vangelis_k Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, Marios Rios είπε Αυτό που λες είναι android box? Έχω μπερδευτεί χαχαχχα Ειναι ενα chromecast, που εχει δυνατοτητα, να κατεβαζειϛ εφαρμογεϛ!!
aligato1000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Shyn είπε 1) OLED 2) OLED 3) OLED 4) OLED 5) OLED Μάλιστα...Philips Smart Τηλεόραση OLED 4K UHD 55OLED705 HDR 55". Κάνει 900 ευρώ και βλέπεις με 50/60 Hz..Μακριά και αγαπημένοι....
Marios Rios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, aligato1000 είπε Σωστά είναι και το μόνο certified Netflix και τα άλλα .... αλλά όπως είδες πχ κάποια εφαρμογή δεν παίζει όπως το NBA app.. Μόνο το Nba app δε παίζει από όσα διάβασα όντως! Αλλά δε με νοιάζει και πολύ Γενικά πιστεύεις καλή επιλογή? Το ότι θα καταργήσω ουσιαστικά το webos και θα τη κάνω android έχει μειονεκτήματα? Δηλαδή... Θα γίνει ακόμα καλύτερη η τηλεόραση ή κάπου χάνω κάπου κερδίζω?
Shyn Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, aligato1000 είπε Μάλιστα...Philips Smart Τηλεόραση OLED 4K UHD 55OLED705 HDR 55". Κάνει 900 ευρώ και βλέπεις με 50/60 Hz..Μακριά και αγαπημένοι.... Υπαρχουν και αλλοι παρογοντες ποιοτητας σε μια τηλεοραση οπου βοηθουν για την καλυτερη δυνατη θεαση. Οπως για παραδειγμα το peak brightness, constrat, γωνιες θεασης, κορεσμος χρωματων, ζωνες φωτισμου κτλ. Συνηθως οι OLED τηλεορασεις που ειναι κλειδωμενες σε 60 Hz εχουν αρκετη επεξεργαστικη ισχυη να κανουν το downscale ( 3:2). Επειδη ενα πανελ ειναι 60 Hz δεν σημαινει οτι ταινιες που ειναι γυρισμενες σε 24 frames per second θα φαινονται ασχημα. Εντελως φιλικα θεωρω πως η τελεια τηλεοραση δεν υπαρχει. Κατι κερδιζεις κατι χανεις. Πρεπει να κανεις υποχωρησεις αναγκαστικα. Και επειδη περασα απο παρομοια τηλεοραση με του OP πριν καταληξω σε oled, το βασικο χαρακτηριστικο πλεον για μενα ειναι το πανελ να ειναι oled. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2023 από Shyn 1
vangelis_k Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Marios Rios είπε Μόνο το Nba app δε παίζει από όσα διάβασα όντως! Αλλά δε με νοιάζει και πολύ Γενικά πιστεύεις καλή επιλογή? Το ότι θα καταργήσω ουσιαστικά το webos και θα τη κάνω android έχει μειονεκτήματα? Δηλαδή... Θα γίνει ακόμα καλύτερη η τηλεόραση ή κάπου χάνω κάπου κερδίζω? Επειδη εχω και lg και tcl τηλεορασειϛ θα σου ελεγα να χρησιμοποιειϛ το box για τιϛ εφαρμογεϛ που δεν εχει το webos, κυριωϛ ο browser σε συνδυασμο, με το magic remote τηϛ lg ειναι πολυ πιο χρηστικοϛ απο οποιαδηποτε υλοποιηση google tv. Απο εδω γραφω τωρα..
Marios Rios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, vangelis_k είπε Επειδη εχω και lg και tcl τηλεορασειϛ θα σου ελεγα να χρησιμοποιειϛ το box για τιϛ εφαρμογεϛ που δεν εχει το webos, κυριωϛ ο browser σε συνδυασμο, με το magic remote τηϛ lg ειναι πολυ πιο χρηστικοϛ απο οποιαδηποτε υλοποιηση google tv. Απο εδω γραφω τωρα.. Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι.... Μπορώ να συνδέσω ποντίκι και πληκτρολόγιο στη τηλεόραση χωρίς να βάλω το box που επέλεξα? Επίσης ποια είναι η γνώμη σου.... Το box που θα βάλω θα δείχνει πραγματικά 4Κ ή κάπου θα χάνει λίγο?
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Marios Rios είπε Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι.... Μπορώ να συνδέσω ποντίκι και πληκτρολόγιο στη τηλεόραση χωρίς να βάλω το box που επέλεξα? Πάρε κάτι τέτοιο, που θα σε εξυπηρετήσει καλύτερα. Πολύ πιο άνετο και συμμαζεμένο. Έχει και φως, για να βλέπεις τι πληκτρολογείς στο σκοτάδι. Βάζεις το usb στο box κι είσαι gg. https://www.e-shop.gr/savio-kw-03-rgb-illuminated-wireless-keyboard-tv-box-smart-tv-consoles-pc-p-PER.585959 1 ώρα πριν, Marios Rios είπε Επίσης ποια είναι η γνώμη σου.... Το box που θα βάλω θα δείχνει πραγματικά 4Κ ή κάπου θα χάνει λίγο? Σου απάντησα στο άλλο θέμα. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2023 από Mrs. Hyde
vangelis_k Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Marios Rios είπε Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι.... Μπορώ να συνδέσω ποντίκι και πληκτρολόγιο στη τηλεόραση χωρίς να βάλω το box που επέλεξα? Επίσης ποια είναι η γνώμη σου.... Το box που θα βάλω θα δείχνει πραγματικά 4Κ ή κάπου θα χάνει λίγο? Δεν εχω χρειαστει ποντικι και πληκτρολογιο στην lg, αφου εχει magic remote control και ελεγχω τα παντα απο αυτο. Για το box δεν μπορω να σου πω αφου δεν το εχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα