Προς το περιεχόμενο

[ΑΚΥΡΟ] Doughnut Macaroon 22.50€ (~60% off) rakun.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σακίδιο Doughnut Macaroon, δεν το έχω δει πουθενά αλλού τόσο φθηνά

https://www.rakun.gr/en/woman/bags/backpack/905-3065-backpack-large.html#/67-color-beige

Στο σκρουτζ ξεκινάει στα 60 ευρώ και φτάνει τα 80 γενικά: https://www.skroutz.gr/s/15768815/Doughnut-Macaroon-Υφασμάτινο-Σακίδιο-Πλάτης-Αδιάβροχο-Γκρι.html?from=manufacturer

Να σημειωθεί ότι φαίνεται αμφίβολο αλλά έχω παραλάβει και μου φαίνεται καλή, αμα κάποιος ξέρει καλύτερα να ενημερώσει.

Επεξ/σία από -XOF-
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vade23 είπε

Δεν είναι γνήσια.

Προσοχή...

Πως το ξέρεις; Την έχω εξετάσει / συγκρίνει πολύ με ότι βλέπω online αλλά δυστηχώς δεν έχω άλλη από κοντά για σύγκριση.

Αμα είναι ψεύτικη είναι πολύ καλή αντιγραφή

Δημοσ.

Η τιμή πάντως είναι ύποπτα χαμηλή.

Έχω βάλει στο μάτι μήνες τώρα να πάρω μια macaroon large και η χαμηλότερη τιμή που έχω πετύχει είναι γύρω στα 67€ στο wardow.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

Η τιμή πάντως είναι ύποπτα χαμηλή.

Έχω βάλει στο μάτι μήνες τώρα να πάρω μια macaroon large και η χαμηλότερη τιμή που έχω πετύχει είναι γύρω στα 67€ στο wardow.

Συμφωνώ. Βασικά την αγόρασα με μηδενικές ελπίδες ότι θα είναι γνήσια, αλλα τώρα που ήρθε μου αρέσει τόσο που και ψεύτικια να είναι δεν με ενδιαφέρει.
Πάντως έχω ελέγξει όλα τα βασικά μέρη που είναι συνήθως ψεύτικα - ραφές, λόγκο, εσωτερικό pattern, τσεπάκια, κτλπ κτλπ. Μόνο τα λουράκια δεν είμαι 1000% σίγουρος αμα είναι δερμάτινα ή όχι.

Αμα θέλει κανείς, μπορώ να στείλω και φώτο

Δημοσ.

Σε κάποια από τίς αξιολογήσεις στο skroutz γράφει πως η αυθεντική έχει καρτελάκι με κωδικό το το οποίο βάζεις στο σάιτ της εταιρίας και το ελέγχεις...

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, astrolavosg είπε

Σε κάποια από τίς αξιολογήσεις στο skroutz γράφει πως η αυθεντική έχει καρτελάκι με κωδικό το το οποίο βάζεις στο σάιτ της εταιρίας και το ελέγχεις...

Σε ένα βίντεο που είδα λέει ότι αυτό ισχύει για τις πιο νέες παρτίδες..
τι να πω, να βάλω άκυρο;

Δημοσ.

Στο ιντερνετ λενε οτι οι κατασκευασμένες απο 2018 και μετα εχουν ενα qr και ενα σημειο που ξυνεις για να τσεκαρεις το authenticity.

Διαβασα και ενα review απο amazon που λεει οτι στα κουμπωματα μαλλον πρεπει να λεει doughnut απο μεσα αλλα ελεγε Guang Tong.

Εβαλα και εγω μια παραγγελια με paypal και βλεπουμε, το πολυ πολυ θα γινει επιστροφη…

Δημοσ.

ψαχνοντας λιγο στο ιντερνετ για τα συγκεκριμενα χρωματα δεν βρίσκω κατι σε official. Πχ εγω διαλεξα την γκρι, δεν την εχει κανενα “legit” site σε αυτο τον χρωματικο συνδιασμό.

Μονο ενα scammy fb page ειχε αυτα τα χρωματα που εχει αυτός!

Επίσης, δεν γράφει πουθενά brand εκτός απο το description…

Μαλλον μαϊμού μυρίζει…

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Bubs είπε

ψαχνοντας λιγο στο ιντερνετ για τα συγκεκριμενα χρωματα δεν βρίσκω κατι σε official. Πχ εγω διαλεξα την γκρι, δεν την εχει κανενα “legit” site σε αυτο τον χρωματικο συνδιασμό.

Μονο ενα scammy fb page ειχε αυτα τα χρωματα που εχει αυτός!

Επίσης, δεν γράφει πουθενά brand εκτός απο το description…

Μαλλον μαϊμού μυρίζει…

Το γκρι νομιζω το βρήκα σε ένα βίντεο, όπως και το μπλε - μπεζ. Τα άλλα δε ξερω

Πάντως στο κούμπωμα από'τι βλέπω έχει αστεράκια σχέδιο (δεν γράφει ούτε doughnut ούτε άλλα κινέζικα)
Βάζω άκυρο. Πάντως αμα ενδιαφέρεται κανείς για τη τιμή και πάλι είναι πολύ τίμια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...