Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρετε, έσπασα (καταλάθος) στο σπίτι που νοικιάζω ένα τζαμάκι που είναι σε ένα έπιπλο.
Οι διάστάσεις είναι 37.5 cm x 10.5  cm x 0.5 cm. Οι γωνίες του ήταν μη αιχμηρές, το τζάμι όμως δεν ήταν ασφαλείας. 

Ξέρει κάποιος από τους συν-insomnίτες που μπορώ να βρω τέτοιο τζάμι / τζαμά σε λογική τιμή; 

Σας ευχαριστώ. 

Περιοχή: Αττική.

Επεξ/σία από Hyperion93
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Hyperion93 είπε

Χαίρετε, έσπασα (καταλάθος) στο σπίτι που νοικιάζω ένα τζαμάκι που είναι σε ένα έπιπλο.
Οι διάστάσεις είναι 37.5 cm x 10.5  cm x 0.5 cm. Οι γωνίες του ήταν μη αιχμηρές, το τζάμι όμως δεν ήταν ασφαλείας. 

Ξέρει κάποιος από τους συν-insomnίτες που μπορώ να βρω τέτοιο τζάμι / τζαμά σε λογική τιμή; 

Σας ευχαριστώ. 

Εγώ παλιά που ήθελα τζαμάκια για βιτρίνες, πήγαινα στα leroy merlin και μου έκοβαν ότι διάσταση ήθελα.

• Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Hyperion93 είπε

Σας ευχαριστώ. 

Μηδενικό κόστος. Σε οποιονδήποτε τζαμά να πας, στο κόβει. 

• Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Μηδενικό κόστος. Σε οποιονδήποτε τζαμά να πας, στο κόβει. 

Ευχαριστώ πολύ. :) 

12 ώρες πριν, Bomber-21 είπε

Εγώ παλιά που ήθελα τζαμάκια για βιτρίνες, πήγαινα στα leroy merlin και μου έκοβαν ότι διάσταση ήθελα.

Αγόραζες από εκεί και σου τα φέρναν σε ό,τι διάσταση ήθελες; Οι γωνίες μετά ήταν αιχμηρές; 

Δημοσ.

Για να να κάνεις τις γωνίες "μη αιχμηρές' ζητάς τζάμι ρονταρισμένο. Υπόψιν ότι το ροντάρισμα "τρώει" ~1 mm. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι τζαμαδες γαι να μην ερχοντε να παρουν μετρα αφου τα εχεις ζητανε αποτυπωση σε χαρτι τις στρογγυλεμενες γωνιες που εχει το τζαμι

Πολυ μικρο το κοστος για αυτο που λες .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...