galanta Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Στον Κωτσόβολο 929 ευρώ αλλά μόνο για κατάστημα, όχι αποστολή. https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/226604-samsung-neo-qled-qe55qn95aa-55 Ίδια τιμή και στο Public που το βγάζει διαθέσιμο κάθε πρωί μέσω MediaMarkt (στο οποίο πάντως είναι σταθερά και πάντα μη διαθέσιμο), από όπου το πήρα το πρωί σήμερα. https://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/samsung-neo-qled-55-4k-qe55qn95a--tileorasi/1594300 Τώρα το δείχνει εξαντλημένο αλλά κάθε πρωί το βγάζει διαθέσιμο, τσεκαρισμένο τις τελευταίες 3 ημέρες. Απευθείας στο site δεν το βγάζει ποτέ διαθέσιμο, μέσω του καταλόγου, αν το χτυπήσεις μέσω Google στη σελίδα του προϊόντος, βγαίνει διαθέσιμο. Στην αρχή νόμιζα ότι τα έχει παίξει η αποθήκη τους και ότι θα μου το ακυρώσουν ως μη διαθέσιμο, όμως ήδη μου έχει αποσταλεί! Θεωρώ την τιμή ευκαιρία γιατί μάλλον πάει για απόσυρση λόγω έτους 2021 και ίσως μην ξαναβγει. Αν φυσικά το πετύχετε. Φθηνότερη τιμή στο skroutz 1058 https://www.skroutz.gr/s/27755170/Samsung-Smart-Τηλεόραση-55-4K-UHD-Neo-QLED-QE55QN95A-HDR-2021.html
grevoil Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, billpao είπε Οπότε εκθεσιακή; Λογικά. 1
galanta Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Τα καταστήματα αυτά όταν πουλάνε εκθεσιακά κομμάτια, το αναφέρουν οπότε δε θεωρώ ότι είναι. Επίσης είναι λίγο δύσκολο να συνεννοηθούν όλοι να πουλάνε ακριβώς με την ίδια έκπτωση ξαφνικά τα εκθεσιακά τους. Την ίδια τιμή έχει και το πλαίσιο αλλά χωρίς απόθεμα, ούτε στα καταστήματα. Έχει όμως εκθεσιακά σε ακόμη χαμηλότερη τιμή. 1
cabdik Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 ΑΠΟΡΙΑ: γιατι αξιζει περισσοτερο απο μια OLED που εχει +100-150€ (δεν νομιζω να ""κολλησει" καποιος στα 100€ οταν δινεις ενα χιλιαρικο για τηλεοραση....ετσι?) ή ακομα απο μια ΝΑΝΟLED, ή μια αντιστοιχη SONY....?? σε τι πλεονεκτει? γιατι μονο το QLED...προσωπικα δεν μου λεει τιποτα...!! 1
unicore30 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, cabdik είπε ΑΠΟΡΙΑ: γιατι αξιζει περισσοτερο απο μια OLED που εχει +100-150€ (δεν νομιζω να ""κολλησει" καποιος στα 100€ οταν δινεις ενα χιλιαρικο για τηλεοραση....ετσι?) ή ακομα απο μια ΝΑΝΟLED, ή μια αντιστοιχη SONY....?? σε τι πλεονεκτει? γιατι μονο το QLED...προσωπικα δεν μου λεει τιποτα...!! Συμφωνώ και αυτή είναι αρκετά καλυτερη https://www.skroutz.gr/s/31726381/Philips-Smart-Τηλεόραση-55-4K-UHD-OLED-55OLED706-HDR-2021.html
Dcmpaira Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Στο πλαισιο στο clearance αναφερει αν ειναι η' οχι εκθεσιακα παντως.
galanta Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, cabdik είπε ΑΠΟΡΙΑ: γιατι αξιζει περισσοτερο απο μια OLED που εχει +100-150€ (δεν νομιζω να ""κολλησει" καποιος στα 100€ οταν δινεις ενα χιλιαρικο για τηλεοραση....ετσι?) ή ακομα απο μια ΝΑΝΟLED, ή μια αντιστοιχη SONY....?? σε τι πλεονεκτει? γιατι μονο το QLED...προσωπικα δεν μου λεει τιποτα...!! Αγαπητέ φίλε δεν είναι νήμα για σύγκριση τηλεοράσεων, εγώ το έγραψα ως προσφορά που πιστεύω αξίζει τιμολογιακά. Από εκεί και πέρα υπάρχουν τόσα πολλά κριτήρια για την επιλογή μιας τηλεόρασης... Για αυτό άλλωστε υπάρχουν και τόσες επιλογές. Νομίζω πάντως ότι δε γνωρίζεις το συγκεκριμένο μοντέλο που είναι ναυαρχίδα της samsung για το 2021 και ακόμη και μεγάλα site του αντικειμένου τη βάζουν δίπλα δίπλα με τις ναυαρχίδες των oled κορυφαίων μοντέλων από sony και lg. Δεν πρόκειται για μια ακόμη qled τηλεόραση, αυτό θέλω να πω. Επίσης δεν ψάχνουν όλοι το απόλυτο μαύρο σε μια τηλεόραση. Υπάρχουν και άλλα, πχ συχνότητα, φωτεινότητα, λογισμικό, εμφάνιση, παρελκόμενα κλπ, πχ δες τι είναι το one connect box αυτού του μοντέλου. Κλπ κλπ. Σαν προσφορά λοιπόν αξίζει και με το παραπάνω. Καλά για nanoled κλπ απλώς δεν υπάρχει καμία σχέση. 2 ώρες πριν, unicore30 είπε Συμφωνώ και αυτή είναι αρκετά καλυτερη https://www.skroutz.gr/s/31726381/Philips-Smart-Τηλεόραση-55-4K-UHD-OLED-55OLED706-HDR-2021.html Αυτή έχει τόσα πολλά bugs και τόσο κακή αντιπροσώπευση στην Ελλάδα που προβληματίζουν, αν και την έβγαλε ο κωτσόβολος σε προσφορά επίσης, χαμηλότερα από αυτό στο skroutz. Επίσης είναι περίπου τριπλάσια σε πάχος από τη samsung, που για εμάς ήταν ένα σημαντικό θέμα. 1 ώρα πριν, Dcmpaira είπε Στο πλαισιο στο clearance αναφερει αν ειναι η' οχι εκθεσιακα παντως. Το ανέφερα πιο πάνω και είναι ακόμη χαμηλότερη η τιμή. 1
giorginho Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Άντε πάλι η ίδια κουβέντα. Για Κωτσοβολο μιλάμε. Όταν δεν κάνει αποστολή και έχει μεμονωμένα κομμάτια σε συγκεκριμένα και δη όπως εδώ λίγα καταστήματα μιλάμε για 99,99% εκθεσιακό προϊόν. Αφήστε τι λέει το Πλαίσιο ή οποιαδήποτε άλλο μαγαζί. Για Κωτσοβολο μιλάμε ξαναλέω. Πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν "φτάνουν" τα μοντέλα του 2021 μέχρι το black Friday του 2022. Κακός οιωνός (ότι έκοψε ο εισαγωγέας τις ποσότητες για να προωθήσει με πολύ μικρότερης προφανώς έκτασης προσφορές τα μοντέλα του 2022). 3
galanta Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, giorginho είπε Άντε πάλι η ίδια κουβέντα. Για Κωτσοβολο μιλάμε. Όταν δεν κάνει αποστολή και έχει μεμονωμένα κομμάτια σε συγκεκριμένα και δη όπως εδώ λίγα καταστήματα μιλάμε για 99,99% εκθεσιακό προϊόν. Αφήστε τι λέει το Πλαίσιο ή οποιαδήποτε άλλο μαγαζί. Για Κωτσοβολο μιλάμε ξαναλέω. Πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν "φτάνουν" τα μοντέλα του 2021 μέχρι το black Friday του 2022. Κακός οιωνός (ότι έκοψε ο εισαγωγέας τις ποσότητες για να προωθήσει με πολύ μικρότερης προφανώς έκτασης προσφορές τα μοντέλα του 2022). Μάλλον δεν πρόσεξες όμως ότι εγώ την πήρα από το public που την παρείχε μέσω marketplace από το mediamarkt. Για τα υπόλοιπα έχεις δίκιο. Για αυτό δεν περίμενα άλλο.
cabdik Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, galanta είπε Αγαπητέ φίλε δεν είναι νήμα για σύγκριση τηλεοράσεων, εγώ το έγραψα ως προσφορά που πιστεύω αξίζει τιμολογιακά. Από εκεί και πέρα υπάρχουν τόσα πολλά κριτήρια για την επιλογή μιας τηλεόρασης... Για αυτό άλλωστε υπάρχουν και τόσες επιλογές. Νομίζω πάντως ότι δε γνωρίζεις το συγκεκριμένο μοντέλο που είναι ναυαρχίδα της samsung για το 2021 και ακόμη και μεγάλα site του αντικειμένου τη βάζουν δίπλα δίπλα με τις ναυαρχίδες των oled κορυφαίων μοντέλων από sony και lg. Δεν πρόκειται για μια ακόμη qled τηλεόραση, αυτό θέλω να πω. Επίσης δεν ψάχνουν όλοι το απόλυτο μαύρο σε μια τηλεόραση. Υπάρχουν και άλλα, πχ συχνότητα, φωτεινότητα, λογισμικό, εμφάνιση, παρελκόμενα κλπ, πχ δες τι είναι το one connect box αυτού του μοντέλου. Κλπ κλπ. Σαν προσφορά λοιπόν αξίζει και με το παραπάνω. Καλά για nanoled κλπ απλώς δεν υπάρχει καμία σχέση. Δεν τιθεται θεμα συγκρισης τηλεορασεων, αλλα τιμων..! Ασχετως του τι πιστευω εγω (κι εσυ) για τα QLED, οντως μιλαμε για κορυφαιο μοντελο της Samsung. δεν το αμφισβητει κανεις...!! ΟΜΩΣ..., εχουμε ξαναπει -πολλακις- σε αυτο το νημα, τα τελευταια χρονια, τι οριζεται/σημαινει "προσφορα"..! οταν λοιπον μου δινει ενα -10% απο τις τιμες σκρουτζ...., προσωπικα, ΔΕΝ το θεωρω προσφορα..! η προσφορα θα πρεπει να ειναι τουλαχιστον ενα 25-30% κατω απο τις τιμες των υπολοιπων καταστηματων.....! αυτο λεμε, για να ειναι πραγματικη προσφορα.
elpenor Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 57 λεπτά πριν, cabdik είπε Δεν τιθεται θεμα συγκρισης τηλεορασεων, αλλα τιμων..! Ασχετως του τι πιστευω εγω (κι εσυ) για τα QLED, οντως μιλαμε για κορυφαιο μοντελο της Samsung. δεν το αμφισβητει κανεις...!! ΟΜΩΣ..., εχουμε ξαναπει -πολλακις- σε αυτο το νημα, τα τελευταια χρονια, τι οριζεται/σημαινει "προσφορα"..! οταν λοιπον μου δινει ενα -10% απο τις τιμες σκρουτζ...., προσωπικα, ΔΕΝ το θεωρω προσφορα..! η προσφορα θα πρεπει να ειναι τουλαχιστον ενα 25-30% κατω απο τις τιμες των υπολοιπων καταστηματων.....! αυτο λεμε, για να ειναι πραγματικη προσφορα. Σύμφωνα με τους κανόνες του forum από 10% θεωρείται προσφορά.
giorginho Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Το θεμα περι της "πραγματικοτητας" της προσφορας δεν ειναι αν ειναι 10% ή 25%-30% η εκπτωση, το φορουμ λεει 10% οποτε ειναι ΟΚ, ασχετα αν κι εγω παντα κοιταω να παρω κατι παραπανω. Το θεμα για το αν οντως υπαρχει προσφορα ειναι πρωτον και κυριοτερον το αν..... υπαρχει (!) το προϊον και φυσικα αν ειναι καινουργιο. Το public που κοιταω τωρα που ειναι "πρωι" παλι δε βλεπω διαθεσιμοτητα (δεν αμφισβητω οτι ισως υπηρχαν 1-2 τεμαχια και καθως τα "μαζευαν" τα εβαλαν το ενα και το επομενο πρωι τις προηγουμενες ημερες, αλλά γενικη διαθεσιμοτητα δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη σιγουρα και πιθανοτατα και απο την ωρα που ανεβηκε το θεμα καθολου!) και απο την αλλη ο Κωτσος ξερουμε οτι "παιζει" με τα εκθεσιακα οταν "διαθεσιμο στα καταστηματα" (που και εκθεσιακα να μην ηταν, που ειναι :Ρ, υπαρχουν μονο στις 6 γωνιες της Ελλαδας που ουτε 1 στους 10000 Ελληνες δεν εχει προσβαση). Οποτε για τους παραπανω λογους ειμαι κι εγω της αποψης οτι δυστυχως η συγκεκριμενη προσφορα δεν υφισταται, υπηρξε για τον galanta και μπραβο του που την τσακωσε, αν χρειαζοταν τηλεοραση σε αυτο το μεγεθος ηταν πολυ καλη αγορα και θα ελεγα οτι αν δεν αλλαξει κατι μεχρι αυριο μαλλον το νημα ειναι για κλεισιμο 😉.
paylidis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 16 ώρες πριν, galanta είπε Τα καταστήματα αυτά όταν πουλάνε εκθεσιακά κομμάτια, το αναφέρουν οπότε δε θεωρώ ότι είναι. Επίσης είναι λίγο δύσκολο να συνεννοηθούν όλοι να πουλάνε ακριβώς με την ίδια έκπτωση ξαφνικά τα εκθεσιακά τους. Την ίδια τιμή έχει και το πλαίσιο αλλά χωρίς απόθεμα, ούτε στα καταστήματα. Έχει όμως εκθεσιακά σε ακόμη χαμηλότερη τιμή. στανταρακι εκθεσιακο... στα καταστηματα που συζητάμε ΠΟΤΕ δεν ειδα ενδειξη εκθεσιακο... οτι ειναι σε καλη τιμη και 1 τεμαχιο ή μονο σε φυσικο καταστημα ειναι λιωμενο σε βιτρινα κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις