Προς το περιεχόμενο

Bluetooth handsfree

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Χρόνια χρήστης bluetooth handsfree της plantronics ψάχνοντας για το επόμενο μου ακουστικό διαπίστωσα πως πλέον δεν υπάρχουν στην αγορά. Πιο συγκεκριμένα από τα αφτιά μου έχουν περάσει τα παρακάτω τα οποία κύριο χαρακτηριστικό τους ήταν ότι δεν χρειάζονται κάποιο επιπλέον στήριγμα για να σταθούν και ταυτόχρονα δεν "βουλώνουν" πλήρως τα αφτιά όπως τα in ear. Έτσι μπορείς να έχεις το bluetooth συνεχώς στο αφτί χωρίς να χάνεις την επαφή με το περιβάλλον και να φοράς γυαλιά ηλίου/μυωπίας.

Έχει κάποιος παρόμοια "παραξενιά" και σε τι ακουστικό έχει μεταπηδήσει; Λόγο της φύσης του προϊόντος δεν είναι εύκολη η δοκιμή, παρά μόνο αναφορές από χρήστες.

Προφανώς ψάχνω κάτι που να είναι αξιόλογο και να μπορώ να συνεννοηθώ φυσιολογικά με τον συνομιλητή μου.

Μ70

Spoiler

bluetooth-plantronics-headset-m70-black.jpg.8884914ce6da3c4a927610550c7e3c32.jpg

Explorer 500

Spoiler

s-l500.jpg.e96df052d92036e359b810746ffcf76f.jpg

Explorer 110 

Spoiler

110.jpeg.5972ae54d944619275659f03363ece75.jpeg

Δημοσ.

Καλημέρα! Επί 10 περίπου χρόνια είχα το Plantronics Discovery 975 έως ότου έπεσε πολύ η ένταση του ηχείου του και δεν άκουγα πλέον καλά τον συνομιλητή.

Πράγματι στην αγορά δεν βρίσκει πλέον κάποιος bluetooth handsfree στο ίδιο στυλ. Ήθελα ακριβώς αυτά που αναφέρεις και τα είχα συνηθίσει και στο Plantronics (δηλώνω λοιπόν κι εγώ "παράξενος" 😁).

Το καλοκαίρι τελικώς το πήρα απόφαση και αγόρασα το Jabra Talk 45, το οποίο μπορώ  να πω ότι με καλύπτει. Το μόνο πρόβλημα που είχα κάποια στιγμή ήταν που απαντούσε αυτόματα τις κλήσεις όταν ήταν πολύ κοντά στο κινητό (είτε τις δεχόταν είτε τις απέρριπτε, δεν κατάλαβα πότε έκανε το ένα και πότε το άλλο). Κάτι απενεργοποίησα από τα μενού του κινητού και δεν ξανάγινε έκτοτε (ούτε καν θυμάμαι τι ήταν).

Νομίζω ότι θα σε καλύψει σε σχέση με άλλες λύσεις, αν θες κάτι να ρωτήσεις στη διάθεσή σου.

• Thanks 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, batatoudis είπε

Καλημέρα! Επί 10 περίπου χρόνια είχα το Plantronics Discovery 975 έως ότου έπεσε πολύ η ένταση του ηχείου του και δεν άκουγα πλέον καλά τον συνομιλητή.

Πράγματι στην αγορά δεν βρίσκει πλέον κάποιος bluetooth handsfree στο ίδιο στυλ. Ήθελα ακριβώς αυτά που αναφέρεις και τα είχα συνηθίσει και στο Plantronics (δηλώνω λοιπόν κι εγώ "παράξενος" 😁).

Το καλοκαίρι τελικώς το πήρα απόφαση και αγόρασα το Jabra Talk 45, το οποίο μπορώ  να πω ότι με καλύπτει. Το μόνο πρόβλημα που είχα κάποια στιγμή ήταν που απαντούσε αυτόματα τις κλήσεις όταν ήταν πολύ κοντά στο κινητό (είτε τις δεχόταν είτε τις απέρριπτε, δεν κατάλαβα πότε έκανε το ένα και πότε το άλλο). Κάτι απενεργοποίησα από τα μενού του κινητού και δεν ξανάγινε έκτοτε (ούτε καν θυμάμαι τι ήταν).

Νομίζω ότι θα σε καλύψει σε σχέση με άλλες λύσεις, αν θες κάτι να ρωτήσεις στη διάθεσή σου.

Θα κάνω μια έρευνα έρευνα σε αυτή την μάρκα. η αλήθεια είναι πως δεν την έχω ξανά δει. 

Δημοσ.

Είναι από τις παραδοσιακές καλές μάρκες σε bluetooth εδώ και πολλά χρόνια (ακόμη και προ δεκαετίας που πήρα το Plantronics, ίσως η Jabra να θεωρούνταν καλύτερη ή τουλάχιστον ισάξια). Κάνε την έρευνά σου και αποφασίζεις..

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mystiv είπε

είναι πλεον εκτός παραγωγής ,περαστικά μας..

Κάπου διάβασα ότι εξαγοράστηκε από την HP, δε ξέρω αν ισχύει. Αλλά όπως και να έχει το αποτέλεσμα είναι το ίδιο...

Δημοσ.

καλησπερα

ψαχνω για neckband σε ανδροιδ- το κόστος δεν με πολυενδιαφέρει- θέλω πιστότητα στις κλήσεις καλή συνδεσιμότητα και να μένεις στα αυτιά. εαν εχει και aptx codec δεν θα με χαλαγε

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα το Ε80 αψογο για το οδηγημα που το ηθελα μονο και εσπασε το αγγιστρο και βρηκα μαλλον το τελευταιο και πηρα 

Κριμα που σταματησε η παραγωγη τους .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...