agn0spt93 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα, Όταν ανοίγω το Microsoft Word 365 εμφανίζεται στη μπάρα το Compatibility Mode. Το Office τρέχει σε Windows 10 Professional (64-bit). Στα υπόλοιπα προγράμματα του, δεν συμβαίνει αυτό. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το απενεργοποιήσω; Τι προβλήματα μπορεί να μου δημιουργήσει αυτό το mode? Επίσης, όταν επιλέγω save as (το πρώτο save του εγγράφου) μου εμφανίζει αυτό: Ευχαριστώ!
alxnt Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Σου βγάζει αυτό το μήνυμα γιατί ο τύπος του αρχείου που ανοίγεις είναι ".doc" και όχι ".docx". Μπορείς να κάνεις το αρχείο αυτό save as> .docx και δε θα στο βγάλει ξανά. 1
agn0spt93 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 12 λεπτά πριν, alxnt είπε Σου βγάζει αυτό το μήνυμα γιατί ο τύπος του αρχείου που ανοίγεις είναι ".doc" και όχι ".docx". Μπορείς να κάνεις το αρχείο αυτό save as> .docx και δε θα στο βγάλει ξανά. Αυτό το γνωρίζω. Το ερώτημά μου ήταν για το compatibility mode που εμφανίζεται όταν ανοίγω την εφαρμογή του Word. (blank document)
alxnt Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, agn0spt93 είπε Αυτό το γνωρίζω. Το ερώτημά μου ήταν για το compatibility mode που εμφανίζεται όταν ανοίγω την εφαρμογή του Word. (blank document) Δεν κατάλαβα σωστά στην αρχή. Κανε το εξής: Πήγαινε C:\Users\<yourusername>\AppData\Roaming\Microsoft\Templates και εκεί άνοιξε το "Normal.dotm" και κανε του convert(file>info>convert>save). Κλείσε word και ξανάνοιξε το. Λογικά θα είσαι κομπλέ. Αν δεν, σβήσε το "Normal.dotm" θα το ξαναφτιάξει όταν ανοίξεις πάλι την εφαρμογή. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από alxnt 1
alxnt Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, agn0spt93 είπε Ευχαριστώ πολύ, δούλεψε. Εκανες convert ή delete το template;
agn0spt93 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, alxnt είπε Εκανες convert ή delete το template; delete. Δεν μπόρεσα να το κάνω edit. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από agn0spt93
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα