SoliDeo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα. Είμαι φοιτητής και τελειώνω πρακτική 30 Νοεμβρίου. Θα με ενδιέφερε πάρα πολύ εργασία μερικής απασχόλησης (όχι αποκλειστικά) κατά προτίμηση εξ αποστάσεως. Είδα κάτι εργασίες όπως αυτή που προσφέρει η Ευέλικτη αλλά δεν είμαι σίγουρος, και θα ήθελα να ακούσω γνώμες από άτομα που γνωρίζουν. Γνωρίζω άριστα Αγγλικά παρεμπιπτόντως και ξέρω να χειρίζομαι θέματα τεχνολογίας.
truman2193 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τελειωνεις πρακτικη σε τι; Σε ενδιαφερει τι ειδους εργασια; Να γνωριζεις αριστα Αγγλικα και να ξερεις απο υπολογιστες θελουν και σε ταμιες στα Starbucks στο Συνταγμα. (χωρις να θελω να υποβαθμισω τους ταμιες των Starbucks) Εξ αποστασεως που λες μονο σε τηλεφωνικο κεντρο τυπου Teleperformance μπορεις να ψαχτεις αν εισαι οντως ΑΡΙΣΤΟΣ στα Αγγλικα. Και εννοω αψεγαδιαστη προφορα, αρθρωση, λεξιλογιο, γραμματικη κλπ. Εν ολιγοις να μιλας Αγγλικα σαν να ειναι μητρικη σου γλωσσα. Θα σου πιουν το αιμα βεβαια -ΑΝ ΣΕ ΔΕΧΤΟΥΝ- αλλα πληρωνουν καλα και παντα στην ωρα τους. Εκει δουλευω και εγω part-time ειναι 520 το 6ωρο +καποια μπονους τα οποια ΑΝ φτασεις(γιατι ειναι δυσκολα) μπορεις να πας γυρω στα 640-650. Βραδινες ωρες βεβαια του τυπου 10-4 η 12-6 γιατι ειναι Αμερικη. Για ωρες Ελλαδας ειναι λιγοτερα τα χρηματα. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2022 από truman2193
vamvakoolas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 12 ώρες πριν, truman2193 είπε Τελειωνεις πρακτικη σε τι; Σε ενδιαφερει τι ειδους εργασια; Να γνωριζεις αριστα Αγγλικα και να ξερεις απο υπολογιστες θελουν και σε ταμιες στα Starbucks στο Συνταγμα. (χωρις να θελω να υποβαθμισω τους ταμιες των Starbucks) Εξ αποστασεως που λες μονο σε τηλεφωνικο κεντρο τυπου Teleperformance μπορεις να ψαχτεις αν εισαι οντως ΑΡΙΣΤΟΣ στα Αγγλικα. Και εννοω αψεγαδιαστη προφορα, αρθρωση, λεξιλογιο, γραμματικη κλπ. Εν ολιγοις να μιλας Αγγλικα σαν να ειναι μητρικη σου γλωσσα. Θα σου πιουν το αιμα βεβαια -ΑΝ ΣΕ ΔΕΧΤΟΥΝ- αλλα πληρωνουν καλα και παντα στην ωρα τους. Εκει δουλευω και εγω part-time ειναι 520 το 6ωρο +καποια μπονους τα οποια ΑΝ φτασεις(γιατι ειναι δυσκολα) μπορεις να πας γυρω στα 640-650. Βραδινες ωρες βεβαια του τυπου 10-4 η 12-6 γιατι ειναι Αμερικη. Για ωρες Ελλαδας ειναι λιγοτερα τα χρηματα. δουλευεις απο το σπιτι ή πρεπει να πηγαινεις στα γραφεια τους;
SoliDeo Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Στις 24/10/2022 στις 9:30 ΜΜ, truman2193 είπε Τελειωνεις πρακτικη σε τι; Σε ενδιαφερει τι ειδους εργασια; Να γνωριζεις αριστα Αγγλικα και να ξερεις απο υπολογιστες θελουν και σε ταμιες στα Starbucks στο Συνταγμα. (χωρις να θελω να υποβαθμισω τους ταμιες των Starbucks) Εξ αποστασεως που λες μονο σε τηλεφωνικο κεντρο τυπου Teleperformance μπορεις να ψαχτεις αν εισαι οντως ΑΡΙΣΤΟΣ στα Αγγλικα. Και εννοω αψεγαδιαστη προφορα, αρθρωση, λεξιλογιο, γραμματικη κλπ. Εν ολιγοις να μιλας Αγγλικα σαν να ειναι μητρικη σου γλωσσα. Θα σου πιουν το αιμα βεβαια -ΑΝ ΣΕ ΔΕΧΤΟΥΝ- αλλα πληρωνουν καλα και παντα στην ωρα τους. Εκει δουλευω και εγω part-time ειναι 520 το 6ωρο +καποια μπονους τα οποια ΑΝ φτασεις(γιατι ειναι δυσκολα) μπορεις να πας γυρω στα 640-650. Βραδινες ωρες βεβαια του τυπου 10-4 η 12-6 γιατι ειναι Αμερικη. Για ωρες Ελλαδας ειναι λιγοτερα τα χρηματα. Κάνω πρακτική στον Δήμο, σε γραφείο (Λογιστική και χρηματοοικονομικά σπουδάζω). Αυτό με την Teleperformance ή την Cosmote E-Value το σκεφτόμουν να το ρωτήσω μετά, εάν δηλαδή αξίζει σαν εργασία. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω γιατί πάντα είχα το δίλημμα, να διαλέξω επέκταση πελατολογίου/πωλήσεις ή τεχνική υποστήριξη?
truman2193 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 14 ώρες πριν, SoliDeo είπε Κάνω πρακτική στον Δήμο, σε γραφείο (Λογιστική και χρηματοοικονομικά σπουδάζω). Αυτό με την Teleperformance ή την Cosmote E-Value το σκεφτόμουν να το ρωτήσω μετά, εάν δηλαδή αξίζει σαν εργασία. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω γιατί πάντα είχα το δίλημμα, να διαλέξω επέκταση πελατολογίου/πωλήσεις ή τεχνική υποστήριξη? Τεχνικη υποστηριξη σιγουρα. Ειναι πιο ψυχοβγαλτικη δουλεια σιγουρα αλλα εκτος του οτι πληρωνει καλυτερα, εχεις και πιο ευελικτο ωραριο. Πχ στη Teleperformance μετα απο καποια φαση σταματαει να χτυπαει τοσο συχνα το τηλεφωνο και ξεκουραζεσαι πιο πολυ. Στην τεχνικη υποστηριξη σε παιρνουν τηλεφωνο, ενω στις πωλησεις εισαι υπευθυνος εσυ να παιρνεις τηλεφωνα. Στις 25/10/2022 στις 10:13 ΠΜ, vamvakoolas είπε δουλευεις απο το σπιτι ή πρεπει να πηγαινεις στα γραφεια τους; Η Teleperformance σαν εταιρεια εχει επενδυσει πολλα στις εγκαταστασεις της. Υπαρχουν και θεσεις εργασιας απο το σπιτι και απο κοντα. Εγω προσωπικα δουλευω απο το σπιτι με αποκλειστικα δικο τους εξοπλισμο(3 μονιτορ και σταθερο υπολογιστη). Ειναι καλη φαση για καποιο διαστημα και μπορει να εξελιχθει και σε κατι μονιμο μετα απο 6-7 χρονια στην εταιρεια, -απο γνωστους μου που ξερω. Με 8ωρο ωραριο και μετα απο 3-4 προαγωγες βγαζεις το μηνα ανω των 1100 ευρω καθαρα, μονο με ΑΓΓΛΙΚΑ. Με αλλες γλωσσες τυπου Αραβικα και Κινεζικα μπορει να ειναι πρωτος μισθος κιολας τα 1300-1500€. Ξερω οτι απο κοντα πληρωνεσαι καλυτερα και μπαινεις πιο ευκολα ενω απο το σπιτι πληρωνεσαι λιγοτερο και μπαινεις πιο δυσκολα. Βεβαια εχε' υπ'οψην οτι γλιτωνεις ταλαιπωρια μεχρι την αντιπροσωπεια στον Ταυρο και εξοδα οπως βενζινες κλπ, αρα αντισταθμιζεται καπως.
Jordann Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 24/10/2022 στις 9:30 ΜΜ, truman2193 είπε Τελειωνεις πρακτικη σε τι; Σε ενδιαφερει τι ειδους εργασια; Να γνωριζεις αριστα Αγγλικα και να ξερεις απο υπολογιστες θελουν και σε ταμιες στα Starbucks στο Συνταγμα. (χωρις να θελω να υποβαθμισω τους ταμιες των Starbucks) Εξ αποστασεως που λες μονο σε τηλεφωνικο κεντρο τυπου Teleperformance μπορεις να ψαχτεις αν εισαι οντως ΑΡΙΣΤΟΣ στα Αγγλικα. Και εννοω αψεγαδιαστη προφορα, αρθρωση, λεξιλογιο, γραμματικη κλπ. Εν ολιγοις να μιλας Αγγλικα σαν να ειναι μητρικη σου γλωσσα. Θα σου πιουν το αιμα βεβαια -ΑΝ ΣΕ ΔΕΧΤΟΥΝ- αλλα πληρωνουν καλα και παντα στην ωρα τους. Εκει δουλευω και εγω part-time ειναι 520 το 6ωρο +καποια μπονους τα οποια ΑΝ φτασεις(γιατι ειναι δυσκολα) μπορεις να πας γυρω στα 640-650. Βραδινες ωρες βεβαια του τυπου 10-4 η 12-6 γιατι ειναι Αμερικη. Για ωρες Ελλαδας ειναι λιγοτερα τα χρηματα. Έχει συνέντευξη γνωστός μου την Δευτέρα , αλλά για Ελλάδα remotely σε Ukrainian / Russian department στην Teleperformance Apple sector, 5νθημερο 8ωρο πρωινά της είπανε για τώρα , τα λεφτά καλύτερα από βασικό + όλα τα δώρα και τα λοιπά , αλλά έχω ακούσει ότι δεν σε κρατάνε σε πετάνε στον χρόνο πάνω συνήθως για να μην πληρώνουν αποζημιώσεις και τα σχετικά . Έχεις εσύ εμπειρία γενικά πολύ καιρό ? Έχεις ακούσει γενικά ? Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2022 από Jordann
truman2193 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, Jordann είπε Έχει συνέντευξη γνωστός μου την Δευτέρα , αλλά για Ελλάδα remotely σε Ukrainian / Russian department στην Apple, 5νθημερο 8ωρο πρωινά της είπανε για τώρα , τα λεφτά καλύτερα από βασικό + όλα τα δώρα και τα λοιπά , αλλά έχω ακούσει ότι δεν σε κρατάνε σε πετάνε στον χρόνο πάνω συνήθως για να μην πληρώνουν αποζημιώσεις και τα σχετικά . Έχεις εσύ εμπειρία γενικά πολύ καιρό ? Έχεις ακούσει γενικά ? Ειμαι γυρω στον χρονο εγω. Απο γνωστο μου που ειναι 7 χρονια και κατι ψιλα, αρχισε οπως εγω σαν κατι part-time και πλεον το εχει σαν μονιμη δουλεια. Παιρνει γυρω στα 1300 καθαρα και ειναι πολυ ευχαριστημενος και σε καλη θεση σε αντιπροσωπεια αυτοκινητων. ΔΕΝ σε πετανε εξω αρκει να πιανεις καλα ratings. Αν δεν κανεις καλα τη δουλεια σου -η μαλλον αριστα, τοτε ναι πολυ πιθανον να σε διωχνουν. Τα δωρα κλπ να μη τα υπολογιζει ακριβως γιατι πολλα απ'τα μπονους ειναι απιαστα, οσο καλα και να τα πας. Τα λεφτα ναι ειναι ανω του βασικου και part-time και full-time. Μπορει να ειναι σκατοεταιρεια και να σου πινουν το αιμα αλλα σιγουρα ειναι καλοπληρωτες. Ειδικα για Ουκρανικα/Ρωσικα σιγουρα θα ειναι πολυ καλος ο μισθος και αν τα παει καλα, να σαι σιγουρος οτι θα μεινει και μονιμα. 1
Jordann Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 23 λεπτά πριν, truman2193 είπε Ειμαι γυρω στον χρονο εγω. Απο γνωστο μου που ειναι 7 χρονια και κατι ψιλα, αρχισε οπως εγω σαν κατι part-time και πλεον το εχει σαν μονιμη δουλεια. Παιρνει γυρω στα 1300 καθαρα και ειναι πολυ ευχαριστημενος και σε καλη θεση σε αντιπροσωπεια αυτοκινητων. ΔΕΝ σε πετανε εξω αρκει να πιανεις καλα ratings. Αν δεν κανεις καλα τη δουλεια σου -η μαλλον αριστα, τοτε ναι πολυ πιθανον να σε διωχνουν. Τα δωρα κλπ να μη τα υπολογιζει ακριβως γιατι πολλα απ'τα μπονους ειναι απιαστα, οσο καλα και να τα πας. Τα λεφτα ναι ειναι ανω του βασικου και part-time και full-time. Μπορει να ειναι σκατοεταιρεια και να σου πινουν το αιμα αλλα σιγουρα ειναι καλοπληρωτες. Ειδικα για Ουκρανικα/Ρωσικα σιγουρα θα ειναι πολυ καλος ο μισθος και αν τα παει καλα, να σαι σιγουρος οτι θα μεινει και μονιμα. Είναι γύρω στα 1035 entry τώρα δεν ξέρω τι παίζει σε αυξήσεις καθόλου εφόσον έχω διαβάσει γενικά ratings είχα ψιλό απογοητευτει , αλλά ίσως να παίζει ρόλο και σε τι position πιο πολύ γίνεται αυτό .. ας ελπίσουμε της apple θα είναι καλό , και ναι κάθε δουλειά έχει πηξιμο πλέον , οπότε αν πληρώνουν καλά , στην τελική remotely και ας πήζεις ..
truman2193 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Jordann είπε Είναι γύρω στα 1035 entry τώρα δεν ξέρω τι παίζει σε αυξήσεις καθόλου εφόσον έχω διαβάσει γενικά ratings είχα ψιλό απογοητευτει , αλλά ίσως να παίζει ρόλο και σε τι position πιο πολύ γίνεται αυτό .. ας ελπίσουμε της apple θα είναι καλό , και ναι κάθε δουλειά έχει πηξιμο πλέον , οπότε αν πληρώνουν καλά , στην τελική remotely και ας πήζεις .. Καλες και κακες κριτικες υπαρχουν σε καθε δουλεια. Η αληθεια ειναι ομως πως οποιος ειναι καλος και σωστος σε αυτο που κανει, θα εχει μονο θετικα πραγματα να πει. Το να δουλευεις απ'το σπιτι στη σημερινη εποχη δεν ειναι και λιγο. Γλιτωνεις απειρα εξοδα και απειρη ταλαιπωρια περα δωθε. Και ολα αυτα σε δουλεια που σου δινει παραπανω λεφτα απ'οτι θα επαιρνες σε καποια αλλη δια ζωσης. 2
SoliDeo Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 11 ώρες πριν, truman2193 είπε Τεχνικη υποστηριξη σιγουρα. Ειναι πιο ψυχοβγαλτικη δουλεια σιγουρα αλλα εκτος του οτι πληρωνει καλυτερα, εχεις και πιο ευελικτο ωραριο. Πχ στη Teleperformance μετα απο καποια φαση σταματαει να χτυπαει τοσο συχνα το τηλεφωνο και ξεκουραζεσαι πιο πολυ. Στην τεχνικη υποστηριξη σε παιρνουν τηλεφωνο, ενω στις πωλησεις εισαι υπευθυνος εσυ να παιρνεις τηλεφωνα. Αυτό δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Φίλος μου επιμένει ότι οι πωλήσεις είναι καλύτερες γιατί πληρώνουν καλύτερα και έχεις και μπόνους αν πετυχαίνεις στόχους, ενώ οι υπάλληλοι τεχνικής υποστήριξης δεν παίρνουν ούτε μπόνους ούτε τίποτα, παρόλο που μου αρέσει περισσότερο η τεχνική υποστήριξη από ότι οι πωλήσεις.
Jordann Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, SoliDeo είπε Αυτό δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Φίλος μου επιμένει ότι οι πωλήσεις είναι καλύτερες γιατί πληρώνουν καλύτερα και έχεις και μπόνους αν πετυχαίνεις στόχους, ενώ οι υπάλληλοι τεχνικής υποστήριξης δεν παίρνουν ούτε μπόνους ούτε τίποτα, παρόλο που μου αρέσει περισσότερο η τεχνική υποστήριξη από ότι οι πωλήσεις. Και εγώ θα έλεγα ότι μου αρέσει πιο πολύ η τεχνική υποστήριξη και ίσως να μπορείς να δουλέψεις από το σπίτι , + ότι δεν έχεις τόσο το άγχος να πουλήσεις όσο πιο πολύ μπορείς , αλλά σίγουρα έχει το άγχος του και αυτό .. πάντως και εγώ αν ήταν να διαλέξω θα πήγαινα τυφλά Customer / support .. 1
velociraptoras Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Στις 26/10/2022 στις 11:51 ΜΜ, Jordann είπε Έχει συνέντευξη γνωστός μου την Δευτέρα , αλλά για Ελλάδα remotely σε Ukrainian / Russian department στην Teleperformance Apple sector, 5νθημερο 8ωρο πρωινά της είπανε για τώρα , τα λεφτά καλύτερα από βασικό + όλα τα δώρα και τα λοιπά , αλλά έχω ακούσει ότι δεν σε κρατάνε σε πετάνε στον χρόνο πάνω συνήθως για να μην πληρώνουν αποζημιώσεις και τα σχετικά . Έχεις εσύ εμπειρία γενικά πολύ καιρό ? Έχεις ακούσει γενικά ? επειδη εκανα πριν λιγες μέρες συνεντευξη μου είπαν οτι κανουν συμβασεις για λίγους μηνες και μονο αν αποφασισουν να σε κρατησουν μετα απο καποιες σερι συμβασεις σου κανουν αοριστου Στις 27/10/2022 στις 11:06 ΠΜ, SoliDeo είπε Αυτό δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Φίλος μου επιμένει ότι οι πωλήσεις είναι καλύτερες γιατί πληρώνουν καλύτερα και έχεις και μπόνους αν πετυχαίνεις στόχους, ενώ οι υπάλληλοι τεχνικής υποστήριξης δεν παίρνουν ούτε μπόνους ούτε τίποτα, παρόλο που μου αρέσει περισσότερο η τεχνική υποστήριξη από ότι οι πωλήσεις. αν εισαι καλός στις πωλήσεις πήγαινε εκει, εγω εκανα για τεχνική υποστηριξη δε μπορω να πρηζω κόσμο
SoliDeo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Στις 28/10/2022 στις 2:03 ΜΜ, velociraptoras είπε επειδη εκανα πριν λιγες μέρες συνεντευξη μου είπαν οτι κανουν συμβασεις για λίγους μηνες και μονο αν αποφασισουν να σε κρατησουν μετα απο καποιες σερι συμβασεις σου κανουν αοριστου αν εισαι καλός στις πωλήσεις πήγαινε εκει, εγω εκανα για τεχνική υποστηριξη δε μπορω να πρηζω κόσμο Έτσι το βλέπω και εγώ, στην υποστήριξη βοηθάς κόσμο, στις πωλήσεις πρήζεις κόσμο. Τώρα μεταξύ Cosmote e-value και Teleperformance, που προτείνετε να πάω?
velociraptoras Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Στις 1/11/2022 στις 7:32 ΠΜ, SoliDeo είπε Έτσι το βλέπω και εγώ, στην υποστήριξη βοηθάς κόσμο, στις πωλήσεις πρήζεις κόσμο. Τώρα μεταξύ Cosmote e-value και Teleperformance, που προτείνετε να πάω? κανε και στις 2 και σε οποια σε πάρουν. εχω κανει και στα 2 αιτηση, μονο στην teleperformance με καλεσαν για συνεντευξη ακόμα όμως δεν εχω κλείσει περιμενω κι από αλλου απαντηση
Flower30 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Στις 1/11/2022 στις 7:32 ΠΜ, SoliDeo είπε Έτσι το βλέπω και εγώ, στην υποστήριξη βοηθάς κόσμο, στις πωλήσεις πρήζεις κόσμο. Τώρα μεταξύ Cosmote e-value και Teleperformance, που προτείνετε να πάω? Μπορείς να επιλέξεις τομέα εργασίας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα