Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, Θέλω να ανοιξω λογαριασμό σε μία Neobank, αλλά θέλω να αποφύγω τη Revolut και την N26 για προσωπικούς λόγους. Όποιος έχει γνώση πάνω σε καμία, θα με ενδιέφερε η γνώμη του! Δεν θα την χρησιμοποιώ για κάτι ιδιαίτερο, κυρίως για αγορές online και για banking vault ( μάζεμα χρημάτων μέχρι να αγοράσω κάτι μεγάλης αξίας ), άρα δεν ενδιαφέρομαι να έχει full features όπως Crypto/NFTs αγορές κτλ.
Kag1ante Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 30 λεπτά πριν, TasosKane είπε Καλησπέρα σε όλους, Θέλω να ανοιξω λογαριασμό σε μία Neobank, αλλά θέλω να αποφύγω τη Revolut και την N26 για προσωπικούς λόγους. Όποιος έχει γνώση πάνω σε καμία, θα με ενδιέφερε η γνώμη του! Δεν θα την χρησιμοποιώ για κάτι ιδιαίτερο, κυρίως για αγορές online και για banking vault ( μάζεμα χρημάτων μέχρι να αγοράσω κάτι μεγάλης αξίας ), άρα δεν ενδιαφέρομαι να έχει full features όπως Crypto/NFTs αγορές κτλ. Εγώ ακουστά έχω την Curve σαν εναλλακτική αλλά δέν την έχω δουλεψει...
Bitbit Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 η curve είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Θα πρότεινα την vivid αφού δε θες revolut/N26.Και η monese επίσης είναι καλή λύση αλλά δεν ξέρω αν υποστηρίζει ελλάδα πλέον.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Θα ελέγξω τη Vivid και την Monese (έχει κανονικά υπηρεσίες στην Ελλάδα). Η Wise είναι μετονομασία της Transferwise ε;
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, TasosKane είπε Η Wise είναι μετονομασία της Transferwise ε; Ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα