tryf3 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Η NOVA που λέει ότι θα φτιάξει δίκτυα 10gbps αν τη καλέσεις για χαμηλή ταχύτητα σου κόβει εντελώς το ίντερνετ. Αυτό λοιπόν συμβαίνει με εμενα εδώ και 12 μέρες που δεν έχω ούτε ίντερνετ ούτε τηλέφωνο. Η γραμμή μου λειτουργούσε κανονικά αλλά αντί για 100 έπαιξε με το ζόρι 60 με πολλά errors. Ήρθε λοιπόν τεχνικός της NOVA διαπίστωσε βλάβη και μετά μια βδομάδα ήρθε μαζί με τον ΟΤΕ και όχι μόνο δε διόρθωσαν την ταχύτητα αλλά μου το έκοψαν εντελώς. Το νέο ραντεβού με τον ΟΤΕ πάει από αναβολη σε αναβολή και γενικά δεν ιδρωνει το αυτό τους ούτε από καταγγελίες (ήδη τους έχω κάνει 2 μέχρι τώρα). Αυτό πίστευα ότι δε συμβαίνει ούτε στην Ουγκαντα αλλά τελικά συμβαίνει στην Ελλάδα με τη Nova και τον ΟΤΕ. Δεν εύχομαι ούτε στον εχθρό μου να περάσει κάτι τέτοιο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryf3 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Λοιπόν έχω νέα. Σήμερα 18 μέρες μετά την αναίτια διακοπή των υπηρεσιών μου από ΟΤΕ και Nova, ο ΟΤΕ εχει έρθει σε 2 ραντεβού και δεν έχει κάνει τίποτα. Νομίζει ότι έτσι θα κερδίσει πελάτες. Προτιμώ να μείνω μια ζωή χωρίς ιντερνετ πάρα να πάω στον ΠΟΤΕ. Τωρα περιμένω μάλλον από εβδομάδα να ξαναερθει (λέμε τώρα ότι έρχεται). Τι να πω. Θα τους κυνηγησω μέχρι κει που δεν πάει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryf3 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Ως δια μαγείας ήρθε το ίντερνετ πριν λίγο αλλά συγχρονίζει στα 55. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Η εσωτερική καλωδίωση σε τι κατάσταση είναι; Είναι καινούργια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryf3 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, chios είπε Η εσωτερική καλωδίωση σε τι κατάσταση είναι; Είναι καινούργια; Δεν έχει ούτε χρόνο που έχω βάλει utp απευθείας από το κουτί στο router. Ούτε 10 μέτρα μήκος. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2022 από tryf3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Μάλλον είσαι άτυχος και έχεις θέμα στο χαλκό από την καμπίνα μέχρι το σπιτι τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryf3 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Ναι να το δεχτώ ότι είμαι άτυχος και έχω 60 αντί για 100, αλλά η εντελώς διακοπή του ίντερνετ για 20 μέρες που κολλάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Ρώτα τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosvet Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/complaints.html Απορώ πως δεν εχεις κάνει καταγγελία χθές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryf3 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 53 λεπτά πριν, giorgosvet είπε https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/complaints.html Απορώ πως δεν εχεις κάνει καταγγελία χθές! 3 απανωτες έκανα. Τελικά, μετά από 20 μέρες επιτέλους ξαναεχω ίντερνετ. Συγχρονίζω κοντά στα 95 προς το παρόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosvet Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 23/10/2022 στις 11:15 ΜΜ, tryf3 είπε 3 απανωτες έκανα. Τελικά, μετά από 20 μέρες επιτέλους ξαναεχω ίντερνετ. Συγχρονίζω κοντά στα 95 προς το παρόν. Γιαυτό έχεις ,αλλιώς ακόμα θα περίμενες, δυστυχώς.. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2022 από giorgosvet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα