galanta Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Απλώς να προσθέσω ότι είχε 75 ευρώ δωροεπιταγή άρα μιλάμε για 20% έκπτωση.
cabdik Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 6 ώρες πριν, giorginho είπε Το θεμα περι της "πραγματικοτητας" της προσφορας δεν ειναι αν ειναι 10% ή 25%-30% η εκπτωση, το φορουμ λεει 10% οποτε ειναι ΟΚ, ασχετα αν κι εγω παντα κοιταω να παρω κατι παραπανω. Το θεμα για το αν οντως υπαρχει προσφορα ειναι πρωτον και κυριοτερον το αν..... υπαρχει (!) το προϊον και φυσικα αν ειναι καινουργιο. Το public που κοιταω τωρα που ειναι "πρωι" παλι δε βλεπω διαθεσιμοτητα (δεν αμφισβητω οτι ισως υπηρχαν 1-2 τεμαχια και καθως τα "μαζευαν" τα εβαλαν το ενα και το επομενο πρωι τις προηγουμενες ημερες, αλλά γενικη διαθεσιμοτητα δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη σιγουρα και πιθανοτατα και απο την ωρα που ανεβηκε το θεμα καθολου!) και απο την αλλη ο Κωτσος ξερουμε οτι "παιζει" με τα εκθεσιακα οταν "διαθεσιμο στα καταστηματα" (που και εκθεσιακα να μην ηταν, που ειναι :Ρ, υπαρχουν μονο στις 6 γωνιες της Ελλαδας που ουτε 1 στους 10000 Ελληνες δεν εχει προσβαση). Οποτε για τους παραπανω λογους ειμαι κι εγω της αποψης οτι δυστυχως η συγκεκριμενη προσφορα δεν υφισταται, υπηρξε για τον galanta και μπραβο του που την τσακωσε, αν χρειαζοταν τηλεοραση σε αυτο το μεγεθος ηταν πολυ καλη αγορα και θα ελεγα οτι αν δεν αλλαξει κατι μεχρι αυριο μαλλον το νημα ειναι για κλεισιμο 😉. κοιτα...., επειδη στο φορουμ, οι τελευταιοι διαχειριστες εχουν αποφασισει και δεχονται "προσφορες" με 10%, το δεχομαστε και το σεβομαστε, μονο και μονο επειδη αυτοι διαχειριζονται το φορουμ και λαμβανουν αποφασεις. εμεις οι παλιοτεροι στην αγορα, στο διαδικτυο, και στα φορουμ, ξερουμε οτι αυτα τα ποσοστα.... ΔΕΝ συνιστουν πραγματικη προσφορα....ουτε κατα διάνοια!!! οι πραγματικες προσφορες ειναι το ελαχιστο τα ποσοστα που ανεφερα πριν, δλδ απο 20-50%...!! οσο για τα υπολοιπα που λες.., συμφωνω 100%..! βαζουν κομματια εκθεσιακα, η δοκιμαστικα, και τα βαφτιζουν "προσφορες"..! τα τελευταια χρονια που παρακολουθω το νημα αυτο, ελαχιστες ειναι οι πραγματικες προσφορες....!!!!!! 4
giorginho Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) @cabdik Οχι να χρυσωσω το χαπι αλλά ενω αντιστοιχοι κανονες (περι ελαχιστης εκπτωσης 10%) υπηρχαν κατα κανονα παντου, πλεον κατι mydealz (που ξεκινησαν ως ενα απλο blog προσφορων και πλεον ειναι ανωνυμες εταιρειες με τριψηφιο αριθμο υπαλληλων, δε ξερω αν και το ινσομνια εχει τοσο φιλοδοξες βλεψεις!) εχουν καταργησει καθε τετοιο κανονα και τους φτανει απλως "να ειναι η χαμηλοτερη τιμη στην αγορα"... 🤢 Σκεψου οτι ενω ενα διαστημα ειχα αφησει το ινσομνια και ειχα αρχισει να κοιταω τα ξενα φορουμ, εχω καταληξει να ξαναγυρισω εδω, εστω και πιο περιστασιακα απο οτι πριν 10 χρονια... Και επειδη εχεις δικιο περι της ποιοτητας των προσφορων γενικοτερα, συνηθως η μοναδικη "καλη" διεξοδος προς μια τιμια προσφορα ειναι εδω και καποια χρονια τα προγραμματα ανταμοιβης των συνεργαζομενων τραπεζων / καρτων, που αρκετες φορες δινουν ενα 20-25% επιπλεον της εκαστοτε εκπτωσης (κατι που φανερωνει και τι περιθωρια εχουν πραγματικα οι αλυσιδες στη χωρα μας για πραγματικες εκπτωσεις που σχεδον ποτέ δεν κανουν). Την συγκεκριμενη δε τηλεοραση που στη χωρα μας εσκασε μυτη σχεδον στα 2500€ αρχικη τιμη, η ιδια η επισημη samsung σε συνεργασια με μεταπωλητες της στη Γερμανια την εδωσε οχι τον Οκτωβριο του 2022 αλλά τον Οκτώβριο του 2021 (!) μεσω εκπτωσεων, cashbacks και δωρων (ηχομπαρες κλπ) εμμεσα στα ~600€ (!). Παρολα αυτα και στα 900€, αν ξαναλεω μιλουσαμε για πραγματικο αποθεμα σε σφραγισμενα τεμαχια, θα την θεωρουσα καλη τιμη για κατι που αν το συγκρινεις με τις tv των 600€ θα δεις σημαντικη (σημαντικοτατη για εμενα) διαφορα ποιοτητας. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2022 από giorginho 1
galanta Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Μεταξύ σοβαρού και αστείου θα πω ότι με γκαντεμιάσατε... ενώ η παραγγελία ήταν υποτίθεται απεσταλμένη, πριν λίγο έλαβα email ότι "Θα χρειαστούμε λίγο περισσότερο χρόνο για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σου XXXXXXXXX και θα έχεις άμεσα νέα μας για οποιαδήποτε εξέλιξη!" Τελικά μάλλον τα είχε παίξει η αποθήκη και βρήκα διαθέσιμο κάτι που δεν ήταν στην πραγματικότητα. Το μόνο που απομένει τώρα είναι σε λίγες μέρες να μου την ακυρώσουν κιόλας... 1
cabdik Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 15 ώρες πριν, giorginho είπε @cabdik Οχι να χρυσωσω το χαπι αλλά ενω αντιστοιχοι κανονες (περι ελαχιστης εκπτωσης 10%) υπηρχαν κατα κανονα παντου, πλεον κατι mydealz (που ξεκινησαν ως ενα απλο blog προσφορων και πλεον ειναι ανωνυμες εταιρειες με τριψηφιο αριθμο υπαλληλων, δε ξερω αν και το ινσομνια εχει τοσο φιλοδοξες βλεψεις!) εχουν καταργησει καθε τετοιο κανονα και τους φτανει απλως "να ειναι η χαμηλοτερη τιμη στην αγορα"... 🤢 Σκεψου οτι ενω ενα διαστημα ειχα αφησει το ινσομνια και ειχα αρχισει να κοιταω τα ξενα φορουμ, εχω καταληξει να ξαναγυρισω εδω, εστω και πιο περιστασιακα απο οτι πριν 10 χρονια... Και επειδη εχεις δικιο περι της ποιοτητας των προσφορων γενικοτερα, συνηθως η μοναδικη "καλη" διεξοδος προς μια τιμια προσφορα ειναι εδω και καποια χρονια τα προγραμματα ανταμοιβης των συνεργαζομενων τραπεζων / καρτων, που αρκετες φορες δινουν ενα 20-25% επιπλεον της εκαστοτε εκπτωσης (κατι που φανερωνει και τι περιθωρια εχουν πραγματικα οι αλυσιδες στη χωρα μας για πραγματικες εκπτωσεις που σχεδον ποτέ δεν κανουν). Την συγκεκριμενη δε τηλεοραση που στη χωρα μας εσκασε μυτη σχεδον στα 2500€ αρχικη τιμη, η ιδια η επισημη samsung σε συνεργασια με μεταπωλητες της στη Γερμανια την εδωσε οχι τον Οκτωβριο του 2022 αλλά τον Οκτώβριο του 2021 (!) μεσω εκπτωσεων, cashbacks και δωρων (ηχομπαρες κλπ) εμμεσα στα ~600€ (!). Παρολα αυτα και στα 900€, αν ξαναλεω μιλουσαμε για πραγματικο αποθεμα σε σφραγισμενα τεμαχια, θα την θεωρουσα καλη τιμη για κατι που αν το συγκρινεις με τις tv των 600€ θα δεις σημαντικη (σημαντικοτατη για εμενα) διαφορα ποιοτητας. και το ακομα χειροτερο σε ολη αυτη την ιστορια, ειναι οτι ετσι "εκπαιδευεται" ο καταναλωτης, να θεωρει προσφορες αυτα τα 10 - 15%, που αν πας σε εναν ιδιωτη (οχι πολυκαταστηματα) και του πεις "φιλε, κανε μου 10% και τα παιρνεις στο χερι..." θα την παρεις την εκπτωση...!! γι αυτο μπαινω σε πολλες απο αυτες τις ΨΕΥΤΟ-προσφορες και τα λεω..., μπας και καταλαβει κανεις οτι μας κοροιδευουν καταφατσα...!!
Spc1983 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 47 λεπτά πριν, cabdik είπε και το ακομα χειροτερο σε ολη αυτη την ιστορια, ειναι οτι ετσι "εκπαιδευεται" ο καταναλωτης, να θεωρει προσφορες αυτα τα 10 - 15%, που αν πας σε εναν ιδιωτη (οχι πολυκαταστηματα) και του πεις "φιλε, κανε μου 10% και τα παιρνεις στο χερι..." θα την παρεις την εκπτωση...!! γι αυτο μπαινω σε πολλες απο αυτες τις ΨΕΥΤΟ-προσφορες και τα λεω..., μπας και καταλαβει κανεις οτι μας κοροιδευουν καταφατσα...!! Καλημέρα αυτήν εδώ την θεωρείς προφορά ;καινούργια σφραγισμένη https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/244928-samsung-qled-qe75q70ba-75 σου δίνει μαζί δώρο μια Samsung 32 + μια δώρο επιταγή 280 ευρώ για την επόμενη αγορά σου .. καλυτερη τιμή στο Skroutz 1570 χωρίς τίποτα .. 1
andreaspA Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 35 λεπτά πριν, Spc1983 είπε Καλημέρα αυτήν εδώ την θεωρείς προφορά ;καινούργια σφραγισμένη https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/244928-samsung-qled-qe75q70ba-75 σου δίνει μαζί δώρο μια Samsung 32 + μια δώρο επιταγή 280 ευρώ για την επόμενη αγορά σου .. καλυτερη τιμή στο Skroutz 1570 χωρίς τίποτα .. Εγω την εστειλα σε φιλο παντως για να την παρει.
giorginho Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 @Spc1983 ειχαμε καποτε ενα sticky θεμα στην ενοτητα με τιτλο "βρηκα κατι που ειναι προσφορα... ειναι; αξιζει;..." για κατι ερωτησεις σαν τη δικη σου και για να μην ανοιγουν θεματα οπως ανοιξες εσυ για κατι που στο 99,9% των περιπτωσεων δεν ηταν προσφορα... Τωρα αυτη που εσυ ψαχνεσαι εγω παρα τα δωρα δεν θα την επαιρνα. Πριν 2 χρονια ειχε παιξει στα 1500 η Q7R, που ηταν και πραγματικη QLED, δυστυχως απο περσι ηδη η σειρα Q70 δεν ειναι FALD αλλά edge-lit και το "qled" ειναι μονο μαρκετινγκ. Το τελευταιο 12μηνο καποια στιγμη η σειρα αυτη ειχε αγγιξει το 1000ρικο, προφανως η 70Β επειδη ειναι μοντελο 2022 δεν εχει πεσει ακομα τοσο χαμηλα. Επισης η εξτρα τηλεοραση ειναι λιγο τζογος στον κωτσοβολο. Την εδινε ταχα και οταν πηρα εγω περσι μια τηλεοραση και δεν μου την εστειλαν ποτέ και στις ερωτησεις μου ελεγαν οτι δεν υπηρχε ποτέ τετοια προσφορα. Δεν υπαρχει ουτε λινκ ουτε μια σελιδα με όρους της προσφορας απολυτως τιποτα. Την "σπρωχνει" ο εισαγωγεας προφανως (τοτε που λεω εγω την εδιναν και στο Πλαίσιο και στο public και απο το site της Samsung επισημα και με συγκεκριμένους όρους, τους οποιους θεωρητικα πληρουσα εγω, λεω θεωρητικα, γιατι ο κωτσος ουτε όρους ουτε τπτ, οποτε κανει ο,τι γουσταρει).
cabdik Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Spc1983 είπε Καλημέρα αυτήν εδώ την θεωρείς προφορά ;καινούργια σφραγισμένη https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/244928-samsung-qled-qe75q70ba-75 σου δίνει μαζί δώρο μια Samsung 32 + μια δώρο επιταγή 280 ευρώ για την επόμενη αγορά σου .. καλυτερη τιμή στο Skroutz 1570 χωρίς τίποτα .. Για μοντελο 2020..? μπα.. δεν νομιζω να τα εδινα. ουτε η δωροεπιταγες του με ψηνουν, γιατι εισαι αναγκασμενος να ψωνισεις απο εκει, παλι...! και με τις τιμες του, σου τα ξαναπαιρνει...!!!! αρα ειναι μια ιδεα η δωροεπιταγη..! Εντος https://www.bestprice.gr/item/2157460267/samsung-qe75q70bat.html Εκτος https://bigbox.lt/visi-televizoriai/1170092-televizorius-samsung-qe75q70ba-qled-75-smart.html Δεν ξερω.. πες μου εσυ...! αν ψαξεις λιγο στο ιντερνετ θα δεις οτι εχει παιξει ιταλια, Amazon και ισως και αγγλια στα 1000-1100€...!! εκει που πραγματικα ξεστοκαρουν τα παλια μοντελα........!!
Spc1983 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, cabdik είπε Για μοντελο 2020..? μπα.. δεν νομιζω να τα εδινα. ουτε η δωροεπιταγες του με ψηνουν, γιατι εισαι αναγκασμενος να ψωνισεις απο εκει, παλι...! και με τις τιμες του, σου τα ξαναπαιρνει...!!!! αρα ειναι μια ιδεα η δωροεπιταγη..! Εντος https://www.bestprice.gr/item/2157460267/samsung-qe75q70bat.html Εκτος https://bigbox.lt/visi-televizoriai/1170092-televizorius-samsung-qe75q70ba-qled-75-smart.html Δεν ξερω.. πες μου εσυ...! αν ψαξεις λιγο στο ιντερνετ θα δεις οτι εχει παιξει ιταλια, Amazon και ισως και αγγλια στα 1000-1100€...!! εκει που πραγματικα ξεστοκαρουν τα παλια μοντελα........!! Είναι του 22 η τv και πρώτη τιμή που έχει στο Σκρουτζ δεν την έχει καν και χωρισ Άτοκες δόσεις επίσης ένα προϊόν που θέλω να πάρω στην επόμενη αγορά έχει ίδια τιμή και στο Σκρουτζ + ότι θα σπρώξω και την 32 αρα . Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2022 από Spc1983
merchant Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Η tv του τίτλου έχει παίξει κατά Φεβρουάριο νόμιζω όπου και την πήρα σε 75'' 2800€, με προπληρωμένη από Samsung 500€ και 750€ δωροεπιταγή Πλαίσιο (όπου πήρα και κουζίνα για την γυναικά..) με γρήγορους υπολογισμούς μου βγήκε 1550€.H τηλεόραση για τα δικά μου δεδομένα είναι ότι καλύτερο..(ήμουν για lg c1 oled αλλά με παιδιά μικρά και γυναίκα που δεν κατέχει από τεχνολογία, θα πονούσαν τα πρώτα σημάδια από το burn in της oled). 1
HateMe Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Στις 14/10/2022 στις 8:18 ΠΜ, cabdik είπε η προσφορα θα πρεπει να ειναι τουλαχιστον ενα 25-30% κατω απο τις τιμες των υπολοιπων καταστηματων.....! αυτο λεμε, για να ειναι πραγματικη προσφορα. Θα τους πω απ του χρόνου να τα βάζουν 80% για πάρτη σου αν και είμαι σίγουρος πως πάλι δεν θα σ αρέσει
cabdik Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Spc1983 είπε Είναι του 22 η τv και πρώτη τιμή που έχει στο Σκρουτζ δεν την έχει καν και χωρισ Άτοκες δόσεις επίσης ένα προϊόν που θέλω να πάρω στην επόμενη αγορά έχει ίδια τιμή και στο Σκρουτζ + ότι θα σπρώξω και την 32 αρα . εχεις δικιο του 22 ειναι. η κωδικοποιηση των μοντελων της SAMSUNG εχει γινει αχταρμας....! καποτε ειχε καλυτερη κωδικοποιηση..! παρ' ολα αυτα.... θα το εψαχνα πολυυυυ καλα πριν αγορασω καποια τετοια προσφορα παντως. Αν νομιζεις οτι σε ικανοποιει....., προχωρησε..! δεν ειναι οτι θελω να σε αποτρεψω απο την αγορα..! εχεις κοιταξεις σε αυτη την κατηγορια τιμης, τι αλλα μοντελα παιζουν? η 32 αρα που δινει "δωρο" ειναι ενα +, αλλα μονο που δεν ειναι κανα μοντελο της προκοπης (FHD- smartTV), αλαλ ενα ξερο HDReady -non smart που το χρεωνει 200+€, οταν πριν 2 μηνες πηρα αυτη https://www.skroutz.gr/s/34338327/LG-Smart-Τηλεόραση-32-Full-HD-LED-32LQ63006LA-HDR-2022.html σε προσφορα απο E-shop 199€...!!! 8 λεπτά πριν, HateMe είπε Θα τους πω απ του χρόνου να τα βάζουν 80% για πάρτη σου αν και είμαι σίγουρος πως πάλι δεν θα σ αρέσει το Hate .....αλλου......! Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2022 από cabdik
Προτεινόμενες αναρτήσεις