Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, δε θελω flame κλπ εδω πέρα, απλα εχω μια απορία.

γνωρίζει κανένας πότε θα σταματήσει το υποχρεωτικό rapid test για τους ανεμβολίαστους?

καλεσα στην αστυνομία δεν γνωρίζουν μου λενε κάλεσε ΕΟΔΥ καλώ, δε ξερουν..

η ειρωνία είναι οτι απο γνωστους και φιλους ακουω πως ΔΕΝ καναν εδω και 2 μηνες ραπιντ καθολου, αλλα επειδή εγώ δουλευω σε μεγάλη εταιρία τα ελέγχουν στο λογιστήριο και αν δεν κανω δεν μπορώ να δουλέψω..

επαναλαμβάνω, δε το ανοιξα για flame ή για διαμάχες εμβολιασμένων - ανεμβολίαστων, θα ηθελα απλα να ενημερωθώ εγώ και προφανώς πολλοί άλλοι συμφορουμήτες με το τι προβλέπετε απο τη κυβέρνηση, ΑΝ γνωρίζει κάποιος φυσικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε θα καταργηθει ποτε, ηρθαν για να μεινουν, ειναι το τιμημα της "ανυπακοης" σου

Επεξ/σία από GrKata
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Allan-Wake είπε

οταν θα κανεις το εμβολιο

που να μην το έγραφα κιόλας

1 ώρα πριν, ΠάρηςΓ είπε

Θα δειξει αλλα σε πολλες εταιριες δε ζητανε.

στη δική μου οχι μονο ζητάνε, αλλα το ελέγχουν ηλεκτρονικά..

1 ώρα πριν, GrKata είπε

Δε θα καταργηθει ποτε, ηρθαν για να μεινουν, ειναι το τιμημα της "ανυπακοης" σου

δε νομίζω να μείνουν, παίζει να είμαστε η μόνη χώρα που ζητάει ακομη ραπιντ..

1 ώρα πριν, TZORTZINO είπε

Αν δεν κάνω λαθος η τελευταία ενημέρωση ειναι μεχρι τέλος του χρόνου.

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/402085/paramenoun-ypoxreotika-ta-rapid-test-gia-tous-anemvoliastous-ergazomenous-poia-mera-kai-mexri-pote-prepei-na-ginontai

ετσι λεγανε και περσυ, ίδωμεν λοιπόν

Δημοσ.
1 ώρα πριν, maparios είπε

Καλησπέρα παιδιά, δε θελω flame κλπ εδω πέρα, απλα εχω μια απορία.

γνωρίζει κανένας πότε θα σταματήσει το υποχρεωτικό rapid test για τους ανεμβολίαστους?

καλεσα στην αστυνομία δεν γνωρίζουν μου λενε κάλεσε ΕΟΔΥ καλώ, δε ξερουν..

η ειρωνία είναι οτι απο γνωστους και φιλους ακουω πως ΔΕΝ καναν εδω και 2 μηνες ραπιντ καθολου, αλλα επειδή εγώ δουλευω σε μεγάλη εταιρία τα ελέγχουν στο λογιστήριο και αν δεν κανω δεν μπορώ να δουλέψω..

επαναλαμβάνω, δε το ανοιξα για flame ή για διαμάχες εμβολιασμένων - ανεμβολίαστων, θα ηθελα απλα να ενημερωθώ εγώ και προφανώς πολλοί άλλοι συμφορουμήτες με το τι προβλέπετε απο τη κυβέρνηση, ΑΝ γνωρίζει κάποιος φυσικά.

Την ίδια απορία έχω και εγώ. Ευτυχώς έχω μέχρι τον Ιανουάριο το πιστοποιητικό νόσησης. Δυστυχώς στη χώρα που ζούμε αυτός, ο οποίος, θέλει να είναι νόμιμος την πληρώνει πάντα. Ξέρω πολλούς γνωστούς που δεν κάνουν επειδή βαριούνται, δεν θέλουν να πληρώνουν κλπ και άλλους (σαν και εμένα), που παρόλο που δεν μου το ζητάνε στη δουλειά, το έκανα και θα το κάνω όταν λήξει το πιστοποιητικό, ώστε να μην βρεθώ με κανένα πρόστιμο στο τέλος. Αλλά εντάξει νομίζω ότι είναι τελείως ξεφτίλα και καθαρά τιμωρητικού χαρακτήρα, όλοι κυκλοφορούν πλέον χωρίς μάσκα, πουθενά (εγώ την φοράω ακόμα σε καταστήματα κλπ) και ακόμα είναι υποχρεωτικό.

Δημοσ.

Κανεις δεν μπορει να ξερει αν και ποτε θα καταργηθει το πιστοποιητικο,αν και ποτε θα γινει παλι υποχρεωτικος ο εμβολιασμος κτλ

Αυτα θα τα αποφασισει η πανδημια που ειναι εξελισσομενη οσο μιλαμε...

Η σωστη αποφαση για την επαγγελματικη σου καριερα ειναι να εμβολιαστεις, λιγοι εργοδοτες θελουν τετοιους εργαζομενους γιατι αμφιβαλλουν για την ψυχικη τους υγεια.

• Like 3
  • Confused 6
Δημοσ.

εγω για καλη μου τυχη νοσησα πριν 4 μερες... εχω μεχρι μαρτη νομιζω! 

υποθετω, μετα το χειμωνα.. κατα το πασχα, που θα αρχισουν να ερχονται παλι τουριστες...

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Κανεις δεν μπορει να ξερει αν και ποτε θα καταργηθει το πιστοποιητικο,αν και ποτε θα γινει παλι υποχρεωτικος ο εμβολιασμος κτλ

Αυτα θα τα αποφασισει η πανδημια που ειναι εξελισσομενη οσο μιλαμε...

Η σωστη αποφαση για την επαγγελματικη σου καριερα ειναι να εμβολιαστεις, λιγοι εργοδοτες θελουν τετοιους εργαζομενους γιατι αμφιβαλλουν για την ψυχικη τους υγεια.

Δίνεις την αίσθηση του στατιστικώς τεκμηριωμένου, αναφορικά με το υπογραμμισμένο. Θα με ενδιέφεραν τα στοιχεία που βασίζεσαι

• Thanks 4
Δημοσ.

Κανείς δε γνωρίζει αν και πότε θα καταργηθεί.

Το μέτρο δεν έχει σταματήσει να ισχύει, ήταν σε ισχύ και το καλοκαίρι, αν το διασταύρωνε ή όχι η εταιρία μικρή σημασία έχει. Όσοι δεν έκαναν το καλοκαίρι, σε πιθανή ταυτοποίηση θα έχουν πρόβλημα(ταυτοποιείται εύκολα  ηλεκτρονικά) και οι εργαζόμενοι και οι εργοδότες.

Ο υπουργός υγείας Πλεύρης, στα κανάλια ισχυρίζεται οτι το μέτρο θα επανεξεταστεί στο τέλος Οκτωβρίου, σύμφωνα με τα επιδημιολογικά δεδομένα, ωστόσο από την ημέρα που το είπε και έπειτα, όλα τα ενημερωτικά site μιλάνε για αύξηση κρουσμάτων και νέα κύματα οπότε κράτα μικρό καλάθι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...