Mhtsian Manwlopoulos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα καλησπέρα! Μετά από 6 χρόνια με μια 43αρα F&U η οποια αποδειχθηκε ΤΕΡΑΣ αντοχης (απειρες ωρες σε Netflix & PS4) ηρθε η ωρα για το upgrade! Να τονισω οτι ειμαι εντελως ασχετος, οποτε οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν καλοδεχουμενη! *Στο προηγουμενο σπιτι, λογω ελλειψης χωρου η αποσταση ηταν λιγοτερη απο 2 μετρα. *Στον νέο χώρο η απόσταση θα είναι μαξ στα 3,5 μέτρα, η μπορεί και λιγότερη, δεν έχω αποφασίσει ακόμα καθώς υπάρχει αρκετός χώρος και μπορώ να τον διαμορφώσω όπως προκύψει. Γιαυτο σκεφτόμουν να παω κατευθείαν σε μια 65αρα. *Στα (πολυ) μελλοντικά σχέδια βρίσκεται και η αγορά ενός PS5. Παρακάτω βρίσκεται ένα ερωτηματολόγιο που είχε φτιάξει ο @heavyrain πριν καποια χρόνια! Ειλικρινά θα προτιμούσα να πάρω μια "καλή" 65αρα, αλλά αν έχετε κάποια αντιπρόταση σε 55" η 58" η 60" με καλύτερη τεχνολογία πχ, θα κάνω αυτή την "θυσία" ως προς τις ίντσες! Διαθέσιμο budget: Μαξ 750 ευρω! Απόσταση και γωνία θέασης: μεταξύ 2.5 και 3.5 μέτρων Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες: Streemio, netflix, Disney+), gaming: PS4 κυριως, ισως μελλοντικη αγορα PS5 προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters "): 65" Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: κανέναν ευτυχώς! Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): Smart, ειδανικά θα ήθελα HDMI 2.1, και δυνατότητα AirPlay Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Σήμερα σε γνωστη αλυσίδα μου πρότειναν αυτή σε προσφορά, στα 660 ευρώ. https://www.skroutz.gr/s/28492256/Sony-Smart-Τηλεόραση-65-4K-UHD-LED-KD-65X80J-HDR-2021.html?from=account_favorites Εγώ με δικό μου ψάξιμο είχα βρει αυτή που με ενδιέφερε αρκετά: https://www.skroutz.gr/s/30875729/Hisense-Smart-Τηλεόραση-65-4K-UHD-QLED-65A7GQ-HDR-2021.html?from=account_favorites#specs Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): Κανένα! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας, για το οποιοδήποτε σχόλιο προκύψει, και συγγνώμη που δημιούργησα ένα ακόμα θέμα! 🤩
andreaspA Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Και εγω το ιδιο ψάχνω για έναν φιλο. 65αρα τηλεοραση. Και εγω το ιδιο ψάχνω για έναν φιλο. 65αρα τηλεοραση.
Mhtsian Manwlopoulos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, andreaspA είπε Και εγω το ιδιο ψάχνω για έναν φιλο. 65αρα τηλεοραση. Και εγω το ιδιο ψάχνω για έναν φιλο. 65αρα τηλεοραση. Και; Έχετε τίποτα υπόψην σας; Έχετε βρει κάτι αξιόλογο:
andreaspA Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Mhtsian Manwlopoulos είπε Και; Έχετε τίποτα υπόψην σας; Έχετε βρει κάτι αξιόλογο: Ολες οι τηλεορασεις αξιολογες ειναι πια. Αναλογα τα λεφτα που θελεις. Κοιταω κατι samsung στα 900€ αλλα δεν εχω καταληξει σε κατι συγκεκριμενο. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2022 από andreaspA 1
HALF EVIL Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Αν βρεις κάποια full array να την προτιμήσεις, έστω και αν είναι λίγο πιο ακριβή. 1
Mhtsian Manwlopoulos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 12 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Αν βρεις κάποια full array να την προτιμήσεις, έστω και αν είναι λίγο πιο ακριβή. Καλημέρα και σε ευχαριστώ παρά πολύ για την απάντηση σου! Βρήκα αυτή που έχει όλα αυτά που θέλω, όποτε είναι η επικρατέστερη για την ώρα! https://www.skroutz.gr/s/28859811/Sony-Smart-Τηλεόραση-65-4K-UHD-LED-XR-65X90J-HDR-2021.html?from=sku_spec_variations 1
andreaspA Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 16 λεπτά πριν, Mhtsian Manwlopoulos είπε Καλημέρα και σε ευχαριστώ παρά πολύ για την απάντηση σου! Βρήκα αυτή που έχει όλα αυτά που θέλω, όποτε είναι η επικρατέστερη για την ώρα! https://www.skroutz.gr/s/28859811/Sony-Smart-Τηλεόραση-65-4K-UHD-LED-XR-65X90J-HDR-2021.html?from=sku_spec_variations Που την βρήκες?
Mhtsian Manwlopoulos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, andreaspA είπε Που την βρήκες? Σε ένα μαγαζί στην Πεύκη, κατόπιν παραγγελίας βέβαια. μόλις μίλησα μαζί τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα