lefteris Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα σε όλους έχεις κανεις πρόβλημα με την εφαρμογή VIBER στην έκδοση 16; οταν πάει στο background δεν λειτουργεί η εφαρμογή και για να λάβεις τα μηνύματα πρέπει να την ανοιξεις Μόλις ανοίγει η εφαρμογή κατεβαίνουν τα μηνύματα και όσο την έχεις ανοιχτεί δουλεύει το notification διαφορετικα δεν παίζει καθόλου καμια ιδέα; 1
panos_aliartos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα ! έχω iphone 12 με ios 16.0.3 και έχω ακριβώς το ίδιο θέμα. Δεν έχω βρεί κάποιο τρόπο να το λύσω παρόλα αυτά. Αυτό παρουσιάστηκε από το upgrade σε ios 16 και ύστερα. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2022 από panos_aliartos
Jiakometi Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δοκιμάστε στις SETTINGS > GENERAL > BACKGROUND APPLICATION REFRESH (ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ > ΓΕΝΙΚΑ > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ) αν ο διακόπτης του Viber είναι στο ΟΝ. Αν όχι, βάλτε στο ΟΝ και δείτε πως συμπεριφέρεται. 1
CheOnWeb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Προφανώς έχει φάει κάποιο κόλλημα, οπότε δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις να ανοίξεις το background refresh ή να παίξεις με τα notifications ή ακόμα και να επανεγκαταστήσεις την εφαρμογή (αφού κάνεις πρώτα backup). Κανονικά όμως θα έπρεπε να δουλεύει και με το background refresh κλειστό, όπως το έχω κι εγώ και μου έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις. Είμαι σε 16.0.3 και μόλις δοκίμασα να κάνω kill την εφαρμογή και να μου στείλω μήνυμα από άλλα κινητό και ήρθε κανονικά η ειδοποίηση. Τσέκαρε τα notification settings του iOS και του Viber. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2022 από CheOnWeb 1
M A T R I X Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Στις 14/10/2022 στις 9:22 ΠΜ, lefteris είπε Καλημέρα σε όλους έχεις κανεις πρόβλημα με την εφαρμογή VIBER στην έκδοση 16; οταν πάει στο background δεν λειτουργεί η εφαρμογή και για να λάβεις τα μηνύματα πρέπει να την ανοιξεις Μόλις ανοίγει η εφαρμογή κατεβαίνουν τα μηνύματα και όσο την έχεις ανοιχτεί δουλεύει το notification διαφορετικα δεν παίζει καθόλου καμια ιδέα; 2 ώρες πριν, panos_aliartos είπε Καλημέρα ! έχω iphone 12 με ios 16.0.3 και έχω ακριβώς το ίδιο θέμα. Δεν έχω βρεί κάποιο τρόπο να το λύσω παρόλα αυτά. Αυτό παρουσιάστηκε από το upgrade σε ios 16 και ύστερα. Απ' ότι διάβασα στα comments, δεν έχει επιλυθεί ακόμα και μετά το τελευταίο update αλλά αναφέρουν ότι το γνωρίζουν και δουλεύουν σε fix. 1
panos_aliartos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, M A T R I X είπε Απ' ότι διάβασα στα comments, δεν έχει επιλυθεί ακόμα και μετά το τελευταίο update αλλά αναφέρουν ότι το γνωρίζουν και δουλεύουν σε fix. Εκανα reinstall μηπως και ... ευχαριστουμε για την ενημερωση!
lefteris Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Έκανα αυτό που λέτε ποιο πάνω αλλά τπτ θα περιμένουμε αναβάθμιση
wolfmandim Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Γεια χαρά σε όλους. Πριν από την αναβάθμιση σε IOS 16, όταν ήθελα να στείλω μια φωτογραφία έκανα επιλογή το εικονίδιο Viber και με έβγαζε στη λίστα με τα ονόματα για να επιλέξω το άτομο που ήθελα να την στείλω. Τώρα, μόλις θελήσω να επιλέξω για να στείλω, όταν πατήσω Viber η σελίδα παραμένει ως έχει και δεν με παραπέμπει όπως παλιά. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα