Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα δοχεία αποθήκευσης λαδιού που κατασκευάζονται στο εμπόριο είναι από λευκοσίδηρο. Γνωρίζετε αν αυτό το μέταλλο είναι επιρρεπές στην σκουριά όταν πχ βρέχεται με νερό συχνά πυκνά;

Δημοσ.

Αντικείμενο από σίδηρο που βρέχεται συχνά, θα σκουριάσει σε μόλις λίγες ώρες, άντε ημέρες.

Τα δοχεία του λαδιού είναι βαμμένα ή έχουν κάποια επίστρωση. Όσο το εξωτερικό προστατευτικό στρώμα βαστάει, θα προστατεύει από την σκουριά.

Οπότε δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση σε αυτό που ρωτάς, εκτός αν πεις για τι χρήση τα θέλεις να σου πει κάποιος με εμπειρία αν λειτουργεί

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στους inox που έχω δει δεν έχω παρατηρήσει σκουριά (όπως θα αναμενόταν )

Επεξ/σία από marmagia
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Αντικείμενο από σίδηρο που βρέχεται συχνά, θα σκουριάσει σε μόλις λίγες ώρες, άντε ημέρες.

Τα δοχεία του λαδιού είναι βαμμένα ή έχουν κάποια επίστρωση. Όσο το εξωτερικό προστατευτικό στρώμα βαστάει, θα προστατεύει από την σκουριά.

Οπότε δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση σε αυτό που ρωτάς, εκτός αν πεις για τι χρήση τα θέλεις να σου πει κάποιος με εμπειρία αν λειτουργεί

Θα αγοράσουμε τρία δοχεία ελαιολάδου 17 λίτρων για αποθήκευση λαδιού. Σκεφτόμαστε να τα αποθηκεύομε στο μπαλκόνι πίσω από την κουζίνα σε εξωτερικό χώρο δηλαδή. Θέλω να ξέρω αν είναι να χαλάσουν ή όχι.

46 λεπτά πριν, marmagia είπε

Στους inox που έχω δει δεν έχω παρατηρήσει σκουριά (όπως θα αναμενόταν )

Ε εντάξει άμα είναι inox δεν παθαίνουν τίποτα.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Θα αγοράσουμε τρία δοχεία ελαιολάδου 17 λίτρων για αποθήκευση λαδιού. Σκεφτόμαστε να τα αποθηκεύομε στο μπαλκόνι πίσω από την κουζίνα σε εξωτερικό χώρο δηλαδή. Θέλω να ξέρω αν είναι να χαλάσουν ή όχι.

Να τα βάλετε αλλού,εσωτερικά στο σπίτι.Εξω θα χαλάσει το λάδι .Ακόμα και που θα παγώσει φτάνει.

Δημοσ.
35 minutes ago, Basilhs23___ said:

Ε εντάξει άμα είναι inox δεν παθαίνουν τίποτα.

Αυτό λέω. Αν είναι για αποθήκευση λαδιού πάρτε τα inox να σας κρατήσουν και χρόνια κρίμα είναι να έχεις και το άγχος αν θα σκουριάσει αλλά και να τα αλλάζετε κιόλας σε λίγο καιρό 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Τα δοχεία αποθήκευσης λαδιού που κατασκευάζονται στο εμπόριο είναι από λευκοσίδηρο. Γνωρίζετε αν αυτό το μέταλλο είναι επιρρεπές στην σκουριά όταν πχ βρέχεται με νερό συχνά πυκνά;

Όσα ISO κι αν έχει ο τενεκές, αν βρίσκεται σε συνεχή επαφή με νερό σκουριάζουν οι ραφές... δηλαδή το σημείο που γίνεται η ένωση στον πάτο.

• Like 2
Δημοσ.

Το λάδι δεν κάνει να το αποθηκεύουμε στα 17λιτρα δοχεία από λευκοσιδηρο για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτά τα δοχεία είναι για μεταφορά και για βραχεία αποθήκευση. Για μακροχρόνια αποθήκευση ινοχ ή γυάλινα σκουρόχρωμα δοχεία (υπάρχουν 5λιτρα). Επίσης ποτέ σε εξωτερικό χώρο με ήλιο και παγωνιά. Εσωτερικά πάντα και μακρυά από θερμότητα.. Kalamatianos speaking!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...