Gogotsa Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 18/10/2022 στις 2:23 ΜΜ, aligato1000 είπε Μπομπα!!!!!! Εκανες κινηση ματ!!!!!! Refresh rate 120 Hz θα βλεπεις σαν να εισαι μεσα στην ΤV. Και οσο για αυτους που τρεχουν για 8Κ τηλεοραση αστους να τρεχουν μονο οταν καταλαβουν οτι εχουν Refresh rate 60 Ηz θα καταλαβουν την πατατα που εκαναν...και σε αυτο το βιντεο σε slow motion βλεπεις την διαφορα .Καλη αγορα ελπιζω να εχεις καλο σταθεροποιητη τασης Δλδ οσοι εχουμε τηλεορασεις 60hz βλεπουμε οπως ειναι στο video αυτο απο πανω? χαχαχαχαχα...... Γιατι εγω που εχω 60hz tv, βλεπω οπως στο παραδειγμα που εχει για τα 240hz........... μη σου πω και λιγο καλυτερα, αναλογα ποσα mbits ειναι η κοπια που εχω. Ενα εχω να σου πω, οποιος εφτιαξε αυτο το video ειναι τουλαχιστον κλοουν. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2022 από Gogotsa 1
derr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Το βίντεο σωστό είναι αλλά δεν έχει σημασία για τις ταινίες, αφού γυρίζονται στα 24fps έτσι κι αλλιώς. 3 1
kallair Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 15 ώρες πριν, derr είπε Το βίντεο σωστό είναι αλλά δεν έχει σημασία για τις ταινίες, αφού γυρίζονται στα 24fps έτσι κι αλλιώς. Ακριβως. Για ταινιες που ειναι σχεδον ολες στα 24fps δεν χρειαζονται τα 120hz. Για μπάλα και gaming ομως, χρειαζονται. Στις 21/10/2022 στις 10:27 ΠΜ, Gogotsa είπε Δλδ οσοι εχουμε τηλεορασεις 60hz βλεπουμε οπως ειναι στο video αυτο απο πανω? χαχαχαχαχα...... Γιατι εγω που εχω 60hz tv, βλεπω οπως στο παραδειγμα που εχει για τα 240hz........... μη σου πω και λιγο καλυτερα, αναλογα ποσα mbits ειναι η κοπια που εχω. Ενα εχω να σου πω, οποιος εφτιαξε αυτο το video ειναι τουλαχιστον κλοουν. το βιντεο που εστειλαν τα παιδια, ειναι slow motion πώς φαινεται η εικονα κ ποσο περισσοτερη πληροφορια κ ομαλη κινηση εχεις οσο ανεβαινουν τα hz. Αν βαλεις διπλα διπλα ενα 60hz και ενα 120hz μονιτορ, φαινεται αμεσως η διαφορα της ομαλοτερης κινησης. 1
Marios Rios Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Στις 20/10/2022 στις 11:29 ΠΜ, aligato1000 είπε Ναι μια χαρα ειναι πολυ καλοι οι Vmark..απλα σου εστειλα το video για αν εχεις μια ιδεα...https://www.lg.com/gr/tileoraseis/lg-55qned826qb εχει και free sync για AMD καρτα γραφικων εαν εχεις σταθερο.Και μια δικη μου extra ασφαλεια να εχεις https://www.e-shop.gr/brennenstuhl-socket-with-on-off-switch-white-1508070-p-PER.586177 ωστε να την κλεινεις απο τον διακοπτη..και σε διαφορες υπερτασεις να την "τρωει" ο διακοπτης και na εχεις εξτρα ασφαλεια wifi γιατι και σε αναμονη οι τηλεορασεις "Δουλευουν"...... https://apkpure.com/brave-browser-private-ads-block/com.brave.browser θα σε σωσει απο διαφημισεις https://vanced.en.uptodown.com/android Youtube χωρις διαφημισεις Ευχαριστώ για τις δύο εφαρμογές! Το vanced το έχω στο κινητό.... Δεν ήξερα ότι μπορώ να το βάλω και στη Tv! Να είσαι καλά "Σταθερό"... Εννοείς Η/Υ? Δεν έχω... Όσο για την έξτρα ασφάλεια που προτείνεις.... Δεν κατάλαβα ακριβώς σε τι βοηθάει που δεν με καλύπτει ο σταθεροποιητής 😕 Αν θες ανέλυσε το μου Ευχαριστώ θερμά για όλα
aligato1000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 10 ώρες πριν, kallair είπε Ακριβως. Για ταινιες που ειναι σχεδον ολες στα 24fps δεν χρειαζονται τα 120hz. Για μπάλα και gaming ομως, χρειαζονται. το βιντεο που εστειλαν τα παιδια, ειναι slow motion πώς φαινεται η εικονα κ ποσο περισσοτερη πληροφορια κ ομαλη κινηση εχεις οσο ανεβαινουν τα hz. Αν βαλεις διπλα διπλα ενα 60hz και ενα 120hz μονιτορ, φαινεται αμεσως η διαφορα της ομαλοτερης κινησης. Στις 21/10/2022 στις 10:27 ΠΜ, Gogotsa είπε Δλδ οσοι εχουμε τηλεορασεις 60hz βλεπουμε οπως ειναι στο video αυτο απο πανω? χαχαχαχαχα...... Γιατι εγω που εχω 60hz tv, βλεπω οπως στο παραδειγμα που εχει για τα 240hz........... μη σου πω και λιγο καλυτερα, αναλογα ποσα mbits ειναι η κοπια που εχω. Ενα εχω να σου πω, οποιος εφτιαξε αυτο το video ειναι τουλαχιστον κλοουν. Φιλε καταρχην ΜΗΝ βιαζεσαι και προδιδεις το οτι δεν ξερεις και γραφεις για να γραφεις το Vιdeo einai Sλow motion...και για να στο αποδειξω ...το τι βλεπεις me τη λαμπα που εχεις φως και αυτη την στιγμη που γραφω την κοιτας και αυτη αναβοσβηνει 60 φορες το δευτερολεπτο αλλα ειναι τοσο γρηγορα που το ανθωπινο ματι δεν το πιανει. Ενα βιντεο για να το καταλαβεις το παρακατω. Επισης και 1000 Κ να πανε οι τηλεορασεις και 5000 ΗZ to ανθρωπινο ματι πιανει μεχρι εναν ορισμενο αριθμο μεγαπιξελ και εαν αριθμο Hz που και αποδεικνυεται και απο τα λεγομενα σου οπου δεν καταλαβαινεις την διαφορα. Απλα στο εξηγω με την ενοια λιγο του φωτος για αν το καταλαβεις. Τελος ΟΤΙ τηλεοραση και να παρεις και δεις στο Skroutz στις 50 ιντσες απο 350-700 ευρω στα 60 Ηz ΤΟ ΙΔΙΟ Βλεπεις απλα αλαζει το μαρκετινγ και πως το πουλανε....Παλια για να πουλησουν συνδεαν κατι τηλεορασεις με θυρα scart και αλλες με HDMI... αυτα φιλικα και οποιος εχει να προσθεσει κατι πολυ ευχαριστως. επ Παρακατω παραθετω εναν πινακα για τα Refresh Rate 1
Marios Rios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Στις 20/10/2022 στις 11:29 ΠΜ, aligato1000 είπε Ναι μια χαρα ειναι πολυ καλοι οι Vmark..απλα σου εστειλα το video για αν εχεις μια ιδεα...https://www.lg.com/gr/tileoraseis/lg-55qned826qb εχει και free sync για AMD καρτα γραφικων εαν εχεις σταθερο.Και μια δικη μου extra ασφαλεια να εχεις https://www.e-shop.gr/brennenstuhl-socket-with-on-off-switch-white-1508070-p-PER.586177 ωστε να την κλεινεις απο τον διακοπτη..και σε διαφορες υπερτασεις να την "τρωει" ο διακοπτης και na εχεις εξτρα ασφαλεια wifi γιατι και σε αναμονη οι τηλεορασεις "Δουλευουν"...... https://apkpure.com/brave-browser-private-ads-block/com.brave.browser θα σε σωσει απο διαφημισεις https://vanced.en.uptodown.com/android Youtube χωρις διαφημισεις Γεια σου αδερφέ!!!! Τελικά πήρα τη 55QNED826QB!!! Πώς κατεβάζω το Vanced που πρότεινες? Σε ένα άλλο θέμα που άνοιξα μου λέει ένα παλικάρι ότι για να κάνω κάτι τέτοιο πρέπει να έχω android tv
aligato1000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Marios Rios είπε Γεια σου αδερφέ!!!! Τελικά πήρα τη 55QNED826QB!!! Πώς κατεβάζω το Vanced που πρότεινες? Σε ένα άλλο θέμα που άνοιξα μου λέει ένα παλικάρι ότι για να κάνω κάτι τέτοιο πρέπει να έχω android tv Ή android tv ή android tablet ή μπορείς από το κινητό σου να στείλεις στην τηλεόραση..https://youtubevanced.com/. Ή μπορείς εάν γίνεται από τον browser brave να δεις και ταινία που μπλοκάρει τις διαφημίσεις...η τηλεόραση δεν θα φτάσει ποτέ τα android tablet...
Marios Rios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 47 λεπτά πριν, aligato1000 είπε Ή android tv ή android tablet ή μπορείς από το κινητό σου να στείλεις στην τηλεόραση..https://youtubevanced.com/. Ή μπορείς εάν γίνεται από τον browser brave να δεις και ταινία που μπλοκάρει τις διαφημίσεις...η τηλεόραση δεν θα φτάσει ποτέ τα android tablet... Κάτσε αγορινα μου γιατί μπερδεύτηκα... Βοήθησέ με λίγο... Εγώ τώρα που πήρα αυτή τη τηλεόραση ουσιαστικά τη πάτησα ή μου φαίνεται? Γιατί δε λέω τρομερή είναι γενικά, αλλά άμα δε μπορώ να κατεβάσω και καμία σοβαρή εφαρμογή έφαγα ήττα!!!
aligato1000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 40 λεπτά πριν, Marios Rios είπε Κάτσε αγορινα μου γιατί μπερδεύτηκα... Βοήθησέ με λίγο... Εγώ τώρα που πήρα αυτή τη τηλεόραση ουσιαστικά τη πάτησα ή μου φαίνεται? Γιατί δε λέω τρομερή είναι γενικά, αλλά άμα δε μπορώ να κατεβάσω και καμία σοβαρή εφαρμογή έφαγα ήττα!!! Πρωτον δεν έστειλες κάνα μύνημα για να δούμε ποια τηλεόραση από κάποιες επιλογές να διαλέξεις. .Δεύτερον ούτε καν...εδώ και καλά android tv πάνω από 800 ευρώ θες και δεν είναι 100 hz όπως η δικιά σου.Και τρίτον όταν μετά από καιρό μπορεί να μην δέχεται in update η να μην μπορείς να παίξεις κάποιες εφαρμογές..μια την πληρωσαΟταν όμως κολυμπήσεις καινά playstation ή κάνα PC με γαμάτη κάρτα γραφικών και παίζεις κάνα call of duty σε 55ιντσες με 120 Hz.εκει θα δεις την αξία της..Το προβλήματα κι λύνεται με ένα καλό android box και σύνδεση τηλεόρασης με καλώδιο..για καλύτερες ταχύτητες. 1 λεπτό πριν, aligato1000 είπε Πρωτον δεν έστειλες κάνα μύνημα για να δούμε ποια τηλεόραση από κάποιες επιλογές να διαλέξεις. .Δεύτερον ούτε καν...εδώ και καλά android tv πάνω από 800 ευρώ θες και δεν είναι 100 hz όπως η δικιά σου.Και τρίτον όταν μετά από καιρό μπορεί να μην δέχεται κανα update η να μην μπορείς να παίξεις κάποιες εφαρμογές θα αναρωτιέται τι την Πληρωσα Όταν όμως κουμπωσεις καινά playstation ή κάνα PC με γαμάτη κάρτα γραφικών και παίζεις κάνα call of duty σε 55ιντσες με 120 Hz.εκει θα δεις την αξία της..Το προβλήματακι λύνεται με ένα καλό android box και σύνδεση τηλεόρασης με καλώδιο..για καλύτερες ταχύτητες.
vangelis_k Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Marios Rios είπε Κάτσε αγορινα μου γιατί μπερδεύτηκα... Βοήθησέ με λίγο... Εγώ τώρα που πήρα αυτή τη τηλεόραση ουσιαστικά τη πάτησα ή μου φαίνεται? Γιατί δε λέω τρομερή είναι γενικά, αλλά άμα δε μπορώ να κατεβάσω και καμία σοβαρή εφαρμογή έφαγα ήττα!!! Αν εισαι ευχαριστημενοϛ, μην το σκεφτεσαι καθολου. Το θεμα των εφαρμογων λυνεται με ενα android box ή chromecast. Παντωϛ και σε android tv που εχω εγκατεστησα το vanced yt αλλα δεν παιζει, εμφανιζει μια οθονη κινητου στην ουσια που δεν μπορειϛ να δειϛ τπτ σε full screen. Οπωϛ το εβαλα ετσι το εβγαλα!
Marios Rios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 18 ώρες πριν, aligato1000 είπε Πρωτον δεν έστειλες κάνα μύνημα για να δούμε ποια τηλεόραση από κάποιες επιλογές να διαλέξεις. .Δεύτερον ούτε καν...εδώ και καλά android tv πάνω από 800 ευρώ θες και δεν είναι 100 hz όπως η δικιά σου.Και τρίτον όταν μετά από καιρό μπορεί να μην δέχεται in update η να μην μπορείς να παίξεις κάποιες εφαρμογές..μια την πληρωσαΟταν όμως κολυμπήσεις καινά playstation ή κάνα PC με γαμάτη κάρτα γραφικών και παίζεις κάνα call of duty σε 55ιντσες με 120 Hz.εκει θα δεις την αξία της..Το προβλήματα κι λύνεται με ένα καλό android box και σύνδεση τηλεόρασης με καλώδιο..για καλύτερες ταχύτητες. Εδώ μαζί ήμασταν και μου είπες ότι έκανα κίνηση ματ με την επιλογή αγορίνα μου Αλλά όπως τα λες μια χαρά επιλογή έκανα σε ευχαριστώ... Τώρα όσο έχει να κάνει για android box... Να πάρω το Chromecast Ultra καλύτερα? Τι λες? Το θέμα είναι θα παίζει σε πραγματικές αναλύσεις ή θα χάνει? 17 ώρες πριν, vangelis_k είπε Αν εισαι ευχαριστημενοϛ, μην το σκεφτεσαι καθολου. Το θεμα των εφαρμογων λυνεται με ενα android box ή chromecast. Παντωϛ και σε android tv που εχω εγκατεστησα το vanced yt αλλα δεν παιζει, εμφανιζει μια οθονη κινητου στην ουσια που δεν μπορειϛ να δειϛ τπτ σε full screen. Οπωϛ το εβαλα ετσι το εβγαλα! Σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή! Πες μου και εσύ τη γνώμη σου για chromecast ultra... Θα παίζει σε υψηλές αναλύσεις ή όπως και να χει θα χάνει λίγο επειδή θα στέλνω από κινητό?
aligato1000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Marios Rios είπε Εδώ μαζί ήμασταν και μου είπες ότι έκανα κίνηση ματ με την επιλογή αγορίνα μου Αλλά όπως τα λες μια χαρά επιλογή έκανα σε ευχαριστώ... Τώρα όσο έχει να κάνει για android box... Να πάρω το Chromecast Ultra καλύτερα? Τι λες? Το θέμα είναι θα παίζει σε πραγματικές αναλύσεις ή θα χάνει? Σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή! Πες μου και εσύ τη γνώμη σου για chromecast ultra... Θα παίζει σε υψηλές αναλύσεις ή όπως και να χει θα χάνει λίγο επειδή θα στέλνω από κινητό? Πρωτον δεν μου είπες ότι πχ θα κατεβάσεις third party apps και νόμιζα ότι με αυτές της Τηλεόρασης θα είσαι καλυμμένος.. και δευτερον όλοι ξέρουν ότι η smart tv απογειώνεται με ένα καλό android box. Στο μέλλον η τηλεόραση σου και θα έχει αξία και έχει και ποιότητα εικόνας λόγο Hz .Εγώ είχα ένα android box το είχα πάρει κάνα 70αρι αλλά το έβαλα άλλο τροφοδοτικό και το έκαψα. Κοίτα αυτό ποιο πάνω.. Netflix και άλλα που έχει θα παίζουν από την Τηλεόραση..εσύ θες για third party apps..αλλά δεν έχω καταλάβει τι άλλο θες από την tv..δοκίμασες να κατεβάσεις κάτι..? Στο βίντεο δείχνει για το Xiaomi mi box που παίζει και 4k πραγματικά βίντεο αλλά να ξέρεις θέλει σύνδεση με καλώδιο αλλιως θα θολώνει...* Συγνώμη εάν δεν κατάλαβα για την ΤV και σε πήρα στο λαιμό μου..αλλά επειδή είδα και αλλού να κοκορευονται για κάτι 700αρες σε τηλεόραση βκαι τελικά να την πατάνε με με να βλέπουν με upscaling software και όχι με πραγματικά Hz όπως η δικιά σου..
vangelis_k Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Marios Rios είπε Σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή! Πες μου και εσύ τη γνώμη σου για chromecast ultra... Θα παίζει σε υψηλές αναλύσεις ή όπως και να χει θα χάνει λίγο επειδή θα στέλνω από κινητό? Κοιτα το συγκεκριμενο ειναι μονο για streaming απο κινητο, αν θεϛ να παιρνει και εφαρμογεϛ θα κοιταξειϛ για chromecast with goole tv. Προσωπικα δεν το εχω αλλα επειδη ειχα καποια στιγμη ενδιαφερθει, ειχα διαβασει πολυ καλεϛ κριτικεϛ!
Marios Rios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, aligato1000 είπε Πρωτον δεν μου είπες ότι πχ θα κατεβάσεις third party apps και νόμιζα ότι με αυτές της Τηλεόρασης θα είσαι καλυμμένος.. και δευτερον όλοι ξέρουν ότι η smart tv απογειώνεται με ένα καλό android box. Στο μέλλον η τηλεόραση σου και θα έχει αξία και έχει και ποιότητα εικόνας λόγο Hz .Εγώ είχα ένα android box το είχα πάρει κάνα 70αρι αλλά το έβαλα άλλο τροφοδοτικό και το έκαψα. Κοίτα αυτό ποιο πάνω.. Netflix και άλλα που έχει θα παίζουν από την Τηλεόραση..εσύ θες για third party apps..αλλά δεν έχω καταλάβει τι άλλο θες από την tv..δοκίμασες να κατεβάσεις κάτι..? Στο βίντεο δείχνει για το Xiaomi mi box που παίζει και 4k πραγματικά βίντεο αλλά να ξέρεις θέλει σύνδεση με καλώδιο αλλιως θα θολώνει...* Συγνώμη εάν δεν κατάλαβα για την ΤV και σε πήρα στο λαιμό μου..αλλά επειδή είδα και αλλού να κοκορευονται για κάτι 700αρες σε τηλεόραση βκαι τελικά να την πατάνε με με να βλέπουν με upscaling software και όχι με πραγματικά Hz όπως η δικιά σου.. Καταρχάς μη ζητάς συγνώμη και δε με πήρες στο λαιμό σου αδερφέ εννοείται! Κατα δεύτερον όχι δεν έχω κατεβάσει τίποτα γιατί απλά δεν έχω ιδέα τι μπορώ να κάνω με τη τηλεόραση... Μπήκα στις εφαρμογές και δεν έχω ιδέα τι να κατεβάσω! Τι προτείνεις πχ? Τρίτον άρα καταλήγουμε σε android box? Και θεωρείς καλό το xiaomi? 6 ώρες πριν, vangelis_k είπε Κοιτα το συγκεκριμενο ειναι μονο για streaming απο κινητο, αν θεϛ να παιρνει και εφαρμογεϛ θα κοιταξειϛ για chromecast with goole tv. Προσωπικα δεν το εχω αλλα επειδη ειχα καποια στιγμη ενδιαφερθει, ειχα διαβασει πολυ καλεϛ κριτικεϛ! Αυτό που λες είναι android box? Έχω μπερδευτεί χαχαχχα Τελικά παιδιά τι είναι καλύτερο να πάρω για να έχω και όποια εφαρμογή θέλω και αναλύσεις 4κ και να απογειώσω γενικότερα τη τηλεόραση? -----edit----- Τελικά έψαξα και θα καταλήξω στο Mecool TV Box KM2 Plus! Νομιζω είναι ακριβώς αυτό που χρειάζομαι! Γνώμες? Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2023 από Marios Rios
aligato1000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, Marios Rios είπε Καταρχάς μη ζητάς συγνώμη και δε με πήρες στο λαιμό σου αδερφέ εννοείται! Κατα δεύτερον όχι δεν έχω κατεβάσει τίποτα γιατί απλά δεν έχω ιδέα τι μπορώ να κάνω με τη τηλεόραση... Μπήκα στις εφαρμογές και δεν έχω ιδέα τι να κατεβάσω! Τι προτείνεις πχ? Τρίτον άρα καταλήγουμε σε android box? Και θεωρείς καλό το xiaomi? Αυτό που λες είναι android box? Έχω μπερδευτεί χαχαχχα Τελικά παιδιά τι είναι καλύτερο να πάρω για να έχω και όποια εφαρμογή θέλω και αναλύσεις 4κ και να απογειώσω γενικότερα τη τηλεόραση? -----edit----- Τελικά έψαξα και θα καταλήξω στο Mecool TV Box KM2 Plus! Νομιζω είναι ακριβώς αυτό που χρειάζομαι! Γνώμες? Σωστά είναι και το μόνο certified Netflix και τα άλλα .... αλλά όπως είδες πχ κάποια εφαρμογή δεν παίζει όπως το NBA app..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα