Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω μια μικρή αναβάθμιση στο ηχείο μου, έχω το κλασικό που πήραμε όλοι από το eshop μου αρέσει η ένταση του αλλά θα ήθελα να πάω σε κάτι πιο ποιοτικό ίσως με περισσότερα μπάσα και ελαφρώς πιο δυνατό σε budget 50-70 βαριά ευρώ αν το αξίζει. Τι προτάσεις υπάρχουν; 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, maparios είπε

Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω μια μικρή αναβάθμιση στο ηχείο μου, έχω το κλασικό που πήραμε όλοι από το eshop μου αρέσει η ένταση του αλλά θα ήθελα να πάω σε κάτι πιο ποιοτικό ίσως με περισσότερα μπάσα και ελαφρώς πιο δυνατό σε budget 50-70 βαριά ευρώ αν το αξίζει. Τι προτάσεις υπάρχουν; 

Ίσως 2 τέτοια που συνδέονται μεταξύ τους;

https://www.cosmodata.gr/product/342617/ikona-ichos/ichia-akoustika/asirmata-forita-ichia/forito-ichio-sonic-gear-super-bass-p8000bg-20-watt-3-5mm-bluetooth-usb-microsd-black

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Aslbill είπε

Πώς συνδέονται μεταξύ τους; νομίζω θα ήθελα ένα ελαφρώς μεγαλύτερο με καθαρό μπάσο όχι τέτοια μικρά, ευχαριστώ πάντως 

Δημοσ.

Αν μπορείς να ανέβεις ελάχιστα Job Flip5.

Είναι το καλύτερο στην κατηγορία του. Θα έλεγα να το ακούσεις από κοντά. 
Πολύ καλή ποιότητα, μπάσο, και συνδεσιμότητα. 
Αντικατέστησα με αυτό το Flip 2 που είχα και είναι άριστο. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Jiakometi είπε

Αυτό κοιτούσα και εγώ, στη κατηγορία μέχρι 100 δεν έχουμε κάτι καλύτερο, σωστά; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, maparios είπε

Αυτό κοιτούσα και εγώ, στη κατηγορία μέχρι 100 δεν έχουμε κάτι καλύτερο, σωστά; 

Με αυτήν την ένταση, το μπάσο ,και την συνδεσιμότητα, μάλλον όχι…..

Εκτος αν μου διαφεύγει κάτι σημαντικό … αλλά δεν νομίζω. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Jiakometi είπε

+1 για το παραπάνω, το είχα ακούσει πριν λίγο καιρό και σχεδόν δε το πίστευα πόσο ωραίο ήχο βγάζει. Το επόμενο που άκουσα ήταν το https://www.skroutz.gr/s/33732373/Bose-Soundlink-Flex-1-865983-01-Αδιάβροχο-Ηχείο-Bluetooth-με-Διάρκεια-Μπαταρίας-έως-12-ώρες-Μαύρο.html?from=catspan, αλλά εκεί μιλάμε για τρομερό άλμα στη ποιότητα, ακόμα και στο τέρμα volume έβγαινε πεντακάθαρος ο ήχος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τσέκαρε soundcore eu. Πηρε ένας φίλος το motionboom και είναι πάρα πάρα πολύ καλο. Εγώ έχω το soundcore 2 το οποίο επίσης είναι πολύ καλό. Το motionboom είναι πιο δυνατό. Παραγγελία απο το Ευρωπαϊκό site με δωρεάν μεταφορικά

Επεξ/σία από hosechem1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...