Προς το περιεχόμενο

Samsung Μ80B UHD Monitor με Smart TV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.samsung.com/gr/monitors/high-resolution/smart-m8-32-inch-uhd-4k-ls32bm801uuxen/

Το έχει κανένας ;  Απ' ότι φαίνεται είναι αυτό που έψαχνα.

Προς το παρόν είμαι μ' ένα LG 1080 monitor 21" 😆 Αυτό το μόνιτορ το έχω συνδεδεμένο σ' ένα μέτριο gaming PC . Τα games που παίζω Civilization 6 και κανένα mmorpg καλύπτονται από την gtx 1660 super που έχω. Κατά τα άλλα είμαι στο οικοσύστημα της Apple (iphone, apple music, AppleTV box, i tunes e.t.c.) .  Τηλεόραση δεν έχω εδώ και 4 χρόνια οπότε ταινίες, ειδήσεις, ντοκιμαντέρ, youtube  και τέτοια γενικά τα απολάμβανα στο ίδιο LG 1080 21" monitor.  Έτσι πιστεύω πως το Μ80Β της Samsung θα είναι δυνατό upgrade για τις παραπάνω χρήσεις που το θέλω. Μου αρέσει που είναι και συμβατό με Apple (airplay 2) , είναι Samsung που έχει τεχνογνωσία και σε τηλεοράσεις αλλά και σε monitors, μπορώ να συνδέσω το macbook pro μου, έχει ηχεία, έχει κάμερα, τι άλλο να θέλω; Ίσως να ήταν IPS , ή καλύτερα qled panel, αλλά δεν με χαλάει κι αυτό που έχει αν σκεφτείς ότι τα περισσότερα game monitors είναι VA.  Να πατήσω το κουμπί ☺️ ?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά το πάτησα το κουμπί. Είναι όντως smart monitor κι αυτό που χρειαζόμουν για την περίπτωση μου. Συνδυάζει άψογα monitor και 4k τηλεόραση. Είναι βασικά το πρώτο μου VA pannel. Πάντα είχα IPS monitor. Μπορώ να πω πως έχω ενθουσιαστεί από το βαθύ μαύρο που βγάζει σε σύγκριση το IPS. Πρέπει να έχουν βελτιώσει πολύ τα VA panels. H γωνία που πρέπει να το δεις για να αρχίσει να χάνει είναι σε σημείο που και IPS να ήταν δεν θα καθόσουν εκεί, οπότε δεν χαλάστηκα 😊  Έχει 2 ucb-c από πίσω, η μία στέλνει και ρεύμα και η άλλη είναι μόνο για δεδομένα. Έχει bluetooth και airplay 2 και συνδέεται με τα πάντα. Ναι είναι 60Hz αλλά δεν παίζω fps games για να με ενδιαφέρει. Μπορώ να πω ότι είμαι κατενθουσιασμένος. Βρήκα επιτέλους αυτό που χρειαζόμουν . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...