Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπα ... διακρισεις και στης χωρες ;  ωραια δεν θα το αγορασω ... ας ειχε 4.99 ευρω οπως αλλες χωρες ... 

Επεξ/σία από allure_boy
Δημοσ.

Μια χαρά, όποιος δεν θέλει υπάρχει και το premium πακέτο της Netflix που δεν έχει ούτε διαφημίσεις και δίνει και 4K. Εγώ αυτό έχω τόσο καιρό και δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα ή παράπονο.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kurkosdr είπε

Εγώ βλέπω ότι πλέον έχουν ξεφυτρώσει ένα σωρό τέτοιες υπηρεσίες και η καθεμιά με το ζόρι έχει 2-3 σειρές που βλέπονται. Δηλαδή συνδυάζουν τα χειρότερα της συνδρομητικής τηλεόρασης (συνδρομή με το μήνα) με τα χειρότερα του DVD/Blu-Ray (πληρώνεις με το κομμάτι).

Εγώ προσωπικά αγόρασα μια μόνο συνδρομή και ησύχασα. Ποια;

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Αυτή:

image.png.e5e87b5c2dc96fad7181d83a63f47e3a.png

Παλιά τουλάχιστον υπήρχε η άνεση που σου παρείχε η συνδρομητική τηλεόραση και τα δισκάκια, τώρα αν είναι να κάνω λογαριασμό στην κάθε υπηρεσία και να ανέχομαι τις ιδιοτροπίες της κάθε υπηρεσίας (πχ το Prime δεν έχει εφαρμογή Android TV), ούτε από αυτή την άποψη συμφέρει.

Τι σχέση έχει ένα VPN service με το Netflix ;

Δημοσ.

Ελπίζω κάποια στιγμή να το δούμε σύντομα στην Ελλάδα δεις αν θέλουν να γίνουν ανταγωνιστική εταιρεία, ωστόσο όμως το μέλλον δείχνει ότι θα έχουμε ένα συνολικό πακέτο από διαφορετικούς παρόχους περιεχομένου σε λογική τιμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι 720p ρε λολ! Κυκλοφορήστε τα σε βιντεοκασετες τουλαχιστον να έχουμε και νοσταλτζια φαση.

Σε άλλα νέα έρχεται σε μία οθόνη κοντά σας η ταινιάρα Pirates of the Caribbean Return

Επεξ/σία από Evangelos Anagnostou
  • Like 1
Δημοσ.

ουτε λεπτο διαφήμισης, ουτε λεπτο του ευρω στα κοράκια του νεφλιξ

οπως είπε και ενας φίλος εδω μεσα πριν καιρο "στρέμιο αγάπη μου, ελα πάρε με απο δω"

• Like 1
Δημοσ.

Θα έχει κανονικά family πακετο να το κάνω share με κανα 3αρι άτομα;

μεχρι 1€ αξίζει αυτό το πακετο !

Χαχαχαχ 🤣🤭

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Τι σχέση έχει ένα VPN service με το Netflix ;

Αν πρόκειται για no-log VPN με έδρα τον Παναμά, όπως αυτό που έβαλα στην εικόνα, έχει και παραέχει (= σε συνδυασμό με έναν torrent client σε απαλλάσσει από το Netflix ανεξαρτήτως χώρας και ISP 🙂 )

* για τους mods: αναφέρομαι στα άπειρα Linux ISOs που μπορείς να κατεβάσεις με απόλυτη εχεμύθεια, μη πάει ο νους σας στο κακό

3 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε

Το prime έχει επίσημη εφαρμογή σε android tv.

Τώρα το πρόσεξα ναι, παλαιότερα το app ήταν αποκλειστικό για τις Sony Android TV.

Επεξ/σία από kurkosdr
Δημοσ.

γενικά πολύ σαβούρα σε όλες τις συνδρομητικές υπηρεσίες, Netflix, Amazon Prime, Disney+ . Στα δάχτυλα ενός χεριού οι νέες ταινίες και σειρές που αξίζουν.

• Like 1
Δημοσ.

αυτος που σκεφτηκε να βγαλουν πακετο ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΕΩΣH ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 720P παιρνει μισθο;;;;; 🤦‍♂️ 🤦‍♂️

Δημοσ.

Αναφορά σε κείμενο

Netflix: Από το Νοέμβριο και σε 12 χώρες η επιλογή για διαφημίσεις, από €4,99/μήνα και με HD ανάλυση

Μπά 😒

Κάτι ποιο νόστιμο θα ήταν, ας πουμε, free @ 720p , με διαφημησεις για περιεχομενο πενταετίας και pay per view για τα νεοτερα ή κατι τετοιο τελος παντων 🧐

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...