dimitrakis1980 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Η επόμενη κίνηση για να δεις ότι δεν ειναι κάποιο βραχυκύκλωμα στα κουμπιά ειναι: 1. Ανοίγει το τηλέφωνο 2. Σηκώνεις τη μητρική και απομονώνεις τις 4εις επαφές του volume button flex pου είναι στο κάτω μέρος της μητρικής 3. Ανοίγεις το τηλεφωνο με βραχυκύκλωμα στα 2 pins της μητρικής που ειναι το on/off Οπότε και βλέπεις αν θα σου ανοίξει η συσκευή χωρίς στην ουσία τα κουμπιά συνδεδεμένα. Κατόπιν βλεποντας και κάνοντας. Γενικά τα smd στα xiaomi την "ακούνε" πολλες φορές.
teo1288 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Το έπαθα κι εγω σήμερα, έχω POCO X5 PRO, προσπαθούσα και είχα σκάσει να ψάχνω για το πως να το κάνω και να μην χάσω τα αρχεία μου. Επικοινώνησα με την info quest για να το στείλω κτλ, είπαν πως: τα αρχεία μου λογικά θα τα έχανα, οπότε πάτησα εγω την επαναφορά και τέλος. ok είχα back up σε κάποια αρχεία αλλα έχασα και αρχεία που χρειαζόμουν, κάπως έτσι θα το σκεφτώ πολύ στο να αγοράζω κινητό XIAOMI. Απλά να κάνετε όλοι αρχείο back up γιατι δεν ξέρεις ποτέ πότε θα σου χρειαστεί όπως εμένα τώρα.
chios Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Γι'αυτό το λόγο πάντα τα αρχεία μου τα έχω σε κάρτα Sd και σίγουρα κατά διαστήματα τα περνάω σε υπολογιστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα