στην περίπτωση σου που όπως έδειξες δεν σου εμφανίζει κάποια δήλωση, πιθανόν ο άσχετος μισθωτής να έχει ακυρώσει την αρχική δήλωση βάζοντας τελικά το σωστό ΑΦΜ. Αν και δεν αποκλείω κάποιο κουλό mixup στον ααδε.
Uberalles_gr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας, Βασίλης.
iml Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Επίσης, σιγούρεψε ότι μπήκες όντως στο επίσημο site του ααδε. Αν μπήκες σε κάποιο άλλο παραπλήσιο, αλλάζεις αμέσως τους κωδικούς taxis.
HALF EVIL Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 13 ώρες πριν, Uberalles_gr είπε Καλημέρα σας, εχτές το βράδυ μου ήρθε το παρακάτω email με αποστολέα [email protected] ΑΦΜ αποδέκτη: ΧΧΧΧΧΧΧΧ Σας ενημερώνουμε ότι o/η ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ έχει υποβάλει δήλωση πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης ακίνητης περιουσίας με αρ. καταχώρησης ΧΧΧΧΧΧΧΧόπου αναφέρεστε ώς ΜΙΣΘΩΤΗΣ. Παρακαλούμε να ανατρέξετε στα δηλωθέντα στοιχεία ,και σε περίπτωση που διαφωνείτε με όσα δηλώθηκαν, πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία με τον εκμισθωτή, προκειμένου να αποκατασταθεί η πραγματική εικόνα της μίσθωσης. Αν κρίνετε ότι κινδυνεύουν τα συμφέροντά σας, αρμόδια είναι τα Αστικά Δικαστήρια. Για να μεταφερθείτε στην εφαρμογή πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης δείτε τη διεύθυνση https://www.aade.gr/polites/eisodima/misthotiria-akiniton Μπήκα στο link που έχει στο τέλος του μηνύματος και μου βγάζει το επισυναπτόμενο Εγώ δεν έχω σχέση με καμία μίσθωση, τι μπορεί να έχει γίνει; Να έβαλε ο άνθρωπος λάθος ΑΦΜ και κατά λάθος το δικό μου; Ευχαριστώ, Βασίλης. Μήπως είχες μείνει πρόσφατα σε Airbnb ;
Uberalles_gr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Μήπως είχες μείνει πρόσφατα σε Airbnb ; Όχι 12 ώρες πριν, iml είπε Επίσης, σιγούρεψε ότι μπήκες όντως στο επίσημο site του ααδε. Αν μπήκες σε κάποιο άλλο παραπλήσιο, αλλάζεις αμέσως τους κωδικούς taxis. To link είναι αυτό που έβαλα στο αρχικό μου post και είναι το επίσημο site του ΑΑΔΕ Ευχαριστώ, Βασίλης
Titos301 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Στις 15/10/2022 στις 10:47 ΠΜ, Uberalles_gr είπε Καλημέρα σας, εχτές το βράδυ μου ήρθε το παρακάτω email με αποστολέα [email protected] ΑΦΜ αποδέκτη: ΧΧΧΧΧΧΧΧ Σας ενημερώνουμε ότι o/η ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ έχει υποβάλει δήλωση πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης ακίνητης περιουσίας με αρ. καταχώρησης ΧΧΧΧΧΧΧΧόπου αναφέρεστε ώς ΜΙΣΘΩΤΗΣ. Παρακαλούμε να ανατρέξετε στα δηλωθέντα στοιχεία ,και σε περίπτωση που διαφωνείτε με όσα δηλώθηκαν, πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία με τον εκμισθωτή, προκειμένου να αποκατασταθεί η πραγματική εικόνα της μίσθωσης. Αν κρίνετε ότι κινδυνεύουν τα συμφέροντά σας, αρμόδια είναι τα Αστικά Δικαστήρια. Για να μεταφερθείτε στην εφαρμογή πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης δείτε τη διεύθυνση https://www.aade.gr/polites/eisodima/misthotiria-akiniton Μπήκα στο link που έχει στο τέλος του μηνύματος και μου βγάζει το επισυναπτόμενο Εγώ δεν έχω σχέση με καμία μίσθωση, τι μπορεί να έχει γίνει; Να έβαλε ο άνθρωπος λάθος ΑΦΜ και κατά λάθος το δικό μου; Ευχαριστώ, Βασίλης. τελικα εβγαλες ακρη; μου ηρθε και εμενα ενα παρομοιο μηνυμα ΑΦΜ αποδέκτη: xxxxxxxxx Σας ενημερώνουμε ότι o/η xxxxxxx έχει υποβάλει δήλωση πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης ακίνητης περιουσίας με αρ. καταχώρησης xxxxxxxx όπου αναφέρεστε ώς ΜΙΣΘΩΤΗΣ. Παρακαλούμε να ανατρέξετε στα δηλωθέντα στοιχεία ,και σε περίπτωση που διαφωνείτε με όσα δηλώθηκαν, πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία με τον εκμισθωτή, προκειμένου να αποκατασταθεί η πραγματική εικόνα της μίσθωσης. Αν κρίνετε ότι κινδυνεύουν τα συμφέροντά σας, αρμόδια είναι τα Αστικά Δικαστήρια. Για να μεταφερθείτε στην εφαρμογή πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης δείτε τη διεύθυνση https://www.aade.gr/polites/eisodima/misthotiria-akiniton.
Joshua21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 32 minutes ago, Titos301 said: τελικα εβγαλες ακρη; μου ηρθε και εμενα ενα παρομοιο μηνυμα ΑΦΜ αποδέκτη: xxxxxxxxx Σας ενημερώνουμε ότι o/η xxxxxxx έχει υποβάλει δήλωση πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης ακίνητης περιουσίας με αρ. καταχώρησης xxxxxxxx όπου αναφέρεστε ώς ΜΙΣΘΩΤΗΣ. Παρακαλούμε να ανατρέξετε στα δηλωθέντα στοιχεία ,και σε περίπτωση που διαφωνείτε με όσα δηλώθηκαν, πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία με τον εκμισθωτή, προκειμένου να αποκατασταθεί η πραγματική εικόνα της μίσθωσης. Αν κρίνετε ότι κινδυνεύουν τα συμφέροντά σας, αρμόδια είναι τα Αστικά Δικαστήρια. Για να μεταφερθείτε στην εφαρμογή πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης δείτε τη διεύθυνση https://www.aade.gr/polites/eisodima/misthotiria-akiniton. Με τι αν έβγαλε άκρη? Σύμφωνα με όσα είχε γράψει δεν υπάρχει κάτι για να βγει άκρη, η εφαρμογή στο taxis δεν του δείχνει τίποτα, και σε σένα το ίδιο συμβαίνει?
Uberalles_gr Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Titos301 είπε τελικα εβγαλες ακρη; μου ηρθε και εμενα ενα παρομοιο μηνυμα ΑΦΜ αποδέκτη: xxxxxxxxx Σας ενημερώνουμε ότι o/η xxxxxxx έχει υποβάλει δήλωση πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης ακίνητης περιουσίας με αρ. καταχώρησης xxxxxxxx όπου αναφέρεστε ώς ΜΙΣΘΩΤΗΣ. Παρακαλούμε να ανατρέξετε στα δηλωθέντα στοιχεία ,και σε περίπτωση που διαφωνείτε με όσα δηλώθηκαν, πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία με τον εκμισθωτή, προκειμένου να αποκατασταθεί η πραγματική εικόνα της μίσθωσης. Αν κρίνετε ότι κινδυνεύουν τα συμφέροντά σας, αρμόδια είναι τα Αστικά Δικαστήρια. Για να μεταφερθείτε στην εφαρμογή πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης δείτε τη διεύθυνση https://www.aade.gr/polites/eisodima/misthotiria-akiniton. Όχι, δεν έκανα κάποια επιπλέον ενέργεια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα