cflour1977 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα, Έχω εναν εκτυπωτη ΟΚΙ ΜΒ472 και θελω να κανω ασυρματες εκτυπωσεις. Τον εχω συνδεσει στο οικιακο δικτυο(δηλαδη τον βλεπω μεσω του εικονιδιου ΔΙΚΤΥΟ) αλλα απο δω και περα δεν ξερω πως να του στειλω εκτυπωση. Χρειαζομαι καποια ειδικη εφαρμογη? Θελω να στελνω ασυρματες εκτυπωσεις κυριως απο laptop. Eυχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πρέπει να εγκαταστήσεις πρώτα drivers. https://www.oki.com/uk/printing/support/drivers-and-utilities/mono-multifunction/45858401/?os=all&lang=ac2 Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2022 από jimakos00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Θα κατεβασεις το driver θα το τρεξεις και ακολουθωντας τα βηματα θα βρει τον εκτυπωτη στο δικτυο σου και θα στον περασει στις συσκευες. Απο κει και περα, μπορεις να εκτυπωσεις κανονικα απο το λαπτοπ σου (και απο το κινητο σου αν συνδεθει στο ιδιο wifi). Επισης απο το μενου του εκτυπωτη καλο θα ειναι να του δωσεις μια στατικη ip γιατι διαφορετικα υπαρχει το ενδεχομενο αν τον κλεισεις και τον ξανανοιξεις να παρει αλλη ip οποτε να μην τον βλεπει ο driver. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, lector είπε Επισης απο το μενου του εκτυπωτη καλο θα ειναι να του δωσεις μια στατικη ip γιατι διαφορετικα υπαρχει το ενδεχομενο αν τον κλεισεις και τον ξανανοιξεις να παρει αλλη ip οποτε να μην τον βλεπει ο driver. δύσκολο, όχι απίθανο, αλλά δύσκολο, η ίδια mac θα έχει την ίδια IP, εκτός αν ξαναρυθμίσει το δίκτυο, αλλάξει router κλπ συν τοις άλλοις, μπορεί από το πρόγραμμα εγκατάστασης να παρακολουθεί το hostname, είτε μανίσιο, είτε αλλαγμένο , όπως φτιάχνει εικονική πόρτα κ έχει σημείωση always print to this printer even if IP changes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 22 λεπτά πριν, Kthulhou είπε δύσκολο, όχι απίθανο, αλλά δύσκολο, η ίδια mac θα έχει την ίδια IP, εκτός αν ξαναρυθμίσει το δίκτυο, αλλάξει router κλπ συν τοις άλλοις, μπορεί από το πρόγραμμα εγκατάστασης να παρακολουθεί το hostname, είτε μανίσιο, είτε αλλαγμένο , όπως φτιάχνει εικονική πόρτα κ έχει σημείωση always print to this printer even if IP changes Μου χει τυχει πολλες φορες σε πελατες που εχουν αφησει τους εκτυπωτες σε auto ip να παιρνουν αλλη τοπικη διευθυνση σε επανεκκινησεις του εκτυπωτη, του ρουτερ, σε διακοπες ρευματος κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cflour1977 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Ευχαριστω πολυ ολους παιδια... τυπωνω ασυρματα τωρα....Επρεπε να κανω προσθηκη εκτυπωτη για να μου το εμφανιζει στις επιλογες. Αυτο που προσπαθω ακομα να ανακαλυψω ειναι με πως με το προγραμμα ACT KEY που δινει η ΟΚΙ να στελνω να γινεται ασυρματη σαρωση...Εχω κατεβασει τον driver για ασυρματη σαρωση αλλα οταν ανοιγω το προγραμμα μου βγαζει οτι δεν ειναι συνδεδεμενος ο εκτυπωτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 7 ώρες πριν, cflour1977 είπε Ευχαριστω πολυ ολους παιδια... τυπωνω ασυρματα τωρα....Επρεπε να κανω προσθηκη εκτυπωτη για να μου το εμφανιζει στις επιλογες. Αυτο που προσπαθω ακομα να ανακαλυψω ειναι με πως με το προγραμμα ACT KEY που δινει η ΟΚΙ να στελνω να γινεται ασυρματη σαρωση...Εχω κατεβασει τον driver για ασυρματη σαρωση αλλα οταν ανοιγω το προγραμμα μου βγαζει οτι δεν ειναι συνδεδεμενος ο εκτυπωτης Εκανες εγκατασταση κανονικα με το driver της oki ή εβαλες τα windows να τον περασουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cflour1977 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τoν driver της ΟΚΙ εβαλα...windows 11 εχω Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2022 από cflour1977 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πρέπει η συσκευή που έχεις το πρόγραμμα αυτό να είναι συνδεμένη στον ίδιο router που είναι και ο εκτυπωτής. Δηλαδή άμα το έχεις στο κινητό στο οποίο χρησιμοποιείς δεδομένα της κινητής τηλεφωνίας, τότε δεν θα βλέπεις τον εκτυπωτή. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2022 από jimakos00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cflour1977 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Ειναι στο λαπτοπ και το προγραμμα της ΟΚΙ για το σκαναρισμα.....Απο word και acrobat κανω εκτυπωσεις αλλα απο την εφαρμογη αυτη δεν μπορω να στειλω σκαναρισμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα