Προς το περιεχόμενο

Asus ROG Strix G15 G513IM-HN008 (15.6″ FHD IPS 144Hz / Ryzen 7 4800H / 16GB / 512GB / RTX 3060 / No OS) 943.85 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Asus ROG Strix G15 G513IM-HN008 (15.6″ FHD IPS 144Hz / Ryzen 7 4800H / 16GB / 512GB / RTX 3060 / No OS)  943.85 €
https://www.amazon.es/dp/B09XFDG293

Τιμές Ανταγωνισμού
https://www.skroutz.gr/c/25/laptop/f/350461_728946_1355848/15-6-16GB-othoni-ips.html?keyphrase=3060+laptop&o=3060+laptop&order_by=pricevat&order_dir=asc

https://www.bestprice.gr/cat/2591/laptops/f/1447_16384000-16384000_2525_1/16gb-ips-panel.html?q=3060&o=2
(Δεν βρηκα το ιδιο αν το βρει καποιος ας μου πει να το προσθεσω)

Δημοσ.

Λογικο να μην βρεις Ryzen 4000 εχει ακομα και το δικο μου που ειναι παλιο εχει Ryzen 5000 (Rog Strix G713QM)

Πλεον εχει βγει 7η γενια Ryzen

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε

Λογικο να μην βρεις Ryzen 4000 εχει ακομα και το δικο μου που ειναι παλιο εχει Ryzen 5000 (Rog Strix G713QM)

Πλεον εχει βγει 7η γενια Ryzen

Το γνωριζω! το θεμα ειναι οτι με τις τιμες στην αγορα εαν καποιος θελει κατι δυνατο κατω απο 1000 αποτελει προσφορα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, venuets είπε

Το γνωριζω! το θεμα ειναι οτι με τις τιμες στην αγορα εαν καποιος θελει κατι δυνατο κατω απο 1000 αποτελει προσφορα

Εγω θα ελεγα καποιος που δεν βιαζεται να περιμενει τα φορητα με RTX 4000 οχι για να παρει αλλα γιατι σιγουρα θα πεσουν αυτα με την 3000

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε

Εγω θα ελεγα καποιος που δεν βιαζεται να περιμενει τα φορητα με RTX 4000 οχι για να παρει αλλα γιατι σιγουρα θα πεσουν αυτα με την 3000

Αυτό "λογικά" ισχύει αν δεν κάνουν καμία κλοουνια πάλι και δεν δούμε καμία άνοδο τιμής και εκεί

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελεια! Ακριβως η εταιρεια / η σειρα μοντελων και το μαγαζι που με κρεμασαν/εκλεψαν και φυσικα εφαγαν εφ ορου ζωης μαυρο (για "σοβαρες" τουλαχιστον αγορες).

Λινκ

Όποιος μετα απο αυτα θελει να το δοκιμασει, ευχομαι καλη τυχη, γιατι σιγουρα θα χρειαστει εστω λιγη...! Μην πειτε μετά οτι δεν σας ενημερωσε/προειδοποιησε ενας χριστιανος... 😋

Επεξ/σία από giorginho
  • Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, giorginho είπε

Τελεια! Ακριβως η εταιρεια / η σειρα μοντελων και το μαγαζι που με κρεμασαν/εκλεψαν και φυσικα εφαγαν εφ ορου ζωης μαυρο (για "σοβαρες" τουλαχιστον αγορες).

Όποιος μετα απο αυτα θελει να το δοκιμασει, ευχομαι καλη τυχη, γιατι σιγουρα θα χρειαστει εστω λιγη...! Μην πειτε μετά οτι δεν σας ενημερωσε/προειδοποιησε ενας χριστιανος... 😋

πες μας την Εμπειρια σου! Εχω 12 αγορες απο το συγκεκριμενω και δεν ειχα θεμα (μια φορα χρειάστηκα εγγυηση αλλα μου εκαναν επιστροφη χρηματων)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Εκτός και αν λόγω "πληθωρισμού" οι τιμές με rtx4000  θα είναι εντελώς απλησίαστες και θα δημιουργήσουν μεγάλη ζήτηση στην σειρά 3000 και πάρουν και αυτές αύξηση... 

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, venuets είπε

πες μας την Εμπειρια σου! Εχω 12 αγορες απο το συγκεκριμενω και δεν ειχα θεμα (μια φορα χρειάστηκα εγγυηση αλλα μου εκαναν επιστροφη χρηματων)

Μα.... Έβαλα το λινκ (με την εμπειρία μου) 😏😂

Δημοσ.
Μόλις τώρα, giorginho είπε

Μα.... Έβαλα το λινκ (με την εμπειρία μου) 😏😂

σορρυ δεν ειχα πιει καφε

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, venuets είπε

σορρυ δεν ειχα πιει καφε

Προσθεσα το ίδιο λινκ και σε μορφή απλού συνδέσμου, γιατί το "παράθυρο" που δημιούργησε (με το μοναδικό και σωστό μου λινκ) το ινσομνια περιέχει εκτός του δικού μου ακόμα τουλάχιστον άλλα δύο διαφορετικά λινκ για άλλα ποσταρισματα στο ίδιο θέμα 🤣🤦‍♂️

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, επειδή ενδιαφέρομαι άμεσα για το συγκεκριμένο laptop σε περίπτωση παραγγελίας πέρα από την τιμή και τα έξοδα αποστολής θα πληρώσω κάτι επιπλέον στο τελωνείο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...