Hades21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 15/10/2022 στις 10:17 ΠΜ, aggelos87 είπε Γεια σας, έχω αρχίσει να ψάχνω κι εγώ για το επόμενο μου αυτοκίνητο και σαν ανενημέρωτος έχω χαθεί. Ψάχνω καινούργιο, έως βαριά-βαριά 18 χιλιάδες, για κίνηση 70% πόλη - 30% εκτός, και με όσο το δυνατόν χαμηλά κόστη (κατανάλωση, ανταλλακτικά κλπ) Η αναζήτηση έχει γίνει μέσω διαδικτύου για την ώρα και απ ότι έχω δει μου άρεσε το Hyundai i20. νομίζω πως αυτό είναι και το καλύτερο μέγεθος για εμένα Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο σε αυτά (ή και σε λιγότερα) χρήματα;; Κάτοχος Hyundai i20 εδώ και 1,5 χρόνο. Έχω 6.0 μέση κατανάλωση με περίπου τα ίδια ποσοστά σε εντός και εκτός πόλης. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, άνετο και ευκολοδήγητο αυτοκίνητο στην έκδοση EXCLUSIVE με τον ατμοσφαιρικό 1,2 στα 84 άλογα. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2023 από Hades21
madnifestah Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, andreaspA είπε Το ακουσατε. Απο καποιον που αγορασε Focus 1800 το 2002 και ξεμπερδεψε 5 χρονια μετα, αφου ειχα γνωρισει απο την Τζενη την καθαριστρια μεχρι τον Σακελλαροπουλο τον προεδρο της FMH τοτε. Ανταλλαξα 25 εξώδικες διαμαρτυριες με κοιν στο υπουργειο εμποριου, και εχασα πάνω απο 300 εργατοημερες στα συνεργεια τους, εχοντας αλλαξει 6 σελιδες Α4 ανταλλακτικα επανω στο αμαξι. Επισης ήμουν αρχικο μέλος στο clubfocus και μετεπειτα clubford, εχοντας ενα καλο στατιστικο δειγμα. ΟΥΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ! το αγόρασες καινουριο;; γιατί και εγω με focus c max 1.8 είμαι του 05 με 200.000 και πέρα απο τα αναλώσιμα δεν έχει βγάλει τίποτα... αν και το πήρα απο 2ο χέρι έχω ηλεκτρονικά όλα τα service του στην αντιπροσωπεία.. 1
andreaspA Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 18 λεπτά πριν, BTL είπε Μπορεί να έτυχε... Σε Focus Diesel 1.6 115HP (3ης γενιάς) που έχουμε στην οικογένεια 0 βλάβες σε 100.000Km που έχει έως τώρα. Γενικά, σε κανένα αυτοκίνητο που έχουμε αγοράσει (Nissan, VW, ΤΟΥΟΤΑ, κ.α.) την τελευταία 10ετία δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ βλάβη. Αυτό που έχω δει ότι είναι ότι σε κάποιες μάρκες μπορεί να χρειαστεί αντικατάσταση πιο σύντομα κάποιων αναλωσίμων που φαντάζομαι εξαρτάται απο τους τοπικούς προμηθευτές και τη χώρα προέλευσης. Μπορει να ετυχε και σε εσενα βεβαια... Τεσπα! ευχομαι ποτε να μην εχεις προβληματα. Αλλα εγω αυτα τα μπουρδέλ@ δεν τα ξαναπιάνω στα χέρια μου. Νομιζαν οι φιλοι μου οτι υπερβαλω. Ανταλλασουμε αυτοκινητα στην ψαροταβερνα στην Κορινθο με τον κολλητο μου. Παει να κανει αναστροφη με το χρεπι το focus, ξεκουμπωνει το ημιαξονιο και κοπαναγε στην ασφαλτο.
jimis_vts Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Και λέω εγώ τελικά μήπως κάποιες αντιπροσωπείες δεν είναι όπως τις φαντάζεστε?? Έχουν παίξει πολύ κινέζικα τα εξουσιοδοτημένα και νομίζετε ότι βάζετε γνήσια... 1
andreaspA Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, madnifestah είπε το αγόρασες καινουριο;; γιατί και εγω με focus c max 1.8 είμαι του 05 με 200.000 και πέρα απο τα αναλώσιμα δεν έχει βγάλει τίποτα... αν και το πήρα απο 2ο χέρι έχω ηλεκτρονικά όλα τα service του στην αντιπροσωπεία.. κουτα! παραγγελια γερμανιας με δερματινο σαλονι θερμαινομενο, ηλεκτρικη ηλιοροφη. 2 λεπτά πριν, jimis_vts είπε Και λέω εγώ τελικά μήπως κάποιες αντιπροσωπείες δεν είναι όπως τις φαντάζεστε?? Έχουν παίξει πολύ κινέζικα τα εξουσιοδοτημένα και νομίζετε ότι βάζετε γνήσια... για τις αντιπροσωπειες της ford γνωριζω τα σωψυχα τους! Να μιλησω για τον Τονι και τον Μπενι απο το Πακισταν που δουλευαν στην Βελμαρ Κηφισιας? Ο ενας ηταν ο σεφ του βασιλακη στο σκαφος...
Maurikycli Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 10 λεπτά πριν, andreaspA είπε Ο ενας ηταν ο σεφ του βασιλακη στο σκαφος... Μάλλον δεν το είχε ούτε με τα φαγιά
armagedwnn Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, andreaspA είπε κουτα! παραγγελια γερμανιας με δερματινο σαλονι θερμαινομενο, ηλεκτρικη ηλιοροφη. για τις αντιπροσωπειες της ford γνωριζω τα σωψυχα τους! Να μιλησω για τον Τονι και τον Μπενι απο το Πακισταν που δουλευαν στην Βελμαρ Κηφισιας? Ο ενας ηταν ο σεφ του βασιλακη στο σκαφος... Εντάξει λογικό να μην αγοράσεις ποτέ ξανά Ford και σε διακιολογώ. Αλλά για πιο λόγο 300 εργατοημέρες σε συνεργεία είχες ελλατωματικό μοντέλο γιατί δεν το παράτησες και μεχρί πότε σε κάλυψε η εγγύηση του? Υ.Γ.: Μακάρι να μου δίνανε εμένα το fiestaki ST τσάμπα και θα έκανα κολοτούμπες. Αλλά από 21κ έχει φτάσει 31κ. 1
madnifestah Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, andreaspA είπε κουτα! παραγγελια γερμανιας με δερματινο σαλονι θερμαινομενο, ηλεκτρικη ηλιοροφη. Οπότε η προβληματικό μοντέλο η κακά συνεργεία η και τα δύο... το δικό μού που ο κινητήρας είναι ο ίδιος που φορά και το Mazda 6 είναι σκύλος.. μπορεί να έτυχε δεν ξέρω, αλλά μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι... επειδή το Mercedes a160 βγάζει ένα κάρο προβλήματα δεν είναι κακή εταιρεία η Mercedes... 1
argimeg Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 18 ώρες πριν, Fordakias7 είπε Να το χαιρεσαι φιλε μ και εγω 1.8 εχω με πολυ λιγα χιλιομετρα βεβαια 88.000 πραγματικα του 2001 1.8,πραγματικα δεν το χρησιμοποιω το αυτοκινητο το βγαζω καμια βολτα για να δουλεψει αλλα λυπαμαι να το δωσω για 3.500 γιατι το εχω αψογα συντηρημενο,εμενα εβγαλε στα 58κ δισκο πλατο λογο κακης χρησης,αντλια βενζινης στα 63κ,και του τα εχω αλλαξει ολα απο αναλωσιμα αμορτισερ λαστιχα σινεμπλοκ και δεν μου παει η καρδια να το δωσω.... Τι λαδακια βαζεις στο δικο σ; εγω χρησιμοπιω μονο 5 30 της φορντ Sorry στον νηματοθέτη γιατί είμαστε off topic. Απλά σου απαντάω ότι ναι τα ίδια λάδια βάζουμε. Δεν αξίζει να το δώσεις με την καμία, στην θέση σου ούτε με τα διπλάσια δεν θα τα έδινα, τι να λέμε καινούριο αμάξι έχεις παρά την ηλικία του. Και εγώ σκέφτομαι να ρίξω 2-3 χιλιάρικα και να αλλάξω ότι μπορώ, γιατί για καινούριο σαν και αυτό, θέλω αρκετά λεφτά. Sorry ακόμη μια για το off topic.
andreaspA Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, armagedwnn είπε Εντάξει λογικό να μην αγοράσεις ποτέ ξανά Ford και σε διακιολογώ. Αλλά για πιο λόγο 300 εργατοημέρες σε συνεργεία είχες ελλατωματικό μοντέλο γιατί δεν το παράτησες και μεχρί πότε σε κάλυψε η εγγύηση του? Υ.Γ.: Μακάρι να μου δίνανε εμένα το fiestaki ST τσάμπα και θα έκανα κολοτούμπες. Αλλά από 21κ έχει φτάσει 31κ. Αν εξαιρεσεις εναν λεβιε ταχυτητων που πληρωσα γιατι τον αγορασαν απο τον Billford, δεν πληρωσα τιποτα αλλο. Ηθελαν να μου φορτώσουν κατι ελατηρια να πληρωσω, αλλα δεν τα κατάφεραν. Γιατι 300 εργατοημερες? Γιατι ηταν συνδιασμος ασχετων μηχανικων και προβληματικου αυτοκινητου. Αλλαξα τα παντα πολλαπλες φορες. Τρομπες, κρεμαγιερες, φρενα, λεβιεδες, τιμονια, εγκεφαλους, πλεξουδες, αισθητηρες, αντιστασεις θερμαινουμενου, ημιαξονια, τον κωλο του εκαιγε. Σου μιλαω οτι εκανα κολλητηλικια που τους υπευθυνου των συνεργειων. Τους φωναζα στην γιορτη μου! Αθλιο αυτοκινητο. Απλα ειχε αριστο στησιμο στον δρομο και για τα λεφτα του, και για μια - δυο κατηγοριες επανω. Ενα αμαξι που ηταν προβλημα απο την παραγγελια. Χαθηκε. Μετά την Αμβέρσα δεν υπηρξε κανενα update στο status. Απλα εμφανιστηκε στην Βελμαρ Βαρυμπομπης. Η νταλικα το έφερνε απο Πειραια, την ημερα που έριχνε το χαλαζι τον Ιουλιου του 2002και γυρισε πισω. Απο το πρωτο καλοκαιρι του 2002, αρχισαν τα προβληματα. Ηταν το καλοκαιρι που εβρεχε. Καθε πρωι στην Πρεβεζα διακοπες που ειχε υγρασια, επαιρνε αναποδες. Τραβαγες γκαζιά και καθαριζε. Αλλαξαν το μισο αυτοκινητο, για να αλλαξουν τελικα μπουζι και να στρωσει. Και γιατι αλλαξαν μπουζι? γιατι με ρωτησε ο μηχανικος μου με τα ρενω, οταν πηγα και του ζητησα βοηθεια. "Μπουζι εχεις κοιτάξει??" Το εδωσα με 110.000χλμ. Μετα απο χρονια το πετυχα στον δρόμο με την κοπελα που το είχε παρει. Με αναγνωρισε , και παρολα αυτα ανοιξε το παραθυρο χαμογελαστη να με χαιρετησει. Εμενα μου κοπηκαν τα ποδια. 199.000χλμ το Focus. Του εβαλε και υγραεριο. Το παραμικρό πρόβλημα! Ακομα σημερα που μιλαμε ειναι σε κυκλοφορια οπως βλέπω. Αντε βγάλε άκρη! Αρχισα να πιστευω ενεργειακες μπουρδες. Δεν με πηγαινε αυτο το αμαξι. Με είχε επηρεασει και μια πρώην να το παρω που μου είχε γαμησει την ψυχη. Εγω megane coupe ηθελα να παρω. Ρενακιας ήμουν! 7 ώρες πριν, madnifestah είπε Οπότε η προβληματικό μοντέλο η κακά συνεργεία η και τα δύο... το δικό μού που ο κινητήρας είναι ο ίδιος που φορά και το Mazda 6 είναι σκύλος.. μπορεί να έτυχε δεν ξέρω, αλλά μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι... επειδή το Mercedes a160 βγάζει ένα κάρο προβλήματα δεν είναι κακή εταιρεία η Mercedes... Το Mondeo σου ειναι ουσιαστικα mazda 6. Τι σχεση μπορει να εχει το Mazda 6 με μπουρδελα Ford ? Τα zetec se (1600αρια focus) ρουφαγαν λαδι με το κιλό! 1
argimeg Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, andreaspA είπε Αν εξαιρεσεις εναν λεβιε ταχυτητων που πληρωσα γιατι τον αγορασαν απο τον Billford, δεν πληρωσα τιποτα αλλο. Ηθελαν να μου φορτώσουν κατι ελατηρια να πληρωσω, αλλα δεν τα κατάφεραν. Γιατι 300 εργατοημερες? Γιατι ηταν συνδιασμος ασχετων μηχανικων και προβληματικου αυτοκινητου. Αλλαξα τα παντα πολλαπλες φορες. Τρομπες, κρεμαγιερες, φρενα, λεβιεδες, τιμονια, εγκεφαλους, πλεξουδες, αισθητηρες, αντιστασεις θερμαινουμενου, ημιαξονια, τον κωλο του εκαιγε. Σου μιλαω οτι εκανα κολλητηλικια που τους υπευθυνου των συνεργειων. Τους φωναζα στην γιορτη μου! Αθλιο αυτοκινητο. Απλα ειχε αριστο στησιμο στον δρομο και για τα λεφτα του, και για μια - δυο κατηγοριες επανω. Ενα αμαξι που ηταν προβλημα απο την παραγγελια. Χαθηκε. Μετά την Αμβέρσα δεν υπηρξε κανενα update στο status. Απλα εμφανιστηκε στην Βελμαρ Βαρυμπομπης. Η νταλικα το έφερνε απο Πειραια, την ημερα που έριχνε το χαλαζι τον Ιουλιου του 2002και γυρισε πισω. Απο το πρωτο καλοκαιρι του 2002, αρχισαν τα προβληματα. Ηταν το καλοκαιρι που εβρεχε. Καθε πρωι στην Πρεβεζα διακοπες που ειχε υγρασια, επαιρνε αναποδες. Τραβαγες γκαζιά και καθαριζε. Αλλαξαν το μισο αυτοκινητο, για να αλλαξουν τελικα μπουζι και να στρωσει. Και γιατι αλλαξαν μπουζι? γιατι με ρωτησε ο μηχανικος μου με τα ρενω, οταν πηγα και του ζητησα βοηθεια. "Μπουζι εχεις κοιτάξει??" Το εδωσα με 110.000χλμ. Μετα απο χρονια το πετυχα στον δρόμο με την κοπελα που το είχε παρει. Με αναγνωρισε , και παρολα αυτα ανοιξε το παραθυρο χαμογελαστη να με χαιρετησει. Εμενα μου κοπηκαν τα ποδια. 199.000χλμ το Focus. Του εβαλε και υγραεριο. Το παραμικρό πρόβλημα! Ακομα σημερα που μιλαμε ειναι σε κυκλοφορια οπως βλέπω. Αντε βγάλε άκρη! Αρχισα να πιστευω ενεργειακες μπουρδες. Δεν με πηγαινε αυτο το αμαξι. Με είχε επηρεασει και μια πρώην να το παρω που μου είχε γαμησει την ψυχη. Εγω megane coupe ηθελα να παρω. Ρενακιας ήμουν! Το Mondeo σου ειναι ουσιαστικα mazda 6. Τι σχεση μπορει να εχει το Mazda 6 με μπουρδελα Ford ? Τα zetec se (1600αρια focus) ρουφαγαν λαδι με το κιλό! Άρα δεν φταίει η ford, η πως την έλεγαν έφταιγε.Με αυτήν την ιστορία που διάβασα πάντως παίρνεις το βραβείο γκαντεμιάς, ασυζητητί. Ειδικά αυτό που είπες για την κοπέλα που το πούλησες ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Έβαλε και υγραέριο!!!! πω ρε φίλε, τι φάση. 1
Fordakias7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 16 ώρες πριν, andreaspA είπε Το ακουσατε. Απο καποιον που αγορασε Focus 1800 το 2002 και ξεμπερδεψε 5 χρονια μετα, αφου ειχα γνωρισει απο την Τζενη την καθαριστρια μεχρι τον Σακελλαροπουλο τον προεδρο της FMH τοτε. Ανταλλαξα 25 εξώδικες διαμαρτυριες με κοιν στο υπουργειο εμποριου, και εχασα πάνω απο 300 εργατοημερες στα συνεργεια τους, εχοντας αλλαξει 6 σελιδες Α4 ανταλλακτικα επανω στο αμαξι. Επισης ήμουν αρχικο μέλος στο clubfocus και μετεπειτα clubford, εχοντας ενα καλο στατιστικο δειγμα. ΟΥΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ! Δυστυχως ετυχες σε ενα πολυ ελατωματικο μοντελο..Πολλοι απο το φορντ κλαμπ που ειμαι εχουν φοκους 2002 1.6 και 1.8 με πανω απο 150κ χιλιομετρα και δεν εχουν βγαλει σχεδον τιποτα,μονο φυσιολογικες φθορες δισκο πλατο αντλια νερου και κατι τετοια..
stefan123 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Πολλες φορες να ξερετε φταινε συγκεκριμένα συνεργεία (αντιπροσωπείες η μη) πού ειτε απο δόλο ειτε απο ασχετοσύνη καίνε το αυτοκίνητο αλλάζοντας κυριολεκτικα τα παντα... Εγω το megane στην πρώτη αντιπροσωπεία ο καραφλας ο υπεύθυνος αρχιμηχανικος αλλαξε πολλα πραγματα κουτουρού (ευτυχως που πήρα μερικα απο τα σκουπιδια του μιας και ηταν απολύτως λειτουργικά αργότερα) και μου εκοψε και εφυγα ,και απο τοτε μονο αναλώσιμα αλλαζω.... Καλα που δεν το πούλησα δηλαδη και εχω φτασει τα 150κ αισίως... 1
Fordakias7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, andreaspA είπε Γιατι 300 εργατοημερες? Γιατι ηταν συνδιασμος ΑΣΧΕΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ και προβληματικου αυτοκινητου. Αλλαξα τα παντα πολλαπλες φορες. Τρομπες, κρεμαγιερες, φρενα, λεβιεδες, τιμονια, εγκεφαλους, πλεξουδες, αισθητηρες, αντιστασεις θερμαινουμενου, ημιαξονια, τον κωλο του εκαιγε. Σου μιλαω οτι εκανα κολλητηλικια που τους υπευθυνου των συνεργειων. Τους φωναζα στην γιορτη μου! Αθλιο αυτοκινητο. Απλα ειχε αριστο στησιμο στον δρομο και για τα λεφτα του, και για μια - δυο κατηγοριες επανω. Απαντησες μονος σου γιατι ητανε σε εισαγωγικα ''μπουρδελο΄΄ το δικο σου φοκους επεσες σε περιπτωση δυστυχως.Ελλατωματικου μοντελου και κακων μηχανικων ο χειροτερος συνδυασμος που υπαρχει. 2 ώρες πριν, andreaspA είπε Το Mondeo σου ειναι ουσιαστικα mazda 6. Τι σχεση μπορει να εχει το Mazda 6 με μπουρδελα Ford ? Τα zetec se (1600αρια focus) ρουφαγαν λαδι με το κιλό! Το σασί του μοντεο που εχει ο φιλος και εγω δεν ειναι μαζδα 6 εχει αλλα δεσιματα ειναι jaguar x type οπως και οι αναρτησεις, το μοτερ δεν ειναι καθαροαιμο γιαπωνεζικο απλα ετυχε να υπαρχει συνεργασια μεχρι το 2011 μεταξυ ford-mazda. Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι τα φορντ δεν ειναι σε καμια περιπτωση μπουρδελ@ οπως ανεφερες ειναι πολυ καλα αυτοκινητα..Το φοκους μκ1 και το μοντεο μκ3 ηταν πολυ πιο πανω σε πατημα-στριψιμο απο τα υπολοιπα αυτοκινητα της κατηγοριας τυπου golf-avensis.... 2 ώρες πριν, argimeg είπε Sorry στον νηματοθέτη γιατί είμαστε off topic. Απλά σου απαντάω ότι ναι τα ίδια λάδια βάζουμε. Δεν αξίζει να το δώσεις με την καμία, στην θέση σου ούτε με τα διπλάσια δεν θα τα έδινα, τι να λέμε καινούριο αμάξι έχεις παρά την ηλικία του. Και εγώ σκέφτομαι να ρίξω 2-3 χιλιάρικα και να αλλάξω ότι μπορώ, γιατί για καινούριο σαν και αυτό, θέλω αρκετά λεφτά. Sorry ακόμη μια για το off topic. Ναι φιλε μου ακριβως ειναι πολυ κομπλε αυτοκινητο, θα το ηθελα λιγο πιο δυνατο μονο γιατι ειμαι και λιγο γκαζακιας τα 128 ατμοσφαιρικα αλογα δεν ειναι αρκετα για 1380 κιλά αυτοκινητο.Αν φοραγε κανενα 20vt μοτέρ θα ηταν το τελειο αυτοκινητο η καποιο 1800 τουρμπο.... Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2023 από Fordakias7
eri77 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Είχα και εγώ το focus 1600 2002... Το μετάνιωσα πίκρα πού το έδωσα. Στα 7 χρόνια πού το κράτησα ούτε κλικ. Πολύ αξιόπιστο.. Τώρα έχω το fiesta sport 2010, φοβερή κράτηση αλλά λίγο μικρό. Το επόμενο αμάξι μού θα είναι η το ecosport η το puma.. Μόνο Ford 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα