Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην θεση σου θα κοιτουσα με τα 500-600 που διαθετεις να παρω εναν 5700X και μια καλη b550 με μνημες ddr4  στα 3600 , να με μεινουν και ρεστα , να σε παει μπαλα την 3070 που εχεις και οποια αλλη βαλεις αν βαλεις και ασε τα φιουτσουρ προυφ για αλλους...............σε δινω μια γνωμη

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, triplex1 είπε

Στην θεση σου θα κοιτουσα με τα 500-600 που διαθετεις να παρω εναν 5700X και μια καλη b550 με μνημες ddr4  στα 3600 , να με μεινουν και ρεστα , να σε παει μπαλα την 3070 που εχεις και οποια αλλη βαλεις αν βαλεις και ασε τα φιουτσουρ προυφ για αλλους...............σε δινω μια γνωμη

Δεν βλέπω τρελή διαφορά ανάμεσα σε 5700x και 12400. Επίσης γιατί να μην υπάρχει η δυνατότητα μελλοντικής αναβάθμισης; 
Μια άλλη ερώτηση που έχω είναι γιατί να βάλω 3600 ddr4 όχι 3200 αφού η CPU μέχρι τόσα υποστηρίζει;

Δημοσ.

Αν καθεσαι και βλεπεις τα βιντεο και βγαζεις συμπερασματα απ'αυτα , τοτε οταν φτιαξεις φωναζε εναν απ'αυτους να παιζει και τα παιχνιδια στο pc σου και εσυ μη κανεις τιποτα .

Να μαθετε ορισμενοι να ακουτε καποια πραγματα , αυτη την στιγμη ο 5700X ξεκιναει απο τα 236 μεσα στο σκρουτζ , μητρικη μπορεις να τον βαλεις μια b550 , να πω στο 150αρι ; εγω μπορει να εβαζα για τον συγκεκριμενο και του 100ρικου.

Οτι καρτα και να βαλεις αργοτερα θα στην παει μια χαρα χωρις προβλημα , απλα καθεσαι και ''φουσκωνεις'' το κεφαλι σου με θεωριες και 0 πραξη

Και οικονομικα θα την βγαλεις και καλο επεξεργαστη θα εχεις (μια χαρα στεκεται διπλα στον 5800X) και στο φιναλε να σε πω ενα πραγμα , κανεις συζητηση για αναβαθμιση των 500-600 ευρω και το ιδιο θα κανεις μετα απο 1,2,3 χρονια? ...........φτιαξε ενα μηχανημα που θα το χαρεις και αστους αυτους να βγαζουν γενεες καθε 6μηνο.

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Αν καθεσαι και βλεπεις τα βιντεο και βγαζεις συμπερασματα απ'αυτα , τοτε οταν φτιαξεις φωναζε εναν απ'αυτους να παιζει και τα παιχνιδια στο pc σου και εσυ μη κανεις τιποτα .

Να μαθετε ορισμενοι να ακουτε καποια πραγματα , αυτη την στιγμη ο 5700X ξεκιναει απο τα 236 μεσα στο σκρουτζ , μητρικη μπορεις να τον βαλεις μια b550 , να πω στο 150αρι ; εγω μπορει να εβαζα για τον συγκεκριμενο και του 100ρικου.

Οτι καρτα και να βαλεις αργοτερα θα στην παει μια χαρα χωρις προβλημα , απλα καθεσαι και ''φουσκωνεις'' το κεφαλι σου με θεωριες και 0 πραξη

Και οικονομικα θα την βγαλεις και καλο επεξεργαστη θα εχεις (μια χαρα στεκεται διπλα στον 5800X) και στο φιναλε να σε πω ενα πραγμα , κανεις συζητηση για αναβαθμιση των 500-600 ευρω και το ιδιο θα κανεις μετα απο 1,2,3 χρονια? ...........φτιαξε ενα μηχανημα που θα το χαρεις και αστους αυτους να βγαζουν γενεες καθε 6μηνο.

Ακούω φίλε μου αλλά:

5700x μέσω skroutz = 240
b550 με wi-fi που χρειάζομαι = 160 (βάζω την Asus TUF γιατί δε θέλω Asrock).
Σύνολο = 400

12400f = 183
b660 plus με wi-fi = 200 (Πάλι την Asus TUF)
Σύνολο= 383

12400f μία από τα ίδια με 5700x και έχω τη δυνατότητα μελλοντικά να την αναβαθμίσω ΑΝ θελήσω.

Δημοσ.

Δεν εχει καμια σχεση ο ενας επεξεργαστης με τον αλλον , το wifi βαζεις και στικακι , στην τελικη οτι θελεις και αγαπας κανεις αρκει να το κανεις σωστα , το θεμα της αναβαθμισης για μενα στο συγκεκριμενο ειναι ενα τιποτα με μπολικο καθολου , ετσι το βλεπω , προσωρινη λυση και τιποτα παραπανω , μεχρι να αναβαθμισεις οι αλλοι θα εχουν βγαλει αλλες 5 γενεες

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...