aggelos87 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γεια σας, έχω αρχίσει να ψάχνω κι εγώ για το επόμενο μου αυτοκίνητο και σαν ανενημέρωτος έχω χαθεί. Ψάχνω καινούργιο, έως βαριά-βαριά 18 χιλιάδες, για κίνηση 70% πόλη - 30% εκτός, και με όσο το δυνατόν χαμηλά κόστη (κατανάλωση, ανταλλακτικά κλπ) Η αναζήτηση έχει γίνει μέσω διαδικτύου για την ώρα και απ ότι έχω δει μου άρεσε το Hyundai i20. νομίζω πως αυτό είναι και το καλύτερο μέγεθος για εμένα Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο σε αυτά (ή και σε λιγότερα) χρήματα;; Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2022 από aggelos87 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Μια χαρα ειναι. Αν δεν εχεις οικογένεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uptheirons Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Suzuki swift. Το ανακαλυψα οταν ψαχναμε για αυτοκινητο. Καταληξαμε στο Vitara αλλα κατα την διαδικασια ειδαμε οτι εχει πολυ ανετη καμπινα κι αξιοπρεπες πορτ μπαγκαζ. Για αξιοπιστια τα γνωστα της Suzuki. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggelos87 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, fragos είπε Μια χαρα ειναι. Αν δεν εχεις οικογένεια Δεν υπάρχει οικογένεια στο πλάνο 53 λεπτά πριν, fragos είπε 44 λεπτά πριν, Uptheirons είπε Suzuki swift. Το ανακαλυψα οταν ψαχναμε για αυτοκινητο. Καταληξαμε στο Vitara αλλα κατα την διαδικασια ειδαμε οτι εχει πολυ ανετη καμπινα κι αξιοπρεπες πορτ μπαγκαζ. Για αξιοπιστια τα γνωστα της Suzuki. Το Suzuki το είδα Αλλά δε μου το πούλησε καλά το site τους😛 Θα περάσω να το ρίξω μια ματιά από κοντά Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2022 από aggelos87 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Skoda fabia! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Αν υπάρχει οικογένεια στο πλάνο, το κατ΄ ελάχιστον πρέπει να πας σε κατηγορία C ή B SUV. Β κατηγορία σαν το i20, είναι μικρή για τις ανάγκες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uptheirons Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 22 λεπτά πριν, aggelos87 είπε Το Suzuki το είδα Αλλά δε μου το πούλησε καλά το site τους😛 Θα περάσω να το ρίξω μια ματιά από κοντά Εμενα δεν μου αρεσε τοσο εμφανισιακα. Μου φαινοταν πολυ μικρο. Αλλα οταν το ειδα απο κοντα εξεπλαγην ευχαριστα. Ενα μικρο θαυμα οπως ειπε και ο πωλητης. Με τερμα πισω το καθισμα του οδηγου (που δεν το χρειαζομαι τοσο πισω αλλα λεμε τωρα)χωρουσαν τα παιδια 10 και 11 ετων κανονικα. Εχει πιο ανετη καμπινα κι απο το micra σε πολυ καλυτερη τιμη και με λιγοτερη αναμονη. Αυτα το Μαιο. Τωρα καθυστερουν κι αυτοι. Αλλα πηγαινε δες το απο κοντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggelos87 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε Αν υπάρχει οικογένεια στο πλάνο, το κατ΄ ελάχιστον πρέπει να πας σε κατηγορία C ή B SUV. Β κατηγορία σαν το i20, είναι μικρή για τις ανάγκες. Δεν υπάρχει οικογένεια στο πλάνο ήθελα να γράψω αλλά μου την έκανε ο κορεκτορας. Το διόρθωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Θα σου πρότεινα το Clio LPG , αλλά είδα οτι και αυτό ακρίβυνε όπως όλα , η μόνη εναλλακτική το Sandero LPG (τσίμπησε και αυτό 3500€+) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, aggelos87 είπε Γεια σας, έχω αρχίσει να ψάχνω κι εγώ για το επόμενο μου αυτοκίνητο και σαν ανενημέρωτος έχω χαθεί. Ψάχνω καινούργιο, έως βαριά-βαριά 18 χιλιάδες, για κίνηση 70% πόλη - 30% εκτός, και με όσο το δυνατόν χαμηλά κόστη (κατανάλωση, ανταλλακτικά κλπ) Η αναζήτηση έχει γίνει μέσω διαδικτύου για την ώρα και απ ότι έχω δει μου άρεσε το Hyundai i20. νομίζω πως αυτό είναι και το καλύτερο μέγεθος για εμένα Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο σε αυτά (ή και σε λιγότερα) χρήματα;; Dacia Sandero 1.0 lpg εφόσον έχεις ως πρώτη προτεραιότητα την οικονομια καυσίμου. Skoda Fabia 1.0 tsi εάν σε ενδιαφέρουν οι χώροι. Suzuki Swift 1.2 εάν θέλεις να έχεις μια (υποτυπώδη και στο μετρό του δυνατού) ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2022 από nk9 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, aggelos87 είπε Δεν υπάρχει οικογένεια στο πλάνο ήθελα να γράψω αλλά μου την έκανε ο κορεκτορας. Το διόρθωσα Αν θέλεις οικονομία sandero lpg και περιμένεις κανένα 6μηνο τουλάχιστον να παραλάβεις. Μετά υπάρχει η επιλογή του kamiq cng, που πήρα και εγώ, υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα αλλά θα πας 22000 οπότε ξεφεύγεις...Δες το fabia, εξαιρετικό και έχει πιο κάτω από το i20, δεν λέω καλή η hyundai αλλά ξέφυγε...όχι να παίρνεις vag φθηνότερα από hyundai. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raylan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Kia Stonic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggelos87 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πέρασα και είδα χθες τα i20 και το Swift Το swift τίμιο αλλά o μικρός χώρος αποθήκευσης, Τα 17000€ της GL Plus και οι 8-10 μήνες αναμονή με κάνουν να το απορρίπτω Το i20 μου άρεσε πάρα πολύ, αν προχωρήσω με αυτό δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω περίπου +1000 για τον 48V hybrid. Αναμονή μου είπαν περίπου στο 6μηνο Επίσης είδα και στα πεταχτά όταν έφευγα και το i10 και μου φάνηκε μεγαλύτερο απ ότι περίμενα. Ίσως ρίξω και σε αυτό μια ματιά Θα περάσω οπωσδήποτε να δω με την πρώτη ευκαιρία το Fabia και το Dacia που έχει και lpg Τα Kia για την τιμή που έχουν τώρα δεν ξέρω, δεν με τραβάν ούτε να πάω να τα δω Σε πετρέλαιο-lpg υπάρχει κάποιο άλλος εκτός από c3, 208, Sandero, clio; Ξεφεύγουν βέβαια απ το budget μου αλλά ίσως να αξίζει η υπέρβαση Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2022 από aggelos87 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, aggelos87 είπε Το i20 μου άρεσε πάρα πολύ, αν προχωρήσω με αυτό δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω περίπου +1000 για τον 48V hybrid Τελείως πεταμένα λεφτά τα 48V. Αν θες υβριδικό, πάρε υβριδικό κατ' ουσίαν, όχι υβριδικό κατ' όνομα. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Τα 48βολτα είναι για να ρίχνουν τους ρύπους οι εταιρείες. Δεν έχει καμία μα καμία αξία για τον χρήστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα