Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ενα προβλημα και επειδη δεν γνωριζω τα δικαιώματα μου ώς καταναλωτης χρειαζομαι καποιες διευκρινίσεις

Μετα απο αγορα τηλεόρασης αξίας 1500Ευρω+ απο γνωστο καταστημα

εντοπισα την επομενη μερα Dead Pixels ,μου ειπαν παρε την αντιπρωσοπεια , πηρα και εκανα αιτηση για ελεγχο..

Μετα σκεφτηκα ότι κατι δεν παει καλα και πηγα την τηελοραση πισω στο καταστημα ΔΥΣΤΥΧΩΣ με μερική ελλειψη συσκευασίας  (οι οροι στο DOA ειναι Αρτια συσκευασία) για να ενεργοποισουν το DOA.To Δεχτηκαν το προβλημα, όμως δεν δεχτηκαν να μου δωσουν αλλη ποιο ακριβη τηλεοραση  ή τα λεφτα μου πισω.

Βρηκαν ενα τελευταιο μοντελο ιδιο σε στοκ το εφεραν στο καταστημα  , και μου ζητησαν να παρουν τα μερη της συσκευασιας που λειπουν απο τη νεα τηλεοραση ουτο σωστε να πακεταρουν την παλια και να την στειλουν για DOA sthn αντιπροσωπεία. (αυτο θα γινει θεωρητικα σημερα-αυριο)

και να παρω την καινουργια τηλεοραση  χωρις συσκευασια στο σπιτι μου με το αμαξι μου! μιλαμε για 65". στο εντωμεξυ ειναι αγνωστο αν η νεα τβ εχει θεμα και αυτη. 

πολλα πηγαινε ελα ηδη , 

και αρκετη Ταλαιπωρία 

Επεξ/σία από dainese_1
Δημοσ.

εαν το δεχτει η αντιπρωσοπεία , δεν τους νοιαζει η συσκευασια,  μπορουν να κανουν κινησεις χωρις να με ταλαιπωρησουν, αλλα δεν το κανουν ,

φυσικα μου εγινε μαθημα η συσκευασία σαφώς αλλα εδω μιλαμε για τεραστια συσκευασια όχι κατι μικρο.

Δημοσ.

εγινε ελεγχος επι τοπου εγκατασταση μεσα στο καταστημα (και μπραβο τους) και ειχε και αυτη dead pixels , οποτε αναγκαστηκά θα τελειωσει το προβλημα με κατι νεο της επιλογης μου , θα ενημερωσω

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...