Hyperion93 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαίρετε, έσπασα (καταλάθος) στο σπίτι που νοικιάζω ένα τζαμάκι που είναι σε ένα έπιπλο. Οι διάστάσεις είναι 37.5 cm x 10.5 cm x 0.5 cm. Οι γωνίες του ήταν μη αιχμηρές, το τζάμι όμως δεν ήταν ασφαλείας. Ξέρει κάποιος από τους συν-insomnίτες που μπορώ να βρω τέτοιο τζάμι / τζαμά σε λογική τιμή; Σας ευχαριστώ. Περιοχή: Αττική. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από Hyperion93
basilis_k6 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 αστείο κοστος σε οποιοδηποτε τζαμα. δεν βαζουν ασφαλείας σε τετοια επιπλα. αν εσυ θες ζητα ομως. 1
Bomber-21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 12 ώρες πριν, Hyperion93 είπε Χαίρετε, έσπασα (καταλάθος) στο σπίτι που νοικιάζω ένα τζαμάκι που είναι σε ένα έπιπλο. Οι διάστάσεις είναι 37.5 cm x 10.5 cm x 0.5 cm. Οι γωνίες του ήταν μη αιχμηρές, το τζάμι όμως δεν ήταν ασφαλείας. Ξέρει κάποιος από τους συν-insomnίτες που μπορώ να βρω τέτοιο τζάμι / τζαμά σε λογική τιμή; Σας ευχαριστώ. Περιοχή: Αττική. Εγώ παλιά που ήθελα τζαμάκια για βιτρίνες, πήγαινα στα leroy merlin και μου έκοβαν ότι διάσταση ήθελα. 1
sphinxgr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 12 ώρες πριν, Hyperion93 είπε Χαίρετε, έσπασα (καταλάθος) στο σπίτι που νοικιάζω ένα τζαμάκι που είναι σε ένα έπιπλο. Οι διάστάσεις είναι 37.5 cm x 10.5 cm x 0.5 cm. Οι γωνίες του ήταν μη αιχμηρές, το τζάμι όμως δεν ήταν ασφαλείας. Ξέρει κάποιος από τους συν-insomnίτες που μπορώ να βρω τέτοιο τζάμι / τζαμά σε λογική τιμή; Σας ευχαριστώ. Περιοχή: Αττική. Μηδενικό κόστος. Σε οποιονδήποτε τζαμά να πας, στο κόβει. 1
Hyperion93 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 11 ώρες πριν, sphinxgr είπε Μηδενικό κόστος. Σε οποιονδήποτε τζαμά να πας, στο κόβει. Ευχαριστώ πολύ. 12 ώρες πριν, Bomber-21 είπε Εγώ παλιά που ήθελα τζαμάκια για βιτρίνες, πήγαινα στα leroy merlin και μου έκοβαν ότι διάσταση ήθελα. Αγόραζες από εκεί και σου τα φέρναν σε ό,τι διάσταση ήθελες; Οι γωνίες μετά ήταν αιχμηρές;
Haldol Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Για να να κάνεις τις γωνίες "μη αιχμηρές' ζητάς τζάμι ρονταρισμένο. Υπόψιν ότι το ροντάρισμα "τρώει" ~1 mm. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Οι τζαμαδες γαι να μην ερχοντε να παρουν μετρα αφου τα εχεις ζητανε αποτυπωση σε χαρτι τις στρογγυλεμενες γωνιες που εχει το τζαμι Πολυ μικρο το κοστος για αυτο που λες . Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2022 από Γιάννης Platano 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα