Προς το περιεχόμενο

Αυτοκίνητο καινούργιο έως 18.000

aggelos87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 5 μήνες μετά...
  • Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επανέρχομαι! Πήγε πίσω η αγορά του αυτοκινήτου και κοιτάζω σήμερα αυτοκίνητα για άμεση παραγγελία γιατί δυστυχώς δεν υπάρχει άλλο δυνατότητα καθυστέρησης.
Μεταξύ Ibiza, arona, Fabia και stonic τι θα επιλέγατε;; 
Θα περάσω αυτές τις ημέρες να δω και τα 4 αλλά θα ηθελα να έχω και μια άποψη από άτομα που έχουν ασχοληθεί με την αυτοκίνηση περισσότερο. 
Περισσότερο γλυκοκοιτάζω τα stonic και fabia για να είναι ειλικρινής. 
Τα fabia από κόστος συντήρησης και ανταλλακτικών πως τα πηγαίνουν; 
Υπενθυμίζω κίνηση 70% εντός πόλης, δίχως άμεσα σχέδια για οικογένεια. Ζητάω γνώμες περισσότερο από άποψη αξιοπιστίας και κόστους συντηρησης για αυτά τα 4 συγκεκριμένα. 

Επεξ/σία από aggelos87
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αξιοπιστία και κόστος συντήρησης πας κορέα μεριά.

Ποιότητα κατασκευής (συναρμογή, υλικά κτλ) κάτσε σε "γερμανό".

όλα τα αυτοκίνητα καλά είναι, εσένα είναι το θέμα ποιες είναι οι προτεραιότητες σου. 

• Like 3

Κοιτάζω κάτι το δυνατόν αξιόπιστο, σε φυσιολογικά δεδομένα πάντα, που να μην έχει ολόκληρο κατεβατό παραπόνων από άλλους αγοραστές, με λογικές τιμές σε σέρβις κ ανταλλακτικά και καλή διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών.
Το τελευταίο ίσως να είναι και το σημαντικότερο. Το όχημα επειδή θα χρησιμοποιηθεί και για την εργασία δεν θα πρέπει να μείνει ακινητοποιημένο για βδομαδες ολόκληρες σε περίπτωση μελλοντικής βλάβης (Με εξαίρεση φυσικά τα βαριά περιστατικά)

26 minutes ago, aggelos87 said:

Κοιτάζω κάτι το δυνατόν αξιόπιστο, σε φυσιολογικά δεδομένα πάντα, που να μην έχει ολόκληρο κατεβατό παραπόνων από άλλους αγοραστές, με λογικές τιμές σε σέρβις κ ανταλλακτικά και καλή διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών.
Το τελευταίο ίσως να είναι και το σημαντικότερο. Το όχημα επειδή θα χρησιμοποιηθεί και για την εργασία δεν θα πρέπει να μείνει ακινητοποιημένο για βδομαδες ολόκληρες σε περίπτωση μελλοντικής βλάβης (Με εξαίρεση φυσικά τα βαριά περιστατικά)

Μάλλον τότε πας Κορέα μεριά

Κορέα και αν αντέχει η τσέπη σου πας Ιαπωνία για να μην έχεις κανένα πρόβλημα.

Σήμερα γύρισα από τον μηχανικό μου και μου λέει με κλειστά μάτια hyundai, Kia φυσικά toyota, Suzuki, Honda (αλλά βαλαντια).

Σαν δεύτερη επιλογή γερμανικά και μακριά από γαλλικά (κλασικά προβλήματα με τα ηλεκτρικά τους).

Μετά από ένα nissan micra και ένα hyundai accent που έχω θα πάω σίγουρα σε toyota σαν επόμενο βήμα.

Επισκέπτης
2 ώρες πριν, aggelos87 είπε

Όλα τα καινούρια αυτοκίνητα πλέον διαφέρουν από ελάχιστα έως καθόλου στο θέμα αξιοπιστίας.Δεν είμαστε δεκαετία 80,90,00.

Αυτοί που είναι κολλημένοι με Ασία,θα σου προτείνουν μόνο κορεάτικα/ιαπωνικά,έτσι γενικά και αόριστα,ότι τάχα μου είναι τα πιο αξιόπιστα.Υπάρχουν αφελείς που τα πιστεύουν αυτά.

Οι κολλημένοι με γερμανικά, θα πούνε τα ίδια.Υπάρχουν και εδώ αφελείς που τα πιστεύουν.

Και πάει λέγοντας,με γαλλικά,ιταλικά.4 χωρες είναι κυρίως.

Δες αυτό που αρέσει σε εσένα,και προσφέρει όσο περισσότερο εξοπλισμό στα χρήματα που διαθέτεις.Όσο πιο πολύ το προσεχεις το αμάξι,τόσο πιο αξιόπιστο θα είναι.

Δεν υπάρχει αμάξι του 2023 που δεν είναι αξιόπιστο.

Τα ασιατικά είναι σαφώς πιο αξιόπιστα από τα ευρωπαικά. Στο περίγυρο μου διαπιστωμένο. Αλλά και σε λίστες που βγαίνουν στην δημοσιότητα σε αντίστοιχα sites.

4 ώρες πριν, aggelos87 είπε

Επανέρχομαι! Πήγε πίσω η αγορά του αυτοκινήτου και κοιτάζω σήμερα αυτοκίνητα για άμεση παραγγελία γιατί δυστυχώς δεν υπάρχει άλλο δυνατότητα καθυστέρησης.
Θα περάσω αυτές τις ημέρες να δω και τα 4 αλλά θα ηθελα να έχω και μια άποψη από άτομα που έχουν ασχοληθεί με την αυτοκίνηση περισσότερο. 
Υπενθυμίζω κίνηση 70% εντός πόλης, δίχως άμεσα σχέδια για οικογένεια. Ζητάω γνώμες περισσότερο από άποψη αξιοπιστίας και κόστους συντηρησης για αυτά τα 4 συγκεκριμένα. 

Το budget παραμένει 18? Δύσκολο το βλέπω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, jmmys είπε

Όλα τα καινούρια αυτοκίνητα πλέον διαφέρουν από ελάχιστα έως καθόλου στο θέμα αξιοπιστίας.Δεν είμαστε δεκαετία 80,90,00.

Αυτοί που είναι κολλημένοι με Ασία,θα σου προτείνουν μόνο κορεάτικα/ιαπωνικά,έτσι γενικά και αόριστα,ότι τάχα μου είναι τα πιο αξιόπιστα.Υπάρχουν αφελείς που τα πιστεύουν αυτά.

Οι κολλημένοι με γερμανικά, θα πούνε τα ίδια.Υπάρχουν και εδώ αφελείς που τα πιστεύουν.

Και πάει λέγοντας,με γαλλικά,ιταλικά.4 χωρες είναι κυρίως.

Δες αυτό που αρέσει σε εσένα,και προσφέρει όσο περισσότερο εξοπλισμό στα χρήματα που διαθέτεις.Όσο πιο πολύ το προσεχεις το αμάξι,τόσο πιο αξιόπιστο θα είναι.

Δεν υπάρχει αμάξι του 2023 που δεν είναι αξιόπιστο.

Αμάξι του 2023, το 2023 θα είναι 99% αξιόπιστο... Το θέμα είναι τι γίνεται το 2033?

Σε 10 χρόνια αυτό το αμάξι τι ζημιές θα έχει βγάλει; εννοείται πως αν πρόκειται να πάρεις αμάξι που σε 5 χρονια θα το έχεις αλλάξει, παίρνεις ότι να ναι. Οποίο σου αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά, μοναδικό κριτήριο.

Όλα τα αυτοκίνητα έχουν τις παθογενειες τους και οι εταιρειες είναι γνωστές για αυτές. Κάνε μια βόλτα να δεις στα συνεργεια ποσοι τρέχουν με καινούργια αυτοκίνητα.

Είναι κοινή λογική ότι τα υλικά έχουν αστοχιες, όπως και ο σχεδιασμός που δεν είναι πάντα τέλειος.

Αφελής είναι οποίος πιστεύει ότι όλα είναι ίδια.

Κατά γενική ομολογία τα ασιατικά είναι πιο αξιόπιστα από άλλα. Από την άλλη καλύτερη αξιοπιστία από την Mercedes δεν θα βρεις.

Επεξ/σία από m3ltd0wn
  • Like 1

4 ώρες πριν, aggelos87 είπε

fabia αλλά αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο stonic

Επισκέπτης
9 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Τα ασιατικά είναι σαφώς πιο αξιόπιστα από τα ευρωπαικά. Στο περίγυρο μου διαπιστωμένο. Αλλά και σε λίστες που βγαίνουν στην δημοσιότητα σε αντίστοιχα sites.

Αντε πάλι τα ίδια.ΟΚ.

Επισκέπτης
7 λεπτά πριν, m3ltd0wn είπε

Αμάξι του 2023, το 2023 θα είναι 99% αξιόπιστο... Το θέμα είναι τι γίνεται το 2033?

Θα το μάθουμε σε 10 χρόνια.

Μόλις τώρα, dtk-386 είπε

Σοβαρά το λες? :lol: Αυτή και αν έχει θέματα.....

Clk230 του 1998,έλα να δεις αν έχει θέματα.

Μόλις τώρα, jmmys είπε

Αντε πάλι τα ίδια.ΟΚ.

Κι εγώ γερμανικό έχω αδερφέ. Αλλά βλέποντας γαμπρούς αδερφές θείους με ασιατικά χωρίς έκτακτα στα συνεργεία κάπου αναρωτιέσαι .... Πως να το κάνουμε δηλ?

1 λεπτό πριν, jmmys είπε

Θα το μάθουμε σε 10 χρόνια.

Clk230 του 1998,έλα να δεις αν έχει θέματα.

Με 1 αυτοκίνητο δεν έχεις επαρκές δείγμα. Είναι γνωστό στην πιάτσα πόσο αναξιόπιστα είναι μαζί και τα BMW. Εκεί να δεις χαρές με μοτέρ. (vanos κτλ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...