Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας. 

Χθες το κινητό μου αυτοκτόνησε σε αυτοκινητόδρομο. Το ευτύχημα είναι ότι σταμάτησε διερχόμενος και κατάφερε να το πάρει και να μου το παραδώσει. 

Το δυστύχημα είναι ότι η οθόνη διαλύθηκε. 

Βρίσκομαι λοιπόν βίαια σε άμεση αναζήτηση νέου μετά από 4+ χρόνια. 

Budget max €400 , εφάμιλλη ή και καλύτερη κάμερα και με προοπτική να το κρατήσω μια τετραετία χωρίς να σέρνεται. Απορρίπτω Huawei. Η απουσία playstore δε με καλύπτει πλέον. Any ideas 💡?

Δημοσ.

Θα σου έλεγα το S21 FE αλλά έχει πάνω από 400.

Επίσης και το Xiaomi 12 έχει 400+ (εάν δεν σε πειράζει η Miui).

Το Xiaomi 12 lite δεν ξέρω τη παίζει με την κάμερα.

Άλλη λύση είναι το Realme GT 2.

Δημοσ.
Στις 15/10/2022 στις 11:38 ΠΜ, GATE123 είπε

Θα σου έλεγα το S21 FE αλλά έχει πάνω από 400.

Επίσης και το Xiaomi 12 έχει 400+ (εάν δεν σε πειράζει η Miui).

Το Xiaomi 12 lite δεν ξέρω τη παίζει με την κάμερα.

Άλλη λύση είναι το Realme GT 2.

Απ'ότι καταλαβαίνω πρέπει να ξεπεράσω το budget μου για να βρω κάτι ανάλογο. Αν απορρίψω την Xiaomi, ανάμεσα σε Samsung και Realme ποιο θα πρότεινες; Το Samsung το βρήκα μέσω Bestprice σε πολύ καλή τιμή, ανησυχητικά καλή θα έλεγα. 

Δημοσ.

Το realme gt 2 , επειδή το έχω  , νομίζω ότι θα σε υπερκαλύψει .Τώρα από κει κ πέρα αν ανεβάσεις το budget σαφώς κ υπάρχουν πιο δυνατές λύσεις .Ως  τα 400 νομίζω είναι ότι πιο all around υπάρχει .

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vdoul είπε

Απ'ότι καταλαβαίνω πρέπει να ξεπεράσω το budget μου για να βρω κάτι ανάλογο. Αν απορρίψω την Xiaomi, ανάμεσα σε Samsung και Realme ποιο θα πρότεινες; Το Samsung το βρήκα μέσω Bestprice σε πολύ καλή τιμή, ανησυχητικά καλή θα έλεγα. 

Αυτή την στιγμή το S21 FE κάνει 466€.

Εάν πας εκεί θα σου πω ότι η μπαταρία του είναι χάλια.

Επίσης και οι νυχτερινές φωτογραφίες.

Από τα καλά,έχει "όνομα " ,καλή υποστήριξη και Service και δίνει 4 χρόνια αναβαθμίσεις/ενημερώσεις .

Το Realme απο την άλλη είναι ανερχόμενη εταιρεία με πολύ καλά χαρακτηριστικά για τα λεφτά τους, καλο λειτουργικό (καθαρό) έχει επίσημη αντιπροσωπεία και επίσημο service όχι σαν τα Xiaomi με τακτικές ενημερώσεις/αναβαθμίσεις για 3 χρόνια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...