maparios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω μια μικρή αναβάθμιση στο ηχείο μου, έχω το κλασικό που πήραμε όλοι από το eshop μου αρέσει η ένταση του αλλά θα ήθελα να πάω σε κάτι πιο ποιοτικό ίσως με περισσότερα μπάσα και ελαφρώς πιο δυνατό σε budget 50-70 βαριά ευρώ αν το αξίζει. Τι προτάσεις υπάρχουν;
Aslbill Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 6 ώρες πριν, maparios είπε Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω μια μικρή αναβάθμιση στο ηχείο μου, έχω το κλασικό που πήραμε όλοι από το eshop μου αρέσει η ένταση του αλλά θα ήθελα να πάω σε κάτι πιο ποιοτικό ίσως με περισσότερα μπάσα και ελαφρώς πιο δυνατό σε budget 50-70 βαριά ευρώ αν το αξίζει. Τι προτάσεις υπάρχουν; Ίσως 2 τέτοια που συνδέονται μεταξύ τους; https://www.cosmodata.gr/product/342617/ikona-ichos/ichia-akoustika/asirmata-forita-ichia/forito-ichio-sonic-gear-super-bass-p8000bg-20-watt-3-5mm-bluetooth-usb-microsd-black
maparios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, Aslbill είπε Ίσως 2 τέτοια που συνδέονται μεταξύ τους; https://www.cosmodata.gr/product/342617/ikona-ichos/ichia-akoustika/asirmata-forita-ichia/forito-ichio-sonic-gear-super-bass-p8000bg-20-watt-3-5mm-bluetooth-usb-microsd-black Πώς συνδέονται μεταξύ τους; νομίζω θα ήθελα ένα ελαφρώς μεγαλύτερο με καθαρό μπάσο όχι τέτοια μικρά, ευχαριστώ πάντως
Jiakometi Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Αν μπορείς να ανέβεις ελάχιστα Job Flip5. Είναι το καλύτερο στην κατηγορία του. Θα έλεγα να το ακούσεις από κοντά. Πολύ καλή ποιότητα, μπάσο, και συνδεσιμότητα. Αντικατέστησα με αυτό το Flip 2 που είχα και είναι άριστο.
maparios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 11 ώρες πριν, Jiakometi είπε Αν μπορείς να ανέβεις ελάχιστα Job Flip5. Είναι το καλύτερο στην κατηγορία του. Θα έλεγα να το ακούσεις από κοντά. Πολύ καλή ποιότητα, μπάσο, και συνδεσιμότητα. Αντικατέστησα με αυτό το Flip 2 που είχα και είναι άριστο. Αυτό κοιτούσα και εγώ, στη κατηγορία μέχρι 100 δεν έχουμε κάτι καλύτερο, σωστά;
Jiakometi Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, maparios είπε Αυτό κοιτούσα και εγώ, στη κατηγορία μέχρι 100 δεν έχουμε κάτι καλύτερο, σωστά; Με αυτήν την ένταση, το μπάσο ,και την συνδεσιμότητα, μάλλον όχι….. Εκτος αν μου διαφεύγει κάτι σημαντικό … αλλά δεν νομίζω.
thanasis00 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 13 ώρες πριν, Jiakometi είπε Αν μπορείς να ανέβεις ελάχιστα Job Flip5. Είναι το καλύτερο στην κατηγορία του. Θα έλεγα να το ακούσεις από κοντά. Πολύ καλή ποιότητα, μπάσο, και συνδεσιμότητα. Αντικατέστησα με αυτό το Flip 2 που είχα και είναι άριστο. +1 για το παραπάνω, το είχα ακούσει πριν λίγο καιρό και σχεδόν δε το πίστευα πόσο ωραίο ήχο βγάζει. Το επόμενο που άκουσα ήταν το https://www.skroutz.gr/s/33732373/Bose-Soundlink-Flex-1-865983-01-Αδιάβροχο-Ηχείο-Bluetooth-με-Διάρκεια-Μπαταρίας-έως-12-ώρες-Μαύρο.html?from=catspan, αλλά εκεί μιλάμε για τρομερό άλμα στη ποιότητα, ακόμα και στο τέρμα volume έβγαινε πεντακάθαρος ο ήχος.
Jiakometi Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 +1 για το Bose αλλά είναι άλλη κατηγορία ….
hosechem1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τσέκαρε soundcore eu. Πηρε ένας φίλος το motionboom και είναι πάρα πάρα πολύ καλο. Εγώ έχω το soundcore 2 το οποίο επίσης είναι πολύ καλό. Το motionboom είναι πιο δυνατό. Παραγγελία απο το Ευρωπαϊκό site με δωρεάν μεταφορικά Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2022 από hosechem1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα