algox Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω στα χέρια μου το iphone 14 pro max 1tb το οποίο το αγόρασα από Ελληνικό κατάστημα και είναι ακόμη σφραγισμένο. Πριν το παραγγείλω μου είπαν πως ότι κομμάτια έχουν είναι Αμερικανικά δηλαδή έχουν μόνο esim. Ε σαν πρώτη απάντηση είπα οκ.Δε θα μπω στη διαδικασία πως τα παρέλαβαν είναι δικό τους θέμα. Το έψαξα λίγο καθώς μου δημιουργήθηκαν κάποιες σκέψεις και πήρα στην Apple τηλέφωνο και μου είπαν πως είναι μια χαρά το τηλ, νόμιμο κλπ κλπ(έδωσα το S/N και IMEI)αλλά μου είπαν το εξής. Ότι πχ αν πάθει κάτι ενδεχομένως μπορεί να μην επισκευαστεί στην Ελλάδα και στην χειρότερη περίπτωση να πάει Αμερική. Αυτό με έβαλε σε κάποιους ενδοιασμούς και κάποιες σκέψεις. Πήρα τηλ στο μαγαζί που το αγόρασα και μου λένε αν πάθει κάτι ή στο φτιάχνουμε εμείς ή πάει στην Apple. Μου λέει πως αν θέλεις στείλτο πίσω και σου στέλνω τα χρήματα.Τώρα η ερώτηση μου είναι η εξής,εσείς θα το κρατούσατε;μήπως τελικά είναι καλύτερο να έχει μόνο esim;γιατί στο μέλλον ίσως να είναι όλα τα κινητά έτσι. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2022 από algox
Fulgore Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Σωστά σου απάντησαν. Αλλη κατασκευή σε κάποια εξαρτήματα εχουν τα Αμερικάνικα και άλλη τα Ευρωπαικά. Σωστά σου απάντησε και το κατάστημα περι εγγυησης. Απο εκει και πέρα δεν εχει και πολύ νόημα τι θα έκανε ο καθένας απο εμας. Σιγουρα η πλειοψηφια θα σου έλεγε οτι δεν θα έδινε τόσα χρήματα για κινητο, ποσο μάλλον με εγγύηση Αμερικής. Αυτο εσυ θα το κρίνεις, οπως έκρινες και το ποια έκδοση ήθελες να πάρεις(1T).
CheOnWeb Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 9 minutes ago, algox said: εσείς θα το κρατούσατε; ΟΧΙ 9 minutes ago, algox said: αν πάθει κάτι ενδεχομένως μπορεί να μην επισκευαστεί στην Ελλάδα και στην χειρότερη περίπτωση να πάει Αμερική. 9 minutes ago, algox said: μου λένε αν πάθει κάτι ή στο φτιάχνουμε εμείς ή πάει στην Apple. ΟΧΙΙΙΙΙ 11 minutes ago, algox said: Μου λέει πως αν θέλεις στείλτο πίσω και σου στέλνω τα χρήματα. ΝΑΙ 2 1
algox Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ναι σίγουρα με δικιά μου κρίση έγινε αλλά αυτά τα ερωτήματα τα είχα εφόσον μου ήρθε το τηλέφωνο. Να πω πως και μου κάνανε και δώρο, θήκη,τζαμάκι καθώς και φορτιστή άλλα όλα αυτά σίγουρα δεν αναιρούν τα υπόλοιπα Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2022 από algox 1
kormos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 33 λεπτά πριν, algox είπε Έχω στα χέρια μου το iphone 14 pro max 1tb το οποίο το αγόρασα από Ελληνικό κατάστημα και είναι ακόμη σφραγισμένο. Πριν το παραγγείλω μου είπαν πως ότι κομμάτια έχουν είναι Αμερικανικά δηλαδή έχουν μόνο esim. Ε σαν πρώτη απάντηση είπα οκ.Δε θα μπω στη διαδικασία πως τα παρέλαβαν είναι δικό τους θέμα. Το έψαξα λίγο καθώς μου δημιουργήθηκαν κάποιες σκέψεις και πήρα στην Apple τηλέφωνο και μου είπαν πως είναι μια χαρά το τηλ, νόμιμο κλπ κλπ(έδωσα το S/N και IMEI)αλλά μου είπαν το εξής. Ότι πχ αν πάθει κάτι ενδεχομένως μπορεί να μην επισκευαστεί στην Ελλάδα και στην χειρότερη περίπτωση να πάει Αμερική. Αυτό με έβαλε σε κάποιους ενδοιασμούς και κάποιες σκέψεις. Πήρα τηλ στο μαγαζί που το αγόρασα και μου λένε αν πάθει κάτι ή στο φτιάχνουμε εμείς ή πάει στην Apple. Μου λέει πως αν θέλεις στείλτο πίσω και σου στέλνω τα χρήματα.Τώρα η ερώτηση μου είναι η εξής,εσείς θα το κρατούσατε;μήπως τελικά είναι καλύτερο να έχει μόνο esim;γιατί στο μέλλον ίσως να είναι όλα τα κινητά έτσι. Από τα γραφόμενα σου το αγόρασες από "παραμάγαζο" (αυτά που λέμε πάντα...) και όχι από ελληνική αλυσίδα ή εισαγωγέα κλπ. Στη θέση σου δεν θα το κρατούσα καν. Εφόσον γίνεται δεκτό και από αυτούς, γύρισε το και ψώνισε ένα Ελληνικό! Μφχ 1
Fulgore Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 28 λεπτά πριν, algox είπε Ναι σίγουρα με δικιά μου κρίση έγινε αλλά αυτά τα ερωτήματα τα είχα εφόσον μου ήρθε το τηλέφωνο. Να πω πως και μου κάνανε και δώρο, θήκη,τζαμάκι καθώς και φορτιστή άλλα όλα αυτά σίγουρα δεν αναιρούν τα υπόλοιπα Μια ερώτηση μονο θα κάνω που ψιλο απαντάει και στο τελευταιο σχόλιο περι Ελληνικου. Σε τι τιμή το πήρες απο το συγκεκριμένο μαγαζι? Ελλάδα απο τις μεγάλες αλυσιδες ξεκινάει απο τα 2280ευρώ..... Να δω αν η χρηματική διαφορά ειναι μεγάλη δηλαδη, γιατι αν ειναι μικρη, προφανως δεν αξιζει. 1
algox Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Η τιμή ήταν 250€ παρακάτω. Πάντως,προ λίγου το θέμα έκλεισε καθώς επέστρεψα την συσκευή και μου επιστράφηκε ολόκληρο το ποσό. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας μάγκες! 1
Tasos19s Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Αφού το επέστρεψες τέλος καλό όλα καλά Το θέμα με τα αμερικανικά είναι ότι δεν μπορούν να τα φτιάξουν εδώ στην Ευρώπη γιατί έχουν άλλη μητρική Ειναι διαφορετικά μοντελα esim έχουν και τα ευρωπαϊκά επειδή ρώτησες αλλά εδώ έχουν επίσης και φυσική sim το μόνο θέμα που μπορεί να έχει κάποιος είναι η εγγύηση που αν έρθει η ώρα τρέχα γύρευε μετα αν χρειαστεί να το πουλήσεις μπορεί να δυσκολευτείς γιατί εδώ ακόμα δεν έχει περπατήσει η φιλοσοφία της esim
CheOnWeb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 26 minutes ago, algox said: Η τιμή ήταν 250€ παρακάτω. Με τόσα παίρνεις 14 Pro Max με 512GB από επίσημο, με φυσική και eSIM, με 1+1 χρόνο εγγύηση, με το service δίπλα στα πόδια σου και γενικά, με το κεφάλι σου ήσυχο. Σου είναι απαραίτητο το 1TB;
algox Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Ναι καθώς ασχολούμαι με φωτογραφίες επεξεργασία και παρόμοια
geomrk Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Αναρωτησου ολα τα χρονια που χρησιμοποιεις κινητα ποσες φορες σου εχει χρειαστει καποιο service, και ζυγισε το ρισκο
lemonia74 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα. όταν το προϊόν είναι Apple και έχει εγγύηση, φτιάχνεται παντού!! Εγώ έχω πάρει υπολογιστές και κινητά της Apple από Αμερική και δεν είχα ποτέ πρόβλημα ούτε στην εγγύηση ούτε σε επισκευή ούτε πουθενά!!!
algox Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, lemonia74 είπε Καλησπέρα. όταν το προϊόν είναι Apple και έχει εγγύηση, φτιάχνεται παντού!! Εγώ έχω πάρει υπολογιστές και κινητά της Apple από Αμερική και δεν είχα ποτέ πρόβλημα ούτε στην εγγύηση ούτε σε επισκευή ούτε πουθενά!!! Φύλαγε τα ρούχα σου λέει. Μου επέστρεψαν όλα τα χρήματα και το παρείγγειλα από Κωτσόβολο να έχω το κεφάλι μου ήσυχο
Tasos19s Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Οι αμερικανικές συσκευές δεν έχουν εγγύηση εδώ Εχουν μέσα διαφορετική μητρική η οποία δεν έρχεται στην Ευρώπη επίσημα Το ίδιο και μητρική για Κίνα. Είναι διαφορετική
kormos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 27 λεπτά πριν, algox είπε Φύλαγε τα ρούχα σου λέει. Μου επέστρεψαν όλα τα χρήματα και το παρείγγειλα από Κωτσόβολο να έχω το κεφάλι μου ήσυχο Την καλύτερη κίνηση (θεωρητικά) έκανες 🙂 Θα μπορούσες να το παραγγείλεις και από iStorm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα