Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται σε όλους, έχω το redmi note 10 pro κάνα 6μηνο χοντρικά, χτες ενώ το έβαλα να φορτίσει δεν άνοιξε ποτέ αντίθετα φριζαρε στο λόγκο της mi.. Ρε τι fastboot τι στο safe mode προσπάθησα να μπω ΤΊΠΟΤΑ, δλδ με βγάζει στο μενού του να επιλέξω safe mode, boot, wipe data κλπ και ότι επιλέξω loopαρει οι στο μενού αυτό χωρίς να πραγματοποιηθεί η επιλογή μου..

Παιδιά είμαι χωρίς κινητό δεν ξέρω τι θα κάνω..

Αγορασμενο από Ισπανία δε θυμάμαι πως το λένε το eshop..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, UlveRz είπε

Χαίρεται σε όλους, έχω το redmi note 10 pro κάνα 6μηνο χοντρικά, χτες ενώ το έβαλα να φορτίσει δεν άνοιξε ποτέ αντίθετα φριζαρε στο λόγκο της mi.. Ρε τι fastboot τι στο safe mode προσπάθησα να μπω ΤΊΠΟΤΑ, δλδ με βγάζει στο μενού του να επιλέξω safe mode, boot, wipe data κλπ και ότι επιλέξω loopαρει οι στο μενού αυτό χωρίς να πραγματοποιηθεί η επιλογή μου..

Παιδιά είμαι χωρίς κινητό δεν ξέρω τι θα κάνω..

Αγορασμενο από Ισπανία δε θυμάμαι πως το λένε το eshop..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Μήπως έχει κολλήσει το πλήκτρο Power και δεν δίνει εντολή?

Σε Fastboot Mode με παρατεταμένο πάτημα των πλήκτρων Power + Volume UP δεν μένει σταθερό ?

Έχεις καμιά θήκη και το εμποδίζει?

Αλλιώς ρωτάς στην κοινότητα με το ίδιο θέμα https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/52681-Πρόβλημα-με-reboot-menu-Note-10-Pro/

Δημοσ.

Έβγαλα τη θήκη μήπως εμπόδιζε όπως το είπες, τπτ κάνει λουπα στο μενού του recovery χωρίς οι επιλογές να μπορούν να εφαρμοστούν.. μπορώ να χρησιμοποιήσω το power button και το vol up down αλλά δεν εφαρμόζει πχ το reboot ή το safe mode κλπ..

PXL_20221015_115943959__01.jpg

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Κάνε μια ερώτηση και στην κοινότητα τις ελληνικης Xiaomi που σου είπα και μετά βλέπεις.

Σε ευχαριστώ πολύ το έκανα ήδη..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα πλήκτρα volume up  και down λειτουργούν ή δείχνει σαν να έχει κολλήσει το power button? (ακυρο , μετά είδα οτι σου λειτουργουν).

Αν το αφήσεις να ξεφορτίσει τελειως, μπορεί μετά που βάλεις φορτιστή να ξεκινήσει. αλλά θα περάσουν 2 3 μερες υποθέτω μεχρι να ξεφορτίσει.

σε ένα poco x3 pro φίλου που έκανε το ίδιο, το άνοιξα απο πισω, ξεβίδωσα το καπακι της μητρικής , έβγαλα τον connector της μπαταρίας και ζωντάνεψε.

Επεξ/σία από Aslbill
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Aslbill είπε

Τα πλήκτρα volume up  και down λειτουργούν ή δείχνει σαν να έχει κολλήσει το power button? (ακυρο , μετά είδα οτι σου λειτουργουν).

Αν το αφήσεις να ξεφορτίσει τελειως, μπορεί μετά που βάλεις φορτιστή να ξεκινήσει. αλλά θα περάσουν 2 3 μερες υποθέτω μεχρι να ξεφορτίσει.

σε ένα poco x3 pro φίλου που έκανε το ίδιο, το άνοιξα απο πισω, ξεβίδωσα το καπακι της μητρικής , έβγαλα τον connector της μπαταρίας και ζωντάνεψε.

Αυτό σκεφτόμουν και εγω με το άνοιγμα αλλά δεν έχω ιδέα πως θα το κάνω πιστεύω να έβαζα έβγαζα μπαταρία θα γινόταν κάτι..

Δημοσ.
11 ώρες πριν, UlveRz είπε

Αυτό σκεφτόμουν και εγω με το άνοιγμα αλλά δεν έχω ιδέα πως θα το κάνω πιστεύω να έβαζα έβγαζα μπαταρία θα γινόταν κάτι..

Μην δοκιμάσεις να το ανοίξεις, χρειάζεται θερμό αέρα και κόλλα μετά γύρω γύρω για το κλείσιμο. Αν δεν έχεις εμπειρία θα το χαλάσεις εντελώς. Και εμένα πάντως για power κολλημένο μου κάνει, είναι προτιμότερο να το πας σε κάποιον τεχνικό να το κοιτάξει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους.. Μετά από επικοινωνία με το κατάστημα αγοράς goBoo μου έστειλαν αυτή την απάντηση..

Screenshot_20221019-081226__01.jpg.cadffc442fb5f895423ba1ad3f9b88b7.jpg

Τι άποψη έχετε; Πάνε να την κάνουν γυριστή ή μου φαίνεται; Τι προτείνετε να κάνω;

Επεξ/σία από UlveRz
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, UlveRz είπε

Καλησπέρα σε όλους.. Μετά από επικοινωνία με το κατάστημα αγοράς goBoo μου έστειλαν αυτή την απάντηση..

Screenshot_20221019-081226__01.jpg.cadffc442fb5f895423ba1ad3f9b88b7.jpg

Αναλόγως πόσο καιρό το έχεις στην κατοχή σου και αν το έχεις βαρεθεί μια καλή περίπτωση είναι το 2 και πουλάς το μπρικαρισμένο για ανταλλακτικά.

Δημοσ.

Σου προτείνουν λύσεις δεν την κάνουν γυριστή, βρες ένα κατάστημα να στο φτιάξει και στείλε τους την απόδειξη να σου βάλουν τα λεφτά. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chios είπε

Σου προτείνουν λύσεις δεν την κάνουν γυριστή, βρες ένα κατάστημα να στο φτιάξει και στείλε τους την απόδειξη να σου βάλουν τα λεφτά. 

Ρε ναι αλλά αυτά περί xiaomi Greece κλπ δε μου κάνουν λογικά.  Δλδ η εγγύηση δεν είναι global; Επίσης το κινητό είναι 4 μηνών και το έχω σαν μωρό δεν έχει φάει ούτε χτύπημα ούτε είχε δώσει δείγματα δυσλειτουργίας.. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, UlveRz είπε

Ρε ναι αλλά αυτά περί xiaomi Greece κλπ δε μου κάνουν λογικά.  Δλδ η εγγύηση δεν είναι global; Επίσης το κινητό είναι 4 μηνών και το έχω σαν μωρό δεν έχει φάει ούτε χτύπημα ούτε είχε δώσει δείγματα δυσλειτουργίας.. 

Είναι γνωστό ότι η Xiaomi στην Ελλάδα, ίσως και στην Ευρώπη γενικότερα, θεωρεί εκτός εγγύησης ό,τι δεν είναι αγορασμένο τοπικά, οπότε σε αυτό το σκέλος είναι σίγουρα σωστό το κατάστημα. (Έχω Xiaomi αγορασμένο από Ελλάδα και η Xiaomi στην Ταϊλάνδη αρνήθηκε να κάνει αλλαγή μπαταρίας επί πληρωμή γιατί δεν ήταν αγορασμένο από Ταϊλάνδη). Οι λύσεις που σου δίνουν είναι πολύ καλές, το πας σε ένα service ζητάς εκτίμηση για το κόστος, ενημερώνεις το κατάστημα, συμφωνείς στην τιμή, κάνεις επισκευή και τους στέλνεις φωτό την απόδειξη και σου δίνουν τα χρήματα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, UlveRz είπε

Η εγγύηση των Xiaomi την έχουμε αναλύσει άπειρες φορές.

Εάν δεν το πάρεις από επίσημο μεταπωλητή(τα περισσότερα είναι οι μεγάλες αλυσίδες και με "καπέλο")δεν το δέχονται στο service .

Υπάρχουν και μερικές εξαιρέσεις στα σκρουτζαδικα αλλά πρέπει να το ψάξεις.

Δηλαδή το παίρνεις από το σκρουτζαδικο και πρώτου το ανοίξεις παίρνεις τηλέφωνο την Info Quest  τους λες το IMEI και σου λένε εάν είναι στην εγγύηση ή όχι. 

Εάν δεν είναι τότε το πας πίσω στο κατάστημα. 

Αυτά πάνω κάτω για την εγγύηση και το service.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...