Προς το περιεχόμενο

Τέλος εποχής για το Office το οποίο μετονομάζεται σε Microsoft 365

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν φοιτητής office δούλευα συνέχεια. Την συνδρομή την πήρα για το 1TB. Ε,τώρα του ότι μου δίνει την σουΐτα που ήξερα από παλιά σαν παράπλευρη παροχή δεν θα το θεωρήσω αιτία για γκρίνια. Μου χρησίμευσε στα χρόνια της τηλεκπαίδευσης για τα έγγραφα που έστελναν οι δασκάλες και για να ανοίγω κάνα PDF που και που και τέτοια ψιλοπράγματα. Και τα 60 λεπτά του Skype προς σταθερά για καμιά κλήση όταν έχει προσφορά από τις εταιρείες απεριόριστα data σε καμιά γιαγιά/παππού. Γενικά αν έχεις αυτό που θέλεις (αποθηκευτικό χώρο στο cloud) γιατί να παραπονεθείς για τα εξτραδάκια; Άστα να υπάρχουν στην τελική για μια ώρα ανάγκης βρε αδελφέ! Η αλλαγή του ονόματος διευκρινίζει ότι δεν παίρνεις απλά μια σουίτα γραφείου, οπότε δεν είναι κακή κίνηση.

Επεξ/σία από JonnyBoy
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Ίσως είναι πολύ μπροστά αυτή τη φορά η Μικρομαλακή καθώς από την αρχή του κορωνοϊού και έπειτα η έννοια του γραφείου=office έχει αλλάξει. Τηλεργασια και cloud υπηρεσίες έχουν δώσει νέες δυνατότητες για εργασία και ο όρος "γραφείο" θα παραπέμπει (ίσως) σε κάτι παλιό και αναχρονιστικο στις τάξεις της πληροφορικής στα επόμενα χρόνια. Δεν ξέρω αλλά μπορεί να το είδε και από αυτή τη σκοπιά... Θα δούμε... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμα δουλεύω το word 2003 το έχω αγορασμενο με perpetual άδεια , δεν βλέπω το λογο αναβάθμισης.

Έχω βάλει τον converter από docx σε doc και όλα καλά.

Πριν σχολιάσετε, δείτε πότε γράφτηκα στο ινσομνια.

Επεξ/σία από stelrp
  • Thanks 1

48 λεπτά πριν, stelrp είπε

Ακόμα δουλεύω το word 2003 το έχω αγορασμενο με perpetual άδεια , δεν βλέπω το λογο αναβάθμισης.

Έχω βάλει τον converter από docx σε doc και όλα καλά.

Πριν σχολιάσετε, δείτε πότε γράφτηκα στο ινσομνια.

ταλαιπώρια δεν ειναι. Το 07 ήταν τομή στην εξέλιξη το office.  εχω γραψει 3 πτυχιακες διπλωματικε΄ς.  μετά μόνο αλλαγές για τις αλλαγές. τα ίδια με τα windows 8-10 -11 δεν καταλαβαίνω γιατί τα ανακατέβουν χωρίς λόγο στην Microsoft. 

Εγω με το οffice 2016 - σπασμενο φυσικα - απο εποχες του piratebay μια χαρα βολευομαι. Αν για καποιο λογο με βρουνε κατο κλειδωσουν αν και αμφιβαλω το libre office ειναι η επομενη λυση. Τα μον που πληρωνω τα assasinss creed <---τρελο κολλημα τα εχω ολα και το bitdefender.

ontopic : Δεν ξερω με τι σκεπτικο αλλαξανε την ονομασια αλλα ολοι τα ξερουν office 365.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Only Office Docs,  η  Libre Office σιγά μην πληρώσουμε συνδρομή για ένα υπερτιμημένο επεξεργαστή κειμένου :P.

Long Live Open Source Venceremos :ph34r:

Επεξ/σία από molot12

Άντε σε 5-6 χρόνια όλα τα software με το καλό έτσι...Ανοίγει τον δρόμο με τα 11 και το Office, ακολουθούν και όλοι οι άλλοι. Δεν αγοράζεις τίποτα, δίνεις μηνιαίο μισθουλάκο και όταν ξεμείνεις δεν έχεις πάρει τίποτα ουσιαστικά, όλα είναι στο cloud. Παντού αυτά, από gaming και software, μέχρι streaming, συναγερμοί, αμάξια σε λίγο κλπ. Θα συνδεθεί ΚΑΙ το hardware, να μου το θυμηθείτε και ό,τι θα τρέχει Windows δεν θα τρέχει τίποτε άλλο και το ανάποδο.

Κάθε πέρσι και καλύτερα δηλαδή, εκτός αν είσαι ο Κόκκαλης και δε σε νοιάζει να δίνεις 350/μήνα σε πάσης φύσης συνδρομές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...