Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω 938 σελιδες (ακριβως :) ) πουεκτυπωσα για ενα τεχνικο εγχειριδιο και πρεπει με καποιο τροπο να τις "δεσω". Θα πρεπει να τις εχω σε χορο χωρις ιντερνετ κομπιουτερ οποτε δε γινεται αλλιως (επιπροσθετα δεν ειμαι ο pdf τυπος αλλα του βιβλιου)

εχει κανεις καμμια ιδεα με χαμηλο κοστος; υπαρχει κανενα πλαστικο σπιραλ να κανει δουλεια;

Αθηνα ειμαι αν εχει κανεις να προτινει μαγαζι...

Δημοσ.

βασικα ηδη περιπου αυτο κανω : βγαζω εξω πραγματα που μαλλον δε θα χρησιμοποιησω μπας και γλιτωσω 100 σελιδες και παω στις 800

αλλα δε ξερω αν μπορει σπιραλ να διαχειριστει  400 σελιδες (να το κανω 2 τευχη γιατι παραπανω δε θα βολεψει πρακτικα)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vamvakoolas είπε

βασικα ηδη περιπου αυτο κανω : βγαζω εξω πραγματα που μαλλον δε θα χρησιμοποιησω μπας και γλιτωσω 100 σελιδες και παω στις 800

αλλα δε ξερω αν μπορει σπιραλ να διαχειριστει  400 σελιδες (να το κανω 2 τευχη γιατι παραπανω δε θα βολεψει πρακτικα)

περφορατερ και σε κλασερ ;

Δημοσ.

ουτε κλασερ γινεται ουτε μπρος πισω λογω φυσης εργασιας...

συναδελφος μου εδειξε βιαστικα ενα πραγμα που εκανε σα μεταλλικο σπιραλ ενω ενας αλλος με ενα τροπο τα επιασε στη γωνια με κατι μεταλλικο αλλα αυτος ο τροπος δε μου αρεσει (σκιστουν σελιδες)

Δημοσ.

Μιλαμε για σχεδον 2 δεσμιδες Α4, βαρος 5 κιλα. Δε νομιζω οτι υπαρχει δεσιμο που μπορει να σηκωσει τετοιο πραγμα. Μαλλον η καταλληλοτερη λυση ειναι 2 κλασερ. 

Δημοσ.

Κάνε 4 τεύχη ενωμένα με σπιράλ και απλά αποθήκευε τα όλα μαζί. Δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Πρόβλημα πρακτικότητας θα προκύπτει πιο πολύ όταν θα προσπαθείς να βρεις μία σελίδα και θα πρέπει να κρατάς όλο αυτό το βάρος στα χέρια σου.

Επίσης όπως ειπώθηκε και πριν, αν είναι εκτυπωμένα μπρος πίσω πέφτει το μέγεθος στο μισό.

Επίσης αν βολεύει να γίνει λίγο μικρότερο το μέγεθος της γραμματοσειράς πάλι γλυτώνεις πολλές σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

το γραφω γιατι ηδη πηγα σε 2 φωτοτυπαδικα και αρχισαν περι ραψιμο ή κολλα κτλ...

Πως θα κολλησουν μονοφυλλα???? Εκτος αν το κανουν ψαροκολλητο σαν μπλοκ αλλα εκει θα το ανοιγεις και θα φευγουν οι σελιδες. Για ραφτο δεν το συζηταμε, τι ακριβως θα ραψουν στο μονοφυλλο;; που θα βρουν ραχη να ραψουν;;; Σπιραλ πολλα τευχη ή διπλης οψης εκτυπωση (ειναι και ποιο οικολογικο) ειναι η λυση

Επεξ/σία από kremidi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να τις έχεις όλες σε ένα τόμο; Κάνε 3 τόμους από 300 σελίδες. Και στο διάβασμα πιο πολύ βολεύει ένα πιο λεπτό βιβλίο.
Αν θες 900 σελίδες μαζί μπορούν να σου κάνουν 2 τρύπες και να περάσεις ένα σύρμα.

Επεξ/σία από Ison_

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...